Nejsi přihlášen
B6 '99 volnoběh - čím seřídit?
Zdarec,
asi dost blbej dotaz, ale odpověď jsem zde nenašel.
Čím seřídit volnoběh? Má se to dělat při dostatečně prohřátém motoru, ale kurwa já tam tu ruku skoro nedostanu ani když je studenej! Natož jak tam tu ruku dát a nespálit se, když je horkej??
Nejlepší by bylo použít ručku japonské studentky, ale co bych jí za tu službu nabídnul?? :-P
GSF 600 S '99
Re: B6 '99 volnoběh - čím seřídit?
morganzd psal:Zdarec,
asi dost blbej dotaz, ale odpověď jsem zde nenašel.
Čím seřídit volnoběh? Má se to dělat při dostatečně prohřátém motoru, ale kurwa já tam tu ruku skoro nedostanu ani když je studenej! Natož jak tam tu ruku dát a nespálit se, když je horkej??
Nejlepší by bylo použít ručku japonské studentky, ale co bych jí za tu službu nabídnul?? :-P
Ty nemáš štelování venku u karburátoru? Jinak nechápu, proč by ses pálil...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
No mám, je tam takový to kolečko, ale já tam prostě dostanu ruku tak tak abych to chytl dvouma prstama za studena. Když to zahřeju, zastavím někde u škarpy a chci tomu přidat, už je tam fest hyc a ruku tam prostě nedám.
Holt nejsem žádnej Kid Azbest
GSF 600 S '99
Ma starej model ten ho ma uprostred to kolecko mezi karbecema.
Billy psal:Ma starej model ten ho ma uprostred to kolecko mezi karbecema.
Jo aha Tak to vysvětluje můj údiv
No tak to nezávidim...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ondráš psal:Chytrého nepálí...
Zabal ruku do hadru, nebo když máš při jízdě rukavice. Tu chvíli to vydržíš, ne?
Řikám že ji tam skoro nedám ani za studena holou Natož do něčeho zamotanou
Slovy klasika: Ani očko tam ne-na-sa-díííííš!!! Protože to je u-že-le-za!! hoši já to nendu dělat, já se z toho pochčiju, já se musím posrat, já se z toho normálně pojebu...
GSF 600 S '99
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2010 11:41:44 Offline |
včera jsem řešil uplně stejnej problem a vyřešil to za mne kámoš ,kterej tam tu ruku narval ...na svym gsx to štelování má krásně vyvedený bokem ven ,páč to kdysi mělo kapotage ,jen předchozí majitel to odstrojil v lese,tak už to tak nechal...bandit to má na
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
uřízni kus pěknýho špalíčku, třeba z držátka vot lampionu, stříkni to sprejem na černo a nalep to sekuňďákem na stávající kolečko, voalá, dosáhneš ale je to Kellyjovina
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Loser psal:tak s sebou voz kombinacky nebo neco podobnyho - to by mohlo pomoct, ne? Nebo zkus par dnu bez honeni, treba ti ta ruka trochu splaskne
no nevim...
...Znal jsem jednoho, a ten to bez honění vydržel, nelžu vám, 10 dní! Pak se z toho sice zbláznil, ale vydržel...
GSF 600 S '99
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2010 12:48:19 Offline |
Inženýrek psal:hlemejzd999 psal:l...bandit to má na
Jak kerej
starej
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Koldan psal:uřízni kus pěknýho špalíčku, třeba z držátka vot lampionu, stříkni to sprejem na černo a nalep to sekuňďákem na stávající kolečko, voalá, dosáhneš ale je to Kellyjovina
kurva, to byla doba....
...s těma lampionama
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
morganzd psal:Ondráš psal:Chytrého nepálí...
Zabal ruku do hadru, nebo když máš při jízdě rukavice. Tu chvíli to vydržíš, ne?Řikám že ji tam skoro nedám ani za studena holou Natož do něčeho zamotanou
Slovy klasika: Ani očko tam ne-na-sa-díííííš!!! Protože to je u-že-le-za!! hoši já to nendu dělat, já se z toho pochčiju, já se musím posrat, já se z toho normálně pojebu...
Pokud znáš někoho kdo jezdí do SRN tak v LOUIS.DE tam maj různý věcičky na seštelování na koleni. Koukal jsem že tam maj takovej dlouhej šroubovák se záhybem (neni na péru, ale na kloubu) a je to šikovný známej to má a dostane se tam libově. Nasadí nábu a šteluje karburátory.
A nebo sehnat někoho s malou rukou aby ti to poštěloval.
NehalemEN psal:A nebo sehnat někoho s malou rukou aby ti to poštěloval.
No a to se zase dostáváme zpět k těm asiatkám!
No už to mám poštelovaný, udělal jsem to za studena a světe div se, klaplo to, je to v cajku!
GSF 600 S '99
Stránky: 1