Nejsi přihlášen
Re: V sobotu 19.06.2010 Na BanditFest Jižní Morava
Ja bych chtel vyrazit nekdy mezi 7-8 rano z Prostějova, a projet si Sternberk, Bruntal, Sumperk, Vamberk, Zamberk a na misto
Billy psal:Ja bych chtel vyrazit nekdy mezi 7-8 rano z Prostějova, a projet si Sternberk, Bruntal, Sumperk, Vamberk, Zamberk a na misto
Jo a v sobotu rano sem zapomel , a Vikeci ty jak teda ? Jedes nejedes ?
zdenda67 psal:a kde že to je?nějakej leták by nebyl?
http://www.suzukibandit.cz/view.php?naz … 2010050003
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=100
LukinB6 psal:Zdravím bando. Kdo a kdy v sobotu na BanditFest odjíždíte z Jižní Moravy? Nemám s kým jet a přidal bych se k někomu.
Ac jsem Moravak tak jedu z Prahy od cajzlu
Skáču dobře,skáču rád
Billy psal:Billy psal:Ja bych chtel vyrazit nekdy mezi 7-8 rano z Prostějova, a projet si Sternberk, Bruntal, Sumperk, Vamberk, Zamberk a na misto
Jo a v sobotu rano sem zapomel , a Vikeci ty jak teda ? Jedes nejedes ?
Zatím je to ve hvězdách,v pátek ještě vyrážím na votočku do germánie a kdy dojedu,to nikdo neví
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
LukinB6 psal:Zdravím bando. Kdo a kdy v sobotu na BanditFest odjíždíte z Jižní Moravy? Nemám s kým jet a přidal bych se k někomu.
Já bych jela,ale chci až v sobotu kolem poledne nebo odpoledne,jestli bude ale hnusně,nejedu vůbec
Janna psal:LukinB6 psal:Zdravím bando. Kdo a kdy v sobotu na BanditFest odjíždíte z Jižní Moravy? Nemám s kým jet a přidal bych se k někomu.
Já bych jela,ale chci až v sobotu kolem poledne nebo odpoledne,jestli bude ale hnusně,nejedu vůbec
No ty jsi tvrďačka motorkářka. Já jedu v sobotu brzy ráno abych tam v těch 11 byl.
GSX1250FA
Zdar,
tak se mi změnily plány a vypadá to, že pojedu. Jestli tedy bude k dispozici ještě nějaké místo ke spaní, protože stan nemám a v dešti venku spát nebudu.
Můžeme dát sraz někde v Brně v sobotu dopoledne. Kdy plánuješ vyrazit?
lip psal:Zdar,
tak se mi změnily plány a vypadá to, že pojedu. Jestli tedy bude k dispozici ještě nějaké místo ke spaní, protože stan nemám a v dešti venku spát nebudu.
Můžeme dát sraz někde v Brně v sobotu dopoledne. Kdy plánuješ vyrazit?
Psal jsem to už výše, ale tak mezi 8:00 a 9:00
GSX1250FA
opec psal:luki pošli tel namber.-pokud bude moc srat tak
Hele tel. mám v profilu, jinak 732 465 192. Ale ty tam tel nemáš. Já jedu za každého počasí (teda skoro za každého). Počítam odjezd z Brna 8:30. Kdyžtak Svitavy benzínka (kafé, sváča) kolem 9:30 - 45.
GSX1250FA
VikecB12 psal:opec psal:jakožeMOC
Kua u nás už neprší,dokonce vylezlo slunko Ale nevím na jak dlouho
Tak jestli se někdo řídí podle http://www.medard-online.cz/index.php tak dojede maximálně do.Bydlím v místech kde se to bude konat a podle medarda má chcát a to furt a vono hofnotakže kdo chce někam jet tak ať spolíhá jen na to jesi se mu chce
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:VikecB12 psal:opec psal:jakožeMOC
Kua u nás už neprší,dokonce vylezlo slunko Ale nevím na jak dlouho
Tak jestli se někdo řídí podle http://www.medard-online.cz/index.php tak dojede maximálně do.Bydlím v místech kde se to bude konat a podle medarda má chcát a to furt a vono hofnotakže kdo chce někam jet tak ať spolíhá jen na to jesi se mu chce
Já uš věřím jenom vlastním vočím,a to jenom za střízliva Fšechny přetpovědi lžou
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
LukinB6 psal:opec psal:luki pošli tel namber.-pokud bude moc srat tak
Hele tel. mám v profilu, jinak 732 465 192. Ale ty tam tel nemáš. Já jedu za každého počasí (teda skoro za každého). Počítam odjezd z Brna 8:30. Kdyžtak Svitavy benzínka (kafé, sváča) kolem 9:30 - 45.
A kde tedy v Brne dame sraz?
Pokud tedy nebude v kuse huste chcat, protoze nemam nepromoky a nevim, jak dlouho to vydrzi pry "nepromokava" bunda a kalhoty...
Stránky: 1