Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 10.06.2010 22:11:29 Offline |
sdílená radost - dvojnásobná radost
mušim se podělit o tu radostnou událost ....teď mi přišla zpráva ,že mi z Parts Depot posílaj gumičky do brzdiče a že mi to přijde zítra PPLkou(630 kč,-) ,takže nakonec budu tohle léto jezdit ...trvalo to jen 26 dní ,takže moc děkuju a tenhle kvelb už nikdy
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: sdílená radost - dvojnásobná radost
hlemejzd999 psal:mušim se podělit o tu radostnou událost ....teď mi přišla zpráva ,že mi z Parts Depot posílaj gumičky do brzdiče a že mi to přijde zítra PPLkou(630 kč,-) ,takže nakonec budu tohle léto jezdit ...trvalo to jen 26 dní ,takže moc děkuju a tenhle kvelb už nikdy
Vydrž až je budeš mít v ruce. Taky jsem jednou čekal skoro měsíc a pak mi přišla zásilka s úplně něčím jiným. Tobě se to určitě nestane.
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:18:27 Offline |
tak ted přišli....už je mám v ruce
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:28:05 Offline |
ještě samolepku jsem dostal...jsou hodný
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 08:31:13 Offline |
hlemejzd999 psal:ještě samolepku jsem dostal...jsou hodný
jestli jsi objednal levnější variantu s dodací dobou měsíc..tak to přišlo dřív tak co si stěžuješ
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:42:23 Offline |
no jo ...objednal ....ale ,kdo to má vydržet v tomhle počasí...trošku měli zapracovat
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:46:48 Offline |
hlemejzd999 psal:no jo ...objednal ....ale ,kdo to má vydržet v tomhle počasí...trošku měli zapracovat
i tak jsem ale v skrytu duše rát,že mi neposlali třeba nějakej drát...to bych tam nedal...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 08:47:43 Offline |
hlemejzd999 psal:no jo ...objednal ....ale ,kdo to má vydržet v tomhle počasí...trošku měli zapracovat
tak pak nechápu tvoje rozhořčení z toho,že tam nebudeš už nikdy nakupovat když to dodali dřív než bylo psáno v podmínkách dodání
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 09:01:58 Offline |
ale jo ...poslali to dřív...jen jsem rozhořčenej z toho ,že to trvá TAK dlouho ,asi bych našel a dnes už určitě hledal jinej obchod ,kde to bude trvat míň ...30 pracovních dní je podle mě hodně .... to ty gumičky musely vobletět třikrát zeměkouli a ještě se vopalovaly 14 dní na Kubě - to neni jinak možný....když si objednáš nový auto ,tak to trvá taky tak ,ale tyhle gumičky ? ty přišly v obálce ...ale zas nevim ,jak dlouho trvá poslat obálku s emerickýho skladu k nám,no...příště se budu snažit tam nenakupovat ,protože nechci čekat těch 30 dní,- né že bych byl nespokojenej, ...to ne ,ale budu se snažit je sehnat jinde,no...
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 09:05:10 Offline |
a jinak maj ve všeobecných podmínkách 16-18 dní ,tak jsem v skrytu duše počítal s touhle variantou ,protože zejtra je ve Vodňanech sprint a já tam chtěl...já sem vocať
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 09:08:23 Offline |
hlemejzd999 psal:a jinak maj ve všeobecných podmínkách 16-18 dní ,tak jsem v skrytu duše počítal s touhle variantou ,protože zejtra je ve Vodňanech sprint a já tam chtěl...já sem vocať
jako „obvykle“ 16-18 dní......neříkám,že to tak musí být ,no
hlemejzd999 psal:a jinak maj ve všeobecných podmínkách 16-18 dní ,tak jsem v skrytu duše počítal s touhle variantou ,protože zejtra je ve Vodňanech sprint a já tam chtěl...já sem vocať
bud rád, že vůbec dorazili
Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 09:11:07 Offline |
Kukii psal:hlemejzd999 psal:a jinak maj ve všeobecných podmínkách 16-18 dní ,tak jsem v skrytu duše počítal s touhle variantou ,protože zejtra je ve Vodňanech sprint a já tam chtěl...já sem vocať
no dyk jo ...nakonec sem rát...stejně je tam budu dávat - něco poseru a vobjednám si nový
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 09:13:20 Offline |
hlemejzd999 psal:ale jo ...poslali to dřív...jen jsem rozhořčenej z toho ,že to trvá TAK dlouho ,asi bych našel a dnes už určitě hledal jinej obchod ,kde to bude trvat míň ...30 pracovních dní je podle mě hodně .... to ty gumičky musely vobletět třikrát zeměkouli a ještě se vopalovaly 14 dní na Kubě - to neni jinak možný....když si objednáš nový auto ,tak to trvá taky tak ,ale tyhle gumičky ? ty přišly v obálce ...ale zas nevim ,jak dlouho trvá poslat obálku s emerickýho skladu k nám,no...příště se budu snažit tam nenakupovat ,protože nechci čekat těch 30 dní,- né že bych byl nespokojenej, ...to ne ,ale budu se snažit je sehnat jinde,no...
tak tohle koupíš už asi jedině v suzuce
hlemejzd999 psal:Kukii psal:hlemejzd999 psal:a jinak maj ve všeobecných podmínkách 16-18 dní ,tak jsem v skrytu duše počítal s touhle variantou ,protože zejtra je ve Vodňanech sprint a já tam chtěl...já sem vocať
no dyk jo ...nakonec sem rát...stejně je tam budu dávat - něco poseru a vobjednám si nový
další měsíc
Život je boj-mašina je nej!!!
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 09:18:59 Offline |
poslali mi samolepku ,kterou si někam nalepim ,tak zas tak jako nasranej nejsem to ne , tak to neberte ...to bylo jen tim čekánim a tak ...ani k doktoru nechodim ,když je někdo v čekárně ...prostě nesnášim čekání všeobecně ...na poště , u pokladny a tak ...hned se začnu potit a klejt ...asi nějaká nemoc , ale nemůžu s tim jít k doktorovi ,když je tam dyckky plná čekárna
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 09:31:33 Offline |
hlemejzd999 psal:poslali mi samolepku ,kterou si někam nalepim ,tak zas tak jako nasranej nejsem to ne , tak to neberte ...to bylo jen tim čekánim a tak ...ani k doktoru nechodim ,když je někdo v čekárně ...prostě nesnášim čekání všeobecně ...na poště , u pokladny a tak ...hned se začnu potit a klejt ...asi nějaká nemoc , ale nemůžu s tim jít k doktorovi ,když je tam dyckky plná čekárna
hlemejzd999 psal:poslali mi samolepku ,kterou si někam nalepim ,tak zas tak jako nasranej nejsem to ne , tak to neberte ...to bylo jen tim čekánim a tak ...ani k doktoru nechodim ,když je někdo v čekárně ...prostě nesnášim čekání všeobecně ...na poště , u pokladny a tak ...hned se začnu potit a klejt ...asi nějaká nemoc , ale nemůžu s tim jít k doktorovi ,když je tam dyckky plná čekárna
To je jeden z důvodů proč radši chodim pozdě než napřed.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Fresh Man psal:tak se taky podelim o radost : celou noc s 18kou .... sladkaka a krasnaka no svet je krasny
No, já už musím brát najednou i tři vosumnáctky
Bohužel v jednom těle
A že by to bylo "echt" sladký atd.
God Save The Queen!
XJelen psal:Fresh Man psal:tak se taky podelim o radost : celou noc s 18kou .... sladkaka a krasnaka no svet je krasny
sestřička zase? že já se líp neučil
woe,co bys dělal s osmnáctkou
a jinak,taky máš pár dobrejch kousků v personálu
takže vo učení to nejni,přece bys nechtěl bejt dochtor,
kromě pěkný dorostenky taky musí sahat na hnusný lidi
...a bude hůř!
...taky mam tudle nemoc ...jag já sem sprostej dycky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fresh Man psal:tak se taky podelim o radost : celou noc s 18kou .... sladkaka a krasnaka no svet je krasny
...na jag dlouho ji máš??? ...já esi ji uvidim a nebo esi uš to bude zapomenutá minulost ...nebo se voptam líp...to máš jako zvířátko na šukání a nebo ji chceš přectavit mamince jako potencijonální pani Čerstvou???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Fresh Man psal:tak se taky podelim o radost : celou noc s 18kou .... sladkaka a krasnaka no svet je krasny
...na jag dlouho ji máš??? ...já esi ji uvidim a nebo esi uš to bude zapomenutá minulost ...nebo se voptam líp...to máš jako zvířátko na šukání a nebo ji chceš přectavit mamince jako potencijonální pani Čerstvou???
heheheh
sestricka to nejni..
jojo potkat bys ji tu jeste moh je tu na 2 mes... a s pani cerstvou ???
nestras... ted v lete? by byla skoda...tahle byla jen prvni letosni
snad bude dobra sezona ...ale treba se zamiluju
Bandit pičo
taky mi se zbožím poslali samolepku...
jestli chceš tak ti jí pošlu - do měsíce je u tebe
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 23:08:59 Offline |
faitík psal:taky mi se zbožím poslali samolepku...
jestli chceš tak ti jí pošlu - do měsíce je u tebe
nemám místo ani pro tu moji ....kam by se vešly všechny ty mouchy ? ......kam se dá vůbec nalepit takováhle samolepka ? ...na vidli,nebo kyvku ? ..nebo na plexi ,aby mi nesvítilo do očí ?
hlemejzd999 (Člen) 12.06.2010 08:18:37 Offline |
faitík psal:takovouhle samolepku bych si třeba já na Bandita nenalepil
no to je taky možnost ...to se asi spíš lepí na celokapotovaný motocygli, jako ty sponzoří a tak ...pak to má celý voblepený až dólu,no...
hlemejzd999 psal:faitík psal:takovouhle samolepku bych si třeba já na Bandita nenalepil
no to je taky možnost ...to se asi spíš lepí na celokapotovaný motocygli, jako ty sponzoří a tak ...pak to má celý voblepený až dólu,no...
tu samolepku tam dávaj abys měl co vyhodit do košejá to tak uďál a spokojenost maximální
Jebat motorky :-)
hlemejzd999 (Člen) 12.06.2010 12:01:28 Offline |
PALOUS psal:hlemejzd999 psal:faitík psal:takovouhle samolepku bych si třeba já na Bandita nenalepil
tu samolepku tam dávaj abys měl co vyhodit do košejá to tak uďál a spokojenost maximální
už to mám vymyšlený ... si ji nalepim na vokno vod chlífku,kde parkuju stroj
hlemejzd999 (Člen) 12.06.2010 12:03:59 Offline |
a jinak mezi nama - brzdy jsou v kompletu a tejdě už je mi celá samolepka u ...jdu to projet
hlemejzd999 psal:a jinak mezi nama - brzdy jsou v kompletu a tejdě už je mi celá samolepka u ...jdu to projet
jedna z nejčastějších vět těsně před smrtí: OK, brzdy jsou hotové, jedu to vyzkoušet
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Stránky: 1