![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
Re: Kanálova stoka
A bude tam Filousi zverinec poradnej ?
Mrdám stoku a aji vostatní srazy,stal se z toho sraz pičusů z vokolních vesnic co tam dojedou autama,samozřejmě patřičně vytuningovanejma a tam si zahrajou na bajkery v koženkovejch bundičkách Už akorát aby tam začali prodávat cukrovou vatu a je to komplet jak na šauklích,milijón atrakcí,fšechno předražený a vo motorku nebo vjeci ve stanu aby se člověk bál
Kdyš někam tento víkend,tak na pičofest A aji tam si na vás musím dat majzla,aby ste mě neskazili
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
![]() |
kneehammer (Člen) 16.06.2010 12:59:30 Offline |
VikecB12 psal:Mrdám stoku a aji vostatní srazy,stal se z toho sraz pičusů z vokolních vesnic co tam dojedou autama,samozřejmě patřičně vytuningovanejma a tam si zahrajou na bajkery v koženkovejch bundičkách
Už akorát aby tam začali prodávat cukrovou vatu a je to komplet jak na šauklích,milijón atrakcí,fšechno předražený a vo motorku nebo vjeci ve stanu aby se člověk bál
jo
Před pár rokama tam přes den hráli z amplijónu Blink182, asi aby si ti tuneři přišli na svoje, takže čekám že na současnéch ročníkách už pouštijou Shakiru
Prostě sraz, kde mně 10 kiláků od areálu nevibruje helma metalem je
..:: B12 inside ::..
kneehammer psal:VikecB12 psal:Mrdám stoku a aji vostatní srazy,stal se z toho sraz pičusů z vokolních vesnic co tam dojedou autama,samozřejmě patřičně vytuningovanejma a tam si zahrajou na bajkery v koženkovejch bundičkách
Už akorát aby tam začali prodávat cukrovou vatu a je to komplet jak na šauklích,milijón atrakcí,fšechno předražený a vo motorku nebo vjeci ve stanu aby se člověk bál
jo
Před pár rokama tam přes den hráli z amplijónu Blink182, asi aby si ti tuneři přišli na svoje, takže čekám že na současnéch ročníkách už pouštijou Shakiru
Prostě sraz, kde mně 10 kiláků od areálu nevibruje helma metalem je
Což voto,večer bejvá bigbít dobrej,ale serou mě ty doprovodný atrakce,kerý právě přitahujou tu nemotorkářskou veřejnost,kerá mě na srazech sere nejvíc Kdyš tam dojedu s bandou kamošů,tak se určitě nudit nebudu,ale stejně bych se s tou samou bandou lidí bavil v kdejaké knajpě
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1