Nejsi přihlášen
Kojaksro
Zdravím, sháním padáky a spojkovou páčku na gsx 1400 04. Bylo mi řečeno, že se mám poptat zde přítomného Kojaka. Bral jsem u něj pneu,ale nějak si nemůžu vzpomenout, jak jsem je objednával. Tak please Kojaku nějak se mi ozvi. Byla by to spojk. páčka + padáky, nejspíš Fehlingy. Ale záleží, co máš... Dík za reakci
Re: Kojaksro
kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
A mimochodem kojaku, před chvílí jsem zjistil, že Ti psal maila bratr. On mi totiž zlomil u páčku a kvůli němu a dalším raději kupuju padáky...
....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
A mimochodem kojaku, před chvílí jsem zjistil, že Ti psal maila bratr. On mi totiž zlomil u páčku a kvůli němu a dalším raději kupuju padáky...
Cožééé? Holky a motorky se nepůjčují.
GSX1250FA
LukinB6 psal:kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
A mimochodem kojaku, před chvílí jsem zjistil, že Ti psal maila bratr. On mi totiž zlomil u páčku a kvůli němu a dalším raději kupuju padáky...Cožééé? Holky a motorky se nepůjčují.
Nebyla půjčená, stála v garáži, jen ji posouval a holt se mu převážila, tož lehla na bok Naštěstí jen čistě zlomená páčka...
LukinB6 psal:kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
A mimochodem kojaku, před chvílí jsem zjistil, že Ti psal maila bratr. On mi totiž zlomil u páčku a kvůli němu a dalším raději kupuju padáky...Cožééé? Holky a motorky se nepůjčují.
doutník a motorka se nepůjčuje, holky můžou....
hans psal:LukinB6 psal:kuclb psal:Vyřízeno ještě ten den.
Jo, pěkně to funguje...
doutník a motorka se nepůjčuje, holky můžou....
Tak to se těšim,až mi na svezení pučíš tu tvou...Doufam že kouří jak dvojtakt
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:hans psal:LukinB6 psal:
Cožééé? Holky a motorky se nepůjčují.doutník a motorka se nepůjčuje, holky můžou....
Tak to se těšim,až mi na svezení pučíš tu tvou...Doufam že kouří jak dvojtakt
ty jseš jedinej, komu bych jí nepůjčil ty úchyle
Stránky: 1