Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:24:59 Offline |
nějaká gumička do brzdy navíc
zdar jaxviňa - přišlo mi balení nových gumiček do zadního brzdiče a je tam ještě taková malá gumička ,která neni v páru a vůbec nevim ,kam patří,protože při rozebrání na mě nic takového odniukud nevypadlo ...neřek by mi ňákej mekánik, kam ta patří ? ...byl bych mu velice zavázán a všude bych ho chválil ...dik
...je to tadle :
Uploaded with ImageShack.us
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 08:27:51 Offline |
Re: nějaká gumička do brzdy navíc
estli to chápu dobře tak je to těsnící gumička mezi polovinama toho třemenu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 08:30:00 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:30:29 Offline |
K.a.s.y.m. psal:estli to chápu dobře tak je to těsnící gumička mezi polovinama toho třemenu
aháááá ...to je docela možný ale to nutně vyměňovat nemusim, že ne ?(jinak řečeno - seru na to,když tam to neteče )
...tag jag píče Kasym, je to kroužek, kerej dotěsňuje propojení půlek třmenu...esis třmen rospůlil, tag to taky vyměň...esis ho nepůlil, tag se na to vyser a těsnění si skovej, třeba se ti něgdy hodí...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:32:49 Offline |
hm,hm ...z toho tvého obr. je to už jasnější ,než slunce ....to bude rezervní ...na příště...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 08:32:54 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:estli to chápu dobře tak je to těsnící gumička mezi polovinama toho třemenu
aháááá ...to je docela možný ale to nutně vyměňovat nemusim, že ne ?(jinak řečeno - seru na to,když tam to neteče )
tak jestli ty pístky vyndáš ven tak aniž by jsi to musel rozšroubovat na půl tak ne...ale já osobně bych si to pro svůj klid v duši udělal.
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:estli to chápu dobře tak je to těsnící gumička mezi polovinama toho třemenu
tak jestli ty pístky vyndáš ven tak aniž by jsi to musel rozšroubovat na půl tak ne...ale já osobně bych si to pro svůj klid v duši udělal.
...tag si to bješ udělat, ať máš klit f duši ...ale zamkni se, ať tě něgdo nenačapá ...sorry, já musel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:35:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:estli to chápu dobře tak je to těsnící gumička mezi polovinama toho třemenu
vytlačil jsem je normálně ven bez půlení toho třmenu ,no ...prve jsem to zkoušel povolit ,abych měl víc prostoru , ale pak jsem se na to vybod,když šli takhle....ještě to promyslim a možná ji vyměnim ,když už to mám venku ,no....móc děkuju
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:36:31 Offline |
Filous psal:...tag si to bješ udělat, ať máš klit f duši ...ale zamkni se, ať tě něgdo nenačapá ...sorry, já musel
hlemejzd999 (Člen) 11.06.2010 08:41:04 Offline |
tak už to mám vyřešený ...seru na to ...dalo mi to hodně přemejšlení a probděných nocí ,než jsem se rozhodl ,ale nakonec jsem to vyřešil a gumičku ukládám tam ,kde ji vždycky zase najdu ...fšem zúčastněným děkuji vám ho tam velice pěkně
K.a.s.y.m. (Člen) 11.06.2010 08:49:36 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:
aháááá ...to je docela možný ale to nutně vyměňovat nemusim, že ne ?(jinak řečeno - seru na to,když tam to neteče )tak jestli ty pístky vyndáš ven tak aniž by jsi to musel rozšroubovat na půl tak ne...ale já osobně bych si to pro svůj klid v duši udělal.
...tag si to bješ udělat, ať máš klit f duši ...ale zamkni se, ať tě něgdo nenačapá ...sorry, já musel
sem čekal kdo se chytne jsem si to po sobě přečet až když jsem dal odeslat
hlemejzd999 (Člen) 04.11.2010 20:58:38 Offline |
SO 545 psal:Chlapi kde na nete objednam sady do brzd.strmenov ?
Potrebujem komplet gumicky na predok a zadok.
no tady přece: http://www.partsdepot.cz/index.php?cat= … mfg=Suzuki
hlemejzd999 (Člen) 05.11.2010 21:24:30 Offline |
SO 545 psal:Objednam v SUZUKI ked prestanu hrat schovavacku a zacnu komunikovat.
jo
Stránky: 1