Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » nevíte,jak dlouho trvá objednávk az Parts Depot ? já už kvetu a nic

hlemejzd999 (Člen)
06.06.2010 16:36:35

nevíte,jak dlouho trvá objednávk az Parts Depot ? já už kvetu a nic

zdar jaxviňa - objednal jsem si 15.kjetna pussysadu gumiček a prachovek  zadního třmenu brzdy a doteď ani pussy ...mají v podmínkách běžnej termín asi 16 až 18 dní a přímo u toho zboží je dodání do 30 dní,nebo 6 dní za dražší peníze ,tak nevim jestli mám bejt ještě f klidu ,nebo už začínat lehce nervóznět ,protože tento weekend už pomalu ,ale jistě kvetu ,jak je venku jako na svini krásně smile2...objednával jste odtud někdo někdy něco ? ...prosimvás - uklidněte mě někdo helpbigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
jaryn (Člen)
06.06.2010 16:56:09

Re: nevíte,jak dlouho trvá objednávk az Parts Depot ? já už kvetu a nic

klid,kolego... Ma zase zacit prset...

God Gave me Everything I want
hlemejzd999 (Člen)
06.06.2010 17:00:23

jaryn psal:

klid,kolego... Ma zase zacit prset...

to je dobře - ještě mám rozdělaný gufera vidlí smile1

killerovka (Člen)
06.06.2010 19:15:44

my sme odtial objednavali ten toustovac Suzuki na Slovensko, sice mali napisane pri zbozi, ze dodanie do 14 pracovnych dni (alebo tak nejak podobne) a tiez nam tych 14 dni potvrdili mailom. nic vsak nechodiloheadshake. tak som tam pisala mail, a odpisali, ze cakaju, az im to dojde z nejakeho "hlavneho skladu" a ze to do mesiaca mame domasurprised (tiez to bolo "surne", bol to dar)..tak sme kupili mensiu "nahradu", ale zrazu to o 5 dni v sobotu prislo idontknow

tak tam maju zrejme v nejakom info-kancli asi mensi bordel bigsmile

killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
VikecB12 (Člen)
06.06.2010 19:40:28

a proto si pro pičovinu za pár stovek dojdu do suzuki,ušetřená stofka mě za čekání nestojíass

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kelly01 (Člen)
06.06.2010 20:33:17

pussy je to hlemejžďsmile1 ti nespěchaj bo šetříbigsmile

God Save The Queen!
hlemejzd999 (Člen)
06.06.2010 20:55:19

VikecB12 psal:

a proto si pro pičovinu za pár stovek dojdu do suzuki,ušetřená stofka mě za čekání nestojíass

no kdybych to věděl , tak už tu pussyvinu mám doma taky ...stejnak to bude asi drahý jak v suzuki...

Ondráš (Člen)
06.06.2010 21:03:44

hlemejzd999 psal:

no kdybych to věděl , tak už tu pussyvinu mám doma taky ...stejnak to bude asi drahý jak v suzuki...

+ poštovný smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
06.06.2010 21:20:03

...trvá jim to dlouho a uš se mi stalo, že sem se nedočkal vůbec a tudíš uš vod nich nic neberu...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen)
07.06.2010 15:29:28

dneska jsem nevydržel a zavolal tam a bylo mi řečeno ,že jsem si objednal s dodávkou do 30 PRACOVNÍCH !  dní, což je ještě horší ,než jsem doufal ...čekal jsem , že řekne třeba - jo ,už jsme to odeslali ,nebo - tenhle týden to určitě přijde ,ale uklidnil mě a řekl ,že to je ještě dlouhá doba ...no prostě v dobách internetu a kurýrních služeb odkudkoli bych čekal tu rychlost těch 16-18 dní ,jak maj ve všeobecných podmínkách ,ale oni si tu dodací lhůtu vychutnaj opravdu až do konce...,no ale to je teď už jedno ...takže to byla asi moje první a zároveň poslední objednávka z tohoto obchodu ....neřeknu ,kdyby to byl bagr ,ale dvě gumičky a dvě ještě tenčí gumičky ,který se dohromady vejdou do dopisní obálky surprised...to by tu snad i ten bagr byl dřív ,i kdyby byl z ameriky  poslanej přes ohňovou zemi ....no - asi tak,no...

PALOUS (Člen)
07.06.2010 16:05:21

hlemejzd999 psal:

dneska jsem nevydržel a zavolal tam a bylo mi řečeno ,že jsem si objednal s dodávkou do 30 PRACOVNÍCH !  dní, což je ještě horší ,než jsem doufal ...čekal jsem , že řekne třeba - jo ,už jsme to odeslali ,nebo - tenhle týden to určitě přijde ,ale uklidnil mě a řekl ,že to je ještě dlouhá doba ...no prostě v dobách internetu a kurýrních služeb odkudkoli bych čekal tu rychlost těch 16-18 dní ,jak maj ve všeobecných podmínkách ,ale oni si tu dodací lhůtu vychutnaj opravdu až do konce...,no ale to je teď už jedno ...takže to byla asi moje první a zároveň poslední objednávka z tohoto obchodu ....neřeknu ,kdyby to byl bagr ,ale dvě gumičky a dvě ještě tenčí gumičky ,který se dohromady vejdou do dopisní obálky surprised...to by tu snad i ten bagr byl dřív ,i kdyby byl z ameriky  poslanej přes ohňovou zemi ....no - asi tak,no...

30 dní je peckagoodtakový rařizování bytu z aska je taky hodně na nerfbigsmilea jinak parts nebrat sou to nenařraný hovadafuck

Jebat motorky :-)
Marián (Člen)
07.06.2010 19:55:57

zrusit objednavku a vysrat se na togood

...sam mezi jebkarema...
Inženýrek (Člen)
07.06.2010 20:18:24

PALOUS psal:

a jinak parts nebrat sou to nenařraný hovadafuck

Jo drahý to teda jsou. Ale zase mají na co si vzpomeneš. Já u nich kupoval kryty budíků přes pana inspektora Kojaka a měl jsem je doma za pár dní. Nikde jinde se sehnat nedaly...

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
PALOUS (Člen)
07.06.2010 20:22:08

Nevím,lepší neš parts je jinej zdroj a ten mámgood

Jebat motorky :-)
luboss (Člen)
07.06.2010 20:40:31

Filous psal:

...trvá jim to dlouho a uš se mi stalo, že sem se nedočkal vůbec a tudíš uš vod nich nic neberu...

mno mám tam vstrom.cz oučet a přes Tvého souseda Matesa bez problému, bralo tak už asi 30lidí z enduro teamu...

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS