Nejsi přihlášen
...volejovej filtr Scotts
...gdysyvá sme to tady řešili snat s Kellym...nemáte ho něgdo, nevíte esi ho něgdo jezdí??? ...mě se to líbí
http://www.scottsperformance.com/produc … ike=Suzuki
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2010 14:51:46 Offline |
Re: ...volejovej filtr Scotts
chromovanej koupíš i HF-ko a je taky jen o 20,- dražší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:chromovanej koupíš i HF-ko a je taky jen o 20,- dražší
...vo to ani tag nejde, ale líbí se mi to jako technická záležitost...má to lepčí propustnost u studenýho motoru, můžeš se při výměně podivat co je f tom za svinctvo a tvrděj, že to zachytí částice aš do velikosti 35 mikronů, bježný filtry pustěj vokolo 90ti mikronů...prostě se mi to líbilo uš gdysy a líbí se mi to furt...
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2010 15:21:14 Offline |
ale jo je to pěkný a pokud jsem to pochopil dobře tak i snad pratelný nebo co..nebo možná blbě čtu..jen těch 80 dolarů no nevim ale je to tak ,že když to člověk chce tak si to prostě koupí
navíc u polosyntetiky řešit tekutost zvlášť když se v mrazech nejezdí
K.a.s.y.m. psal:ale jo je to pěkný a pokud jsem to pochopil dobře tak i snad pratelný nebo co..nebo možná blbě čtu..jen těch 80 dolarů no nevim ale je to tak ,že když to člověk chce tak si to prostě koupí
navíc u polosyntetiky řešit tekutost zvlášť když se v mrazech nejezdí
...no je to "doživotní", prostě ho vypereš, vyfoukáš a spátkydáš...vim že ta propustnost za studena je tag nějak, ehm, nóóó, prostě...dyš ale mě se to kurva líbí
Billy psal:co toto ?
http://www.engenia.com.au/03_Maintenanc … ilter.html
...ajajaj, zvostávam teda u kartuší na jedno použití
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 07:30:59 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:ale jo je to pěkný a pokud jsem to pochopil dobře tak i snad pratelný nebo co..nebo možná blbě čtu..jen těch 80 dolarů no nevim ale je to tak ,že když to člověk chce tak si to prostě koupí
navíc u polosyntetiky řešit tekutost zvlášť když se v mrazech nejezdí...no je to "doživotní", prostě ho vypereš, vyfoukáš a spátkydáš...vim že ta propustnost za studena je tag nějak, ehm, nóóó, prostě...dyš ale mě se to kurva líbí
šak jo beru že doživotní a asi by se to asi tak při 60 000 km zaplatilo,ale třeba mě se to nelíbí vzhledově.
Stránky: 1