Nejsi přihlášen
Loseruv Festacek 14.8.2010
kdyby nahodou nekdo nevedel, co s volnym vikendem
http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=105
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: Loseruv Festacek 14.8.2010
To nezní špatně
Je tam v okolí kromě magnetickýho kopce pod Hřebečskym tunelem ještě něco zajímavýho co by stálo za vomrknutí při jedný cestě?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:To nezní špatně
Je tam v okolí kromě magnetickýho kopce pod Hřebečskym tunelem ještě něco zajímavýho co by stálo za vomrknutí při jedný cestě?
a chlast ti nepřipadá dost zajímavě?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
inzenyrskej: tak asi 100 metru vod festaku je nejvetsi cihelna ve stredni evrope a pak po vokoli nejaky hrady a zamky. Kus za barakem je blazinec a ve vedlejsi vesnici je nejvetsi zkratka na svete - prejdes namesti a ses z Moravy az ve vesmiru
A kdyby se chtel nekdo cvachtat, tak kousicek od festaku je bazen aj s toboganem
ale myslim, ze pres vesekrej chlast, budes rad, ze se doplazis v nedelu domu
Inženýrek psal:To nezní špatně
Magnetickej kopec máš u Berouna. Na to nemusíš do Asie.
Mě se nejvíc líbí ten "chlast za lidové ceny"
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 09.06.2010 21:24:56 Offline |
Ondráš psal:Mě se nejvíc líbí ten "chlast za lidové ceny"
A to jeste mozna i neco zbude
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš psal:Inženýrek psal:To nezní špatně
Je tam v okolí kromě magnetickýho kopce pod Hřebečskym tunelem ještě něco zajímavýho co by stálo za vomrknutí při jedný cestě?Magnetickej kopec máš u Berouna. Na to nemusíš do Asie.
Mě se nejvíc líbí ten "chlast za lidové ceny"
Tak ten se mně taky na tom právě zamlouvá
Však je to taky ještě pěkně daleko. Nevim ani co bude zejtra, natož za dva měsíce
Sem se jen zeptal nééé
Jinak kopec u Berouna neznám, ale oproti tomuhle moravskýmu to je určitě nuda ;-)
Ondráš psal:Inženýrek psal:Jinak kopec u Berouna neznám, ale oproti tomuhle moravskýmu to je určitě nuda ;-)
Nuda to je, ale pro ženský to stačí.
...taháš žencký na magnetickej kopec k Berounu??? ...nezdá se ti to trochu perverzní???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Ondráš psal:Inženýrek psal:Jinak kopec u Berouna neznám, ale oproti tomuhle moravskýmu to je určitě nuda ;-)
Nuda to je, ale pro ženský to stačí.
...taháš žencký na magnetickej kopec k Berounu??? ...nezdá se ti to trochu perverzní???
Co se divíš ..jiná doba, za nás motýli, nyní železný kopec
Filous psal:...taháš žencký na magnetickej kopec k Berounu??? ...nezdá se ti to trochu perverzní???
Používám pokrokové metody... Zatím bez úspěchu...
Je to přibližně v těchto místech.
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s … 37568@z=16
toz panove, dnes to mame presne mesic k nejvetsi kulturni udalosti tohoto leta (aspon teda u nas ve Velkych Opatovicich to bude nejvetsi udalost mozna i za poslednich deset let - to k nam tenkrat do kulturaku prijeli Lunetici). Toz se se chtel jen pripomenout.
Vod posledne nam tam pribyl i Havana Club stanek s michanejma srackama (to je ale jen pro sampony pripadne pro citlivejsi batuzky, kterejm smrdi poradnej chlast)
konec hlaseni
Loser psal:Mirek D psal:Nechávám to votevřený.... .
sak jasny. Ja jsem to zde vozivil jen pro ty, co si toho treba predtim nevsimli
....pokud vše vyjde jak má, tak dojedu
...se vždycky o mě tak hezky postaráš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Tož aj já s mladým bych dorazíl, ale jak to bude s noclehem a ustájením mašiny Na webu je psáno cosik o stanovém městečku??? Stan mám mít sebou nebo tam budou ty velké uprchlické přístřešky
A jestli můžeš upřesnit kde to přesně bude???
http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@ax=138267 … 98112@z=15
Lepší někdy, než nikdy.
4Fun.cz psal:Drako.Mladému to nestačilo?????
No jak myslíš
No bylo vidět, že to bylo k něčemu dobré, bo teďka na superbikách se držel jen a to ještě hodně opatrně, ale pro jistotu Kinedril mu přibalím
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:No bylo vidět, že to bylo k něčemu dobré, bo teďka na superbikách se držel jen a to ještě hodně opatrně, ale pro jistotu Kinedril mu přibalím
To jsem měl taky... Za 2 měsíce ho to přejde a ožere se znova... Musíš ho v rychlým sledu ožrat několikrát do sraček jak na Banditfestu... Pak bude zvracet jak uvidí pivo a máš z něj abstinenta o kterýho se nemusíš bát.
Drakoxxl psal:Tož aj já s mladým bych dorazíl, ale jak to bude s noclehem a ustájením mašiny Na webu je psáno cosik o stanovém městečku??? Stan mám mít sebou nebo tam budou ty velké uprchlické přístřešky
http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@ax=138267 … 98112@z=15
stan si vem vlastni a masinu muzes zaparkovat hned vedle nej.Hadry s helmou bych vam mohl zamknout v nedaleke garazi. A bude to ve velkych opatovicich na fotbalovym hristi
Ondráš psal:Drakoxxl psal:No bylo vidět, že to bylo k něčemu dobré, bo teďka na superbikách se držel jen a to ještě hodně opatrně, ale pro jistotu Kinedril mu přibalím
To jsem měl taky... Za 2 měsíce ho to přejde a ožere se znova... Musíš ho v rychlým sledu ožrat několikrát do sraček jak na Banditfestu... Pak bude zvracet jak uvidí pivo a máš z něj abstinenta o kterýho se nemusíš bát.
No a když se to nepovede, tak je z něj notor na furt
Lepší někdy, než nikdy.
Loser psal:Drakoxxl psal:Tož aj já s mladým bych dorazíl, ale jak to bude s noclehem a ustájením mašiny Na webu je psáno cosik o stanovém městečku??? Stan mám mít sebou nebo tam budou ty velké uprchlické přístřešky
http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@ax=138267 … 98112@z=15stan si vem vlastni a masinu muzes zaparkovat hned vedle nej.Hadry s helmou bych vam mohl zamknout v nedaleke garazi. A bude to ve velkych opatovicich na fotbalovym hristi
Tož to bude dobrý, jen příjezd asi až v sobotu, nebo to už zase prochlástáme od pátku
Lepší někdy, než nikdy.
Killer: vogo, tak ubytko asi jedine ve vedlejsi dedine - Jevicko. Je tam ten slavnej hotel, kterej nedostal osvedceni od Polreicha Nebo primo jeden ze sponzoru - hotel Morava taktez v jevicku
http://www.moravahotel.cz/
V pripade nutnosti by bylo mozny pouzit sprchy ve fotbalovejch kabinach. Ty tam samozrejme nejsou pro hosty, ale kdyz me hezky poprosite ...
Jinak, akce je jednodenni, takze prijezd nejlepe v sobotu na vobed. Ja tam budu asi uz od patecniho vecera "pomahat" s pripravama no a pres noc hlidat podium, takze padne par piv. Tak kdyby mel nekdo velkou zizen, muze dorazit uz v ten patek k veceru
pro upresneni, akce bude na fotbalovym hristi (viz odkaz nize)
http://maps.google.com/
4Fun.cz psal:Wole ten odkaz nějak nejde....nebo mám z bandasky udělat vodní zkůtr a vzít to do USA ???
Tož sem to vzal od Utahu přes oceán dálé napříč Asií a našel sem toto
http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@ax=138300 … 01424@z=16
666killer psal:no berieme na vedomie, ale naj by bolo nejake ubytko v blizkosti ty voleee
Na co ubytko, nejdál se stejně člověk dostane jenom tam kam ho donesou kamarádi
Loser jak tak na to čučím, chtělo by to nějakej BANDITPIČO sektor, nejlépe označené vlajkou
Lepší někdy, než nikdy.
Drako: jsem kokot s tou mapou. Tys to nasel spravne. Jen to nebude primo na tom hristi (to by nas spravce postrilel), ale na tom place pred hristem. Vymezenej sektor pro vas delat nebudu, pze uz i tak je tam malo misto a az se tam nahrne tech 3000 lidi, co vocekava jeden jouda, kterej tam bude delat to prase a ma strach, ze mu jedno stacit nebude , tak by vas mohli vohrozovat na zivote, ze mate klidne separe
Necham vas tam normalne behat mezi vostatnima pacientama, tak ne, ze tam budete rvat neco s picema - my sme slusna dedina
Jinak, jak jsem psal. Kdo chce, muze dorazit uz v patek na vecer a v sobotu pripadne jeste neco pojezdit po vokoli, nebo dorazte nejlepe kolem poledne v sobotu. To bude tak akorat na to si najit nejlepsi plac na stan, schovat veci ke me do garaze, dat si prvniho skopka a cekat az se pririti ten tritisicovej dav plnej nadrzenejch kund
No a jeste bych rad upozornil, ze je u nas par prudsich a lehceji podrazditelnejsich jedincu, kteri nemaji radi cizaky a uz vubec ne, kdyz jim cizaci hucej do starejch (ikdyz vetsina z nich zadny nema ) Kdyby byl nejakej trabl, tak me nejdrive vyhledejte a ja vam reknu, jestli dotycnymu tu hubu rozbit muzete (pripadne si ji nechat rozbit vod nej) nebo se na to mate vysrat a pozvat ho na panaka. U nas se totiz najdou i taci, kteri si najdou sebemensi zaminku (ikdyz neexistuje zadna), aby vas postrasili tim, ze vam chcou rozbit tlamu, ale pritom cekaji az jim koupite panaka - to vite, chuda dedina plna alkoholiku
Loser psal:No a jeste bych rad upozornil, ze je u nas par prudsich a lehceji podrazditelnejsich jedincu, kteri nemaji radi cizaky a uz vubec ne, kdyz jim cizaci hucej do starejch (ikdyz vetsina z nich zadny nema ) Kdyby byl nejakej trabl, tak me nejdrive vyhledejte a ja vam reknu, jestli dotycnymu tu hubu rozbit muzete (pripadne si ji nechat rozbit vod nej) nebo se na to mate vysrat a pozvat ho na panaka. U nas se totiz najdou i taci, kteri si najdou sebemensi zaminku (ikdyz neexistuje zadna), aby vas postrasili tim, ze vam chcou rozbit tlamu, ale pritom cekaji az jim koupite panaka - to vite, chuda dedina plna alkoholiku
Já mám zkušenost obrácenou
Do nikoho sem sice nešel, zato sem si dal brčko s beruškou
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
spidys psal:Loser psal:No a jeste bych rad upozornil, ze je u nas par prudsich a lehceji podrazditelnejsich jedincu, kteri nemaji radi cizaky a uz vubec ne, kdyz jim cizaci hucej do starejch (ikdyz vetsina z nich zadny nema ) Kdyby byl nejakej trabl, tak me nejdrive vyhledejte a ja vam reknu, jestli dotycnymu tu hubu rozbit muzete (pripadne si ji nechat rozbit vod nej) nebo se na to mate vysrat a pozvat ho na panaka. U nas se totiz najdou i taci, kteri si najdou sebemensi zaminku (ikdyz neexistuje zadna), aby vas postrasili tim, ze vam chcou rozbit tlamu, ale pritom cekaji az jim koupite panaka - to vite, chuda dedina plna alkoholiku
Já mám zkušenost obrácenou
Do nikoho sem sice nešel, zato sem si dal brčko s beruškou
A s vecernickem No to byl ples ochotniku, tam tyhle individua nechodej. Ale na zabavach nam furt litaj nejaci frajeri voknama ven a na plese mistniho uciliste to jednou vypadalo jak na svatbe ze Slunce, seno a par facek - do hospody nam volal jeden kamos z plesu, ze to tam vypada spatne. Nahrnuli se tam nejaci ukrousi a uz vymlatili zuby jednomu maturantovi. Mistni bojovnici na nic necekali a vlitli tam. Po chvili litali ukrousi pod stolama, nechali vo sebe prerazet zidlicky, jejich stary je chteli chranit, ale do tech se pustili zase nase statne partizanky.
Nakonec se do toho vlozili jeste policajti se psama a to byla teprve mela. Videt vlcaka mlatit borca do hlavy kosikem a druhyho litat vzduchem pres celej sal .... k nezaplaceni.
Od te doby maji na tomhle plese docela vostrou ochranku a nepusti tam nikoho, kdo neni na seznamu hostu
No a já sem si myslel, že to bude taková klidná zábavička a vono je to masofka
Kdo se bojí nesmí s do lesa.
Knihu pro pražáky mongolsky snadno a rychle společně s flaškou rumu beru samozřejmě sebou
Lepší někdy, než nikdy.
kua, at vas ani nenapadne tam tahat vlastni chlast. Hezky nam date vydelat kupovanim si panaku ve stanku
Ke vstupnymu postavim nejakyho drsnyho typka, kterej bude sacovat lidi (a specialne vas )
Loser psal:kua, at vas ani nenapadne tam tahat vlastni chlast. Hezky nam date vydelat kupovanim si panaku ve stanku
Ke vstupnymu postavim nejakyho drsnyho typka, kterej bude sacovat lidi (a specialne vas )
A na jaký sociální program to teda přispějem
I v Brně na superbikách je povoleno vnášet 0,5l na osobu dovnitř
Ty woe ještě nám zakaž do společnosti bandit triko
Lepší někdy, než nikdy.
triko povinne vsichni, at vostatni vidi, jaky jsou motorkari prasata A hlavne abych vas tam pak po tme, kdy uz budu videt jen na jedno voko, poznal.
Chlast si klidne vemte, mne je to jedno. Ale je to jako tahat drivi do lesa
Loser psal:No a jeste bych rad upozornil, ze je u nas par prudsich a lehceji podrazditelnejsich jedincu, kteri nemaji radi cizaky a uz vubec ne, kdyz jim cizaci hucej do starejch (ikdyz vetsina z nich zadny nema ) Kdyby byl nejakej trabl, tak me nejdrive vyhledejte a ja vam reknu, jestli dotycnymu tu hubu rozbit muzete (pripadne si ji nechat rozbit vod nej) nebo se na to mate vysrat a pozvat ho na panaka. U nas se totiz najdou i taci, kteri si najdou sebemensi zaminku (ikdyz neexistuje zadna), aby vas postrasili tim, ze vam chcou rozbit tlamu, ale pritom cekaji az jim koupite panaka - to vite, chuda dedina plna alkoholiku
Když se u nás chlapi poserou,vytřou si prdel, rašplí nebo sekerou....
Snad to nebude s těma pacientama tak zlé..
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Vlasto: neboj, nebude. Ale je fakt, ze u nich nikdy nevis, kdy jim rupne v bedne. Predloni dvakrat prohodili typka voknem (je teda pravda, ze tam behal po zabave a kazdyho chytal pod krkem, ze mu rozbije hubu. Nikdo ho neznal a uz vsechny sral, tak to mel spocitany )Po tech dvou prohozenich behal po ulici jen v trenkach (zbytek hader mel roztrhanej) a vyhrozoval, ze podrizne ty, co ho vyhodili ven. Kluci na nej jen tak s usmevem cumeli az z neho vytece dostatek krve a odpadne. Pak mu zavolali sanitku. Ty vole a von typek pribehl druhej den vodpoledne na hriste do hospody celej vofacovanej s kudlou v ruce. Za pul hodky se vezl do nemocnice znovu se stejnou diagnozou jako vecer (myslim, ze mu za vikend vymenili kompletne vsechnu krev za cizi )
tak smradi, trochu jsme s tim pokrocili a uz mame i plakat (jen se mi ho nepodarilo vlozit barevnej)
no a pro prespolni, jako jsou treba killerovci, jsem se pokousel sehnat nejakej ten nocleh mimo stan. Zjistil jsem, ze by mozna slo zajistit ubytovani na mistnim intru (budu tam muset ale prvne zavolat, jestli by byli ochotni si to tam nechat zbourat ) Tak kdyztak piste pocty, kdo by mel zajem. Pokoje jsou po dvou nebo po trech za 190 Kc na pohlavi
Silverfox psal:Loser> Ty nestras tady. Doma to mam predbezne povoleny, ze by jako moje jela se mnou. Jestli si to precte, tak mam utrum.
a jak pojedete? Ja vim, ze ste voba podviziveni, ale nechce se mi verit, ze byste se na tu mrdku poskladali voba
Ale jasne, dojedte. Kdyby se tam Jire nelibilo a tahala ted vod tam pryc, tak ji nekde zamknem a bude klid
taaak panacci, uz to mame za par (5 dnu, jestli se nemejlim). Tak to zde opet pripominam a doufam, ze se tam s nekterejma z vas uvidim. Ja tam budu uz od patku, takze nejni problem prijet na pifo uz vo den driv. Jen nemuzu slibit, ze na vas budu mit cas
4fun: vogo, sleva nebude ... kamos, kterej to ma nejvic pod palcem je strasnej skrta , ale kdyz budes chtit, postaram sa ti o zenu
sulajz: no to bude prima, viiid?
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2010 21:19:10 Offline |
Kukii psal:Šulaiz psal:jak to víš?
kdysi si někde prásknul, že se ženíš a od té doby ses málokdy tu objevil
loni na vopičárně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2010 00:18:00 Offline |
Šulaiz psal:Kukii to K.A.S.Y.M
Taky vás rád vidím
nápodobně pane Borůvka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak jsem se chytal, že se přijedu mrknout, ale dneska nám přišli namontovat vchodový dveře, takže si dneska a zejtra budu hrát na zedníka
Možná bych to i stihnul, ale ještě taky záleží, jak bude. Je to bída.
rad bych podekoval vsem zucastnenym - jmenovite 4fun se zenou.Akce se opravdu velice vydarila. Slunecne, triceti stupnove pocasi,nonstop glgacka az do nedelni pulnoci,luxusni prasatko a nejluxusnejsi vyber kapel. Skoda, ze vas nedorazilo vice:(
Foto v nasledujicich dnech
Stránky: 1