Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 18.06.2010 12:19:24 Offline |
Re: Nestartuje
zaoxidovanej čudlik v přepínači.
vypadlej kabel v konektroru pod nádrží
zaoxidovaný kabely na startovacim relé
vypadlej kabel na startovacim relé..ať už silnoproudej nebo ovládací.
jediná rada je jít po kabelech od čudlu na přepínači.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak se ještě podívej zda nemáš zoxidované kontakty k baterii(když jo odrbat kartáčem).Jinak pokud ti předtím banďák normálně startoval a máš teď novou baterii dobře nabitou nevidím důvod proč by to nestartovalo.Ještě jedině že jsi koupil baterku která tam nemá být....
Alda00 psal:12:41
Děkuji za rady, jdu do garaže. V obchodě se zeptali jakou mam motorku a koukl do PC a dal mě baterku, Bandit 2001 GSF600-baterka Banner YTX9-BS 12V8Ah
...
13:08
Tak už startuje byl upadenej kontakt na spinači u spojky, jsem ho vyměnil a startuje tak mooooc děkuji
...si vymenil kontakt spinace spojky za 27 minut i s cestou
Alessino psal:Alda00 psal:12:41
Děkuji za rady, jdu do garaže. V obchodě se zeptali jakou mam motorku a koukl do PC a dal mě baterku, Bandit 2001 GSF600-baterka Banner YTX9-BS 12V8Ah
...
13:08
Tak už startuje byl upadenej kontakt na spinači u spojky, jsem ho vyměnil a startuje tak mooooc děkuji...si vymenil kontakt spinace spojky za 27 minut i s cestou
ty vole, MECHANIKSUPERMAN
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Alda00 psal:Tak už startuje byl upadenej kontakt na spinači u spojky, jsem ho vyměnil a startuje tak mooooc děkuji
jj, klasika, blbůstka, kerá znepříjemní život, mně nešla naskočit gdysi na srazu mašina, točilo to, vopčas sa to protočilo a nic, dokáď nedošel Pican a neukázal mi, že mi vyskočilo lanko vot sytiče z vodítka, stačilo ho tam nasadit a bylo fše v cajku. JO to, že s mi vostatní telmili říkat asi nemuším, že
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
No do háje..... jestli to bylo je "jen" spojkovou páčkou, tak si hodím mašli.... Před šestou jsem se vrátil z garáže kde jsem tvrdnul od cca 10:00. Plánovaná zastávka v garáži na cca max 2hod trvala "trochu" déle a nakonec jsem Bandasku opět zacouval
Podobně jak řeší kolega - hraju si s padákama, pak se zrcátkama - kde jsem mimochodem urval šrub, kterej drží držák na zrcátko a spojkovou páčku, takže tady si s tím pohrát a dostat zbytek ze závitu taky sranda - pak to konečně složím ke své spokojenosti, očistím a naleštím věci co potřebovali, převleču se komplet do motorkářského, otočím klíčkem, budíky se protočí, vše rozsvítí a ..... a nic... startér se nepohnul... chcípák rozdělanej, vlastně celý ovladač na pravé straně a žádná zjevná porucha ... pojistka v pořádku - vše svítí, bliká, troubí .... nakonec mi to nedalo, natvrdo za pomocí šroubováku přemostím relátko a startér se konečně pohnul .... relátko je teď vedle mě na stole a já hledám co zde najdu chytrého.
Mohlo to být tou spojkovou páčkou, kterou jsem nemačkal nebo jsem opravdu objevil viníka a to relátko?!? Nevím totiž jestli spojková páčka nebo chcípák od bočního stojanu nějak blokují to relátko a já za pomocí šroubováku falešně obvinil nevinného….
Nic lidského mi není cizí
Jsem vážně kretén!
Dneska na večer jsem relátko opět zapojil, otočil klíčkem, ZMÁČKNUL spojko a nastartoval
Někdo dokáže zapomenou na spojku přes zimu, hold jiní třeba i za týden (minulej víkend jsme byl v Opavě na jezeře)... Njn dělat na mašině, když se spěchá a kolem se ještě motaj lidi, kteří pořád něco chtějí nebo jinak ruší se nevyplatí -> více škody jako užitku... na to... zítra s kamarádem seštelujeme karbece a hurá do Brna
Nic lidského mi není cizí
hlemejzd999 (Člen) 10.04.2011 12:58:37 Offline |
Mour psal:Ale sis pokecal
...vod toho to tu je
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1