Nejsi přihlášen
Xenon sada H7 na Bandita Sko novějsí model od K5 výš
Zdar měl by někdo zájem jít semnou na půl do xenon sady na bandita že by jsme si ji rozdělili na půl? Nepotřebuju dálkové i potkávačky dal bych si jen potkávačku xenon a ta druhá by mi zbyla... mělo by někdo zájem o tu druhou výbojku i s trafem samo že cena půl na půl...
ceny se pohybujou asi takhle :
http://aukro.cz/item1044918854_original … 6000k.html
Re: Xenon sada H7 na Bandita Sko novějsí model od K5 výš
Tak si tam dej tohle , a nemusis shanet jeste druhyho http://www.stualarm.cz/produkt/hids-mbh … -motocykl/ Mozna ze ti ani nezezloutne parabola [bez zaruky ] Ale na stk bude problem urcite
to ám lepší koupit tu sadu co píšu já a jednu zahoit nebo ji dát na dálkové... dyť je ta jedna co píšeš dražší než 2...
Frodo89 psal:PS: Neni náhodou jaka koliv Xenonova sada na motorce nelegalni?
mam xenony a nikdo je na stk v Sověticích neřešil
. Uvidime, co se bude dít až přijedu domu a začnu řešit stk ve velkým městě...
Bandit 4EVER!!!
No drazsi nez a aukra bude proto , ze je do jiste miry uspusobena na moto ,predpokladam , ze tam bude vetsi odolnost proti vibracim , mozna mensi strartovaci jednotka [kvuli umisteni] nemohu potvrdit , nemel jsem ji v ruce , urcite podle foto kabelaz , ktera dosahne na baterku pod sedlem, s vodotesnym pojistkovym pouzdrem ,a hlavne museji drzet bezproblemovou zaruku 2 roky , vcetne dodavky nahr. dilu. Jo a zadna sada Xenonu pro dodatecnou montaz neni na moto schvalena , mozna z vyjimkou HELLA , ale tam se jedna o desetitisice. Musel bys mit jinou parabolu , a naklapeni svetla podle zatizeni motorky , kvuliva oslnovani protijedoucich. Jo a u nas za to i v autech berou technicak i pri normalni silnicni kontrole , uz to asi nastudovali taky
![]() |
nicola.foxx (Člen) 15.06.2010 01:08:25 Offline |
TO FIK: Fíku :tuktuknahlavu:
Jak ti to sviti ted? Bila barva? Zluta barva?
Tipnul bych, ze to uplne bila barva nebude.
No a ted si predctav, jak to bude vypadat kdyz ke xenonovy potkavacce pustis normalni dalku
To bylo za prvy. No a za druhy. Kdyz pri tom rozsvicenym xenonu pustis normalni zarovku i kdyz extra svitivou, tak ten xenon jakoby pohlti proud svetla z tej dalkasvitilny.
Je to dany tim, ze ten xenon jak sviti jako krawa, tak ti ta normalni prijde jak dyz vubec nesviti.
Taky jsem dal na B6S(hlava bruka) nejprve potkavacku a kdyz jsem se s tim v noci projel a pak se podival jak to vypada, tak sem malem blil a nebylo to tim, ze to bylo eSko.
Stejne musis koupit celou sadu a kdyz ti to bude stacit, tak to tady nekomu posles dal.
TO DENY:
Kazda xenon HID sada ma byt odolna proti vibracim a proti vode. Vybojky vsecky stejny az na patice a na ton barvy svetla 5000K 6000K atd..
Kazdopadne me na motorce vodeslo jedno trafo po pul roce a druhy za rok po montazi. Kojaksro to tam ma cca rok a zatim mu to sviti bez trablu.
Kazdopadne uz bych do toho asik znova nesel. Pac v H4 mi delaj extrasvitivejch zarovek tri
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:TO FIK: Fíku :tuktuknahlavu:
No a ted si predctav, jak to bude vypadat kdyz ke xenonovy potkavacce pustis normalni dalku
To bylo za prvy. No a za druhy. Kdyz pri tom rozsvicenym xenonu pustis normalni zarovku i kdyz extra svitivou, tak ten xenon jakoby pohlti proud svetla z tej dalkasvitilny.
Je to dany tim, ze ten xenon jak sviti jako krawa, tak ti ta normalni prijde jak dyz vubec nesviti.
Taky jsem dal na B6S(hlava bruka) nejprve potkavacku a kdyz jsem se s tim v noci projel a pak se podival jak to vypada, tak sem malem blil a nebylo to tim, ze to bylo eSko.
Stejne musis koupit celou sadu a kdyz ti to bude stacit, tak to tady nekomu posles dal.
Kazdopadne uz bych do toho asik znova nesel. Pac v H4 mi delaj extrasvitivejch zarovek tri
Tak zaprvé vysokosvítivostní bych tam nedával stoupá u nich kurevsky teplota a je tam plastové sklo...
dále už tam teď mám Xenon Blue žarovku na potkvačce a na dálkové mám origo a nemám s tím trabl akorát ta potkavačka svítí dost na hovno...
co se týče technické tak to mě teď trápí nejmiň....
![]() |
nicola.foxx (Člen) 15.06.2010 23:41:15 Offline |
Hele Fiku: si to zkus vokostovat na vlastni kuzi woe. Ta xenonova vybojka ma rek bych vjeci teplotu nez klasicka zarovka i kdyby hodnesvitiva 70w.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:TO FIK: Fíku :tuktuknahlavu:
TO DENY:
Kazda xenon HID sada ma byt odolna proti vibracim a proti vode. Vybojky vsecky stejny az na patice a na ton barvy svetla 5000K 6000K atd..
Kazdopadne me na motorce vodeslo jedno trafo po pul roce a druhy za rok po montazi. Kojaksro to tam ma cca rok a zatim mu to sviti bez trablu.
Jak by to asi mělo vypdat, když se rozsvítí dálková ke xenonu. Zcela normálně jako u mejch dvou aut s bi-xenonama, když jedeš proti, nepoznáš lautr nic, že tam ještě svítí žlutá dálková.
Jinak ačkoliv jsem pro každou špatnost a sám mám na jednom autě HID sadu (a to jsem i dodržel origo barvu světla - 4300K) a mám dokupovanej modul naklápění, tak na motorku bych si to nedal ani
1) Skutečně to oslňuje jako kráva, obzvlášť když někteří borci ještě zapínají přes den dálkovou, či vozí spolujezdce. Je radost proti sobě takovýho borce potkat obzvlášť za šera
2) Nedoj bože, že se něco stane, pojišťovny a policajti jsou po motorkách a po motorkářích hodně žhaví, tak vám pak přišijou oslňování, ohrožování atd. tím pádem budou bazírovat na tom, aby díky tomu byla vina na vás i v případě, že to jinak vaše vina nebyla ani náhodou.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Stránky: 1