Nejsi přihlášen
Vibrace od motoru
Zdravim, potřeboval bych poradit, motka mi při 7tís. ot. a výše vcelku podle mě dost vybruje a jde mi to do řídítek a z toho mě bolí celé ruce a prsty..a vůbec se mi to nelíbí jinak jedná se o 650K7 najeto 18tis.km teď fungl nový obutí. Napište mi ňáký tipy co třeba zkontrolovat nebo na co se podívat. Diíky za každej tip a nebo jestli vám to dělá taky... při klidné jizdě je to vcelku v pohodě,ale když tomu dávam tak je to děs..
Re: Vibrace od motoru
Godzi psal:Zdravim, potřeboval bych poradit, motka mi při 7tís. ot. a výše vcelku podle mě dost vybruje a jde mi to do řídítek a z toho mě bolí celé ruce a prsty..a vůbec se mi to nelíbí jinak jedná se o 650K7 najeto 18tis.km teď fungl nový obutí. Napište mi ňáký tipy co třeba zkontrolovat nebo na co se podívat. Diíky za každej tip a nebo jestli vám to dělá taky... při klidné jizdě je to vcelku v pohodě,ale když tomu dávam tak je to děs..
že by tím?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
No nevim, stary gumy byly sjety az na drat a nebylo to tak znat..myslim ze to vybralo s tema staryma gumama.docetl jsem se ze by to mohlo byt i vytahany retez a nebo ze treba jeden valec vynechava.. a nebo je to padacim ramem...
Godzi psal:No nevim, stary gumy byly sjety az na drat a nebylo to tak znat..myslim ze to vybralo s tema staryma gumama.docetl jsem se ze by to mohlo byt i vytahany retez a nebo ze treba jeden valec vynechava.. a nebo je to padacim ramem...
tak asi vidle?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ci fix dyž jedu na béčku vibrují mi řidítka, kolikrát mi trnů haksny,že si je po delší trae promačkávám, taky mi vopčas při potřazení práskne vejfuck, někdy ňa bolí kolena z blbý polohy na stupnách, vopčas mi mravenčí prsty na nohách vot stupaček, taky ňa někdy bolí řiť vot sicny, dyž najedu na blbej terén, ustřelí mi prdel, dyž sů gumy studený, klůzne mi zadek, při rychlostech nat dvěstě a blbým posedu sa mi mašina rozvlní, stejně tak při prutkým brždění, taky sa ně za studena vozývaj z motoru vopčas blbý zvuky, jo a dyž to mám studený, kolísnů mi vopčas i votáčky, taky sa ně stalo, že mi to za studena scíplo nebo ještě hůř nechtělo táhnůt, ale kurva drát nigdy sem to nepovažoval za vadu, prostě to tag je!!!
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nicola.foxx (Člen) 15.06.2010 23:45:44 Offline |
Vibrace jsou na motyce dobry. Kvuly tomu mam SUZUKI. Az budu starej a nebude mi to delat dobre na klouby, tak si koupim nudnou hondu a nebo jamahu. Jestli mi to v tej dobe jeste teda jako pude vubec sundat ze stojanu.
Ale si myslim, ze to jde vod motoru do ramu a tobe do kostry.
A vo tom to je woe
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Koldan psal:ci fix dyž jedu na béčku vibrují mi řidítka, kolikrát mi trnů haksny,že si je po delší trae promačkávám, taky mi vopčas při potřazení práskne vejfuck, někdy ňa bolí kolena z blbý polohy na stupnách, vopčas mi mravenčí prsty na nohách vot stupaček, taky ňa někdy bolí řiť vot sicny, dyž najedu na blbej terén, ustřelí mi prdel, dyž sů gumy studený, klůzne mi zadek, při rychlostech nat dvěstě a blbým posedu sa mi mašina rozvlní, stejně tak při prutkým brždění, taky sa ně za studena vozývaj z motoru vopčas blbý zvuky, jo a dyž to mám studený, kolísnů mi vopčas i votáčky, taky sa ně stalo, že mi to za studena scíplo nebo ještě hůř nechtělo táhnůt, ale kurva drát nigdy sem to nepovažoval za vadu, prostě to tag je!!!
Ty woe, co to máš za jebku ? :)))
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 16.06.2010 08:43:26 Offline |
Koldan psal:ci fix dyž jedu na béčku vibrují mi řidítka, kolikrát mi trnů haksny,že si je po delší trae promačkávám, taky mi vopčas při potřazení práskne vejfuck, někdy ňa bolí kolena z blbý polohy na stupnách, vopčas mi mravenčí prsty na nohách vot stupaček, taky ňa někdy bolí řiť vot sicny, dyž najedu na blbej terén, ustřelí mi prdel, dyž sů gumy studený, klůzne mi zadek, při rychlostech nat dvěstě a blbým posedu sa mi mašina rozvlní, stejně tak při prutkým brždění, taky sa ně za studena vozývaj z motoru vopčas blbý zvuky, jo a dyž to mám studený, kolísnů mi vopčas i votáčky, taky sa ně stalo, že mi to za studena scíplo nebo ještě hůř nechtělo táhnůt, ale kurva drát nigdy sem to nepovažoval za vadu, prostě to tag je!!!
čéče asi nám prodali stejný zmetky,ale taky to beru za vlastnost a né za nedostatek.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:Koldan psal:ci fix dyž jedu na béčku vibrují mi řidítka, kolikrát mi trnů haksny,že si je po delší trae promačkávám, taky mi vopčas při potřazení práskne vejfuck, někdy ňa bolí kolena z blbý polohy na stupnách, vopčas mi mravenčí prsty na nohách vot stupaček, taky ňa někdy bolí řiť vot sicny, dyž najedu na blbej terén, ustřelí mi prdel, dyž sů gumy studený, klůzne mi zadek, při rychlostech nat dvěstě a blbým posedu sa mi mašina rozvlní, stejně tak při prutkým brždění, taky sa ně za studena vozývaj z motoru vopčas blbý zvuky, jo a dyž to mám studený, kolísnů mi vopčas i votáčky, taky sa ně stalo, že mi to za studena scíplo nebo ještě hůř nechtělo táhnůt, ale kurva drát nigdy sem to nepovažoval za vadu, prostě to tag je!!!
Bandit Pičo co asik woe
Koldan psal:huskyb12 psal:Koldan psal:ci fix dyž jedu na béčku vibrují mi řidítka, kolikrát mi trnů haksny,že si je po delší trae promačkávám, taky mi vopčas při potřazení práskne vejfuck, někdy ňa bolí kolena z blbý polohy na stupnách, vopčas mi mravenčí prsty na nohách vot stupaček, taky ňa někdy bolí řiť vot sicny, dyž najedu na blbej terén, ustřelí mi prdel, dyž sů gumy studený, klůzne mi zadek, při rychlostech nat dvěstě a blbým posedu sa mi mašina rozvlní, stejně tak při prutkým brždění, taky sa ně za studena vozývaj z motoru vopčas blbý zvuky, jo a dyž to mám studený, kolísnů mi vopčas i votáčky, taky sa ně stalo, že mi to za studena scíplo nebo ještě hůř nechtělo táhnůt, ale kurva drát nigdy sem to nepovažoval za vadu, prostě to tag je!!!
Bandit Pičo co asik woe
mas to dojebane...ja jazdim akurat s mravencama...inak ništ
mazo psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
Ty woe, co to máš za jebku ? :)))Bandit Pičo co asik woe
mas to dojebane...ja jazdim akurat s mravencama...inak ništ
ve vláčku si byl? ne? no tag sa nedif, že ti někerý věci nic neříkaj
Godzi psal:Zdravim, potřeboval bych poradit, motka mi při 7tís. ot. a výše vcelku podle mě dost vybruje a jde mi to do řídítek a z toho mě bolí celé ruce a prsty..a vůbec se mi to nelíbí jinak jedná se o 650K7 najeto 18tis.km teď fungl nový obutí. Napište mi ňáký tipy co třeba zkontrolovat nebo na co se podívat. Diíky za každej tip a nebo jestli vám to dělá taky... při klidné jizdě je to vcelku v pohodě,ale když tomu dávam tak je to děs..
Doporučoval bych Ti sejít se někde s někým s 650K7, promluvit si a udělt jasno, zda je to vada, nebo vlastnost.
Do ničeho se radši neseru, vono to nějak funguje samo
Stránky: 1