Nejsi přihlášen
Zřejmě škaredej servis.
pánové opět vás požádám o radu popřípadě o pomoc,Miláčka sem poskytl na servis konkrétně na synchronizaci karburací po výměně tlumiče výfuku.Přijetí proběhlo v pohodě problém nastal v den předání stroje,synchronizace není hotová a v této chvíly se obávám že ji ani nebudou schopni dokončit.Byl jsem osobně přítomen v okamžiku kdy Bandita nastartovaly měly ruce v dlaních a Bandit nejede DUSI SE!!!Co dál??Prosím o seryozní debatu na urovni.
Bůh, já a ďábel nestojíme nikdy proti sobě.
Re: Zřejmě škaredej servis.
netopir66 psal:pánové opět vás požádám o radu popřípadě o pomoc,Miláčka sem poskytl na servis konkrétně na synchronizaci karburací po výměně tlumiče výfuku.Přijetí proběhlo v pohodě problém nastal v den předání stroje,synchronizace není hotová a v této chvíly se obávám že ji ani nebudou schopni dokončit.Byl jsem osobně přítomen v okamžiku kdy Bandita nastartovaly měly ruce v dlaních a Bandit nejede DUSI SE!!!Co dál??Prosím o seryozní debatu na urovni.
"seryozně" nevím co si představit pod pojmem "měly ruce v dlaních"
Já nejsu žádnej Komenskej, ale někdy je to dost silný kafe...
GSF 600 S '99
Nezaplatit mi přijde v tomhle případě jako jasná věc, ale co s tím vždyť ta motorka před servisem jezdila a teď mu to domrdali tak že už nejede. Pokud pude do jinýho servisu, tak aby to tam vodtlačil a tam taky budou rozhodně celý šťastný po někom něco vopravovat. Né jenom nezaplatit, ale ještě by mu měli zdarma něco přibalit na cestu, šikulové
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2010 21:33:03 Offline |
uniká mi nějak smysl proč po výměně koncovky dělat synchronizaci.
koncovka má vliv na průběh výkonu.většinou tim,že směs je nepatrně chudší a kolem 5-6 tis je lehká díra.Než jim za servis nezaplatíš a odtlačíš to někam jinam asi by nebylo od věci zjistit co s tim dělali aby to pak jinde měli snažší.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Rosi to měký I je tam schválně,ahlavně přátelé konečně jede.konečně sem se mohl zase svízt a nabídly mi že zbytek toho co bude potřeba udělat udělají jen za cenu materiálu.Nakonec byl problém v opotřebení stavěcích šroubkú na karburacích.Z chlapcú se staly kouzelníci sehnaly téměř nove GRATIS.
netopir66 psal:Rosi to měký I je tam schválně,ahlavně přátelé konečně jede.konečně sem se mohl zase svízt a nabídly mi že zbytek toho co bude potřeba udělat udělají jen za cenu materiálu.Nakonec byl problém v opotřebení stavěcích šroubkú na karburacích.Z chlapcú se staly kouzelníci sehnaly téměř nove GRATIS.
...vopotřebení stavjecích šroubů??? ...na nastavení klapek??? ...jag se může takovej šroubek vopotřebovat???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2010 08:12:49 Offline |
Filous psal:netopir66 psal:Rosi to měký I je tam schválně,ahlavně přátelé konečně jede.konečně sem se mohl zase svízt a nabídly mi že zbytek toho co bude potřeba udělat udělají jen za cenu materiálu.Nakonec byl problém v opotřebení stavěcích šroubkú na karburacích.Z chlapcú se staly kouzelníci sehnaly téměř nove GRATIS.
...vopotřebení stavjecích šroubů??? ...na nastavení klapek??? ...jag se může takovej šroubek vopotřebovat???
zákazník se neptá zákazník platí
Filous psal:netopir66 psal:Rosi to měký I je tam schválně,ahlavně přátelé konečně jede.konečně sem se mohl zase svízt a nabídly mi že zbytek toho co bude potřeba udělat udělají jen za cenu materiálu.Nakonec byl problém v opotřebení stavěcích šroubkú na karburacích.Z chlapcú se staly kouzelníci sehnaly téměř nove GRATIS.
Bůh ví, co stim prováděli...
Víš jak, pro ty co tomu rozumějí je to lehký. Ale ostatním, jen uživatelům, maximálně kutilům...
Na tuhle závadu bych asi taky neřekl ani popel. Prostě věřit a naletět.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Kelly01 psal:Normální člověk dá koncovku,pootočí o půl otáčky šroubky bohatosti a dalších 5 let na to nešahá
Opotřebení šroubků jsem ještě neviděl
tys toho ještě neviděl
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Kelly01 psal:Normální člověk dá koncovku,pootočí o půl otáčky šroubky bohatosti a dalších 5 let na to nešahá
Opotřebení šroubků jsem ještě neviděltys toho ještě neviděl
...a s jeho vočima uš asi ani neuvidí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
už sem tady zase,oni sundaly veškerý plesty v tý chvíly se to začlo dusit a nadalo se to doštelovat.A když sem tam pak dorazyl a zaplastoval podsedlovku tak sem si to málem seřídil i sám.Prostě mám za to že to utahovaly a utahovaly až to bylo v .
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2010 21:13:32 Offline |
chceš jako tvrdit,že jak sundáš plasty z motorky tak to nejede???čéče já sundal celej předek a jede to pořád stejně??
Stránky: 1