Nejsi přihlášen
Nezná někdo tady tu moto ???
Čau nezna prosim nekdo tady toho bandita??? co je to za moto??? dik http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
Re: Nezná někdo tady tu moto ???
Joey psal:To mel nakej satanista ne? Zajimalo by me co za cloveka si muze nalepit ty na budiky...
Jo, vypadá to na pekelnej stroj
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Jarek1200 psal:tak asi se moc nedozvim skoda ale dik
vydrz a dozvíš se, spíš se ptej lidi z kraje, je to středočeskej kraj, napiš lidem z kraje, jako v nadpisu. JInak vzdycky se tady najde milion lidi ktery se vyblejou a nic neporadi (i ja nejsem jinej ) tak to ber s nadhledem, nekdo se najde a jdyz ne, vem nekoho a omn uz ti poradi, viz tvy dalsi vlakno
Bandit 4EVER!!!
Tady ten se mi zdá v této cenové kategorii jako lepší investice http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 80644.html
Kdo nepadá jezdí pod svoje možnosti =)
Joey psal:Tady ten se mi zdá v této cenové kategorii jako lepší investice http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 80644.html
'98, s 35.000 km ?
2916,666 km rocne. Clovek chce byt klaman...
...che palle !!!
Martin1200 (Člen) 20.06.2010 20:15:05 Offline |
yello psal:'98, s 35.000 km ?
...co se ti nezdá? Já sem loni najel 1200km
Martin1200 psal:yello psal:'98, s 35.000 km ?
2916,666 km rocne. Clovek chce byt klaman......co se ti nezdá? Já sem loni najel 1200km
můj strých na freewindu taky najezdí hovno za rok. nevim kolik najel celkově, ale minulý rok najel asi 900km a letos zatim najel asi 260km. to já mám tak za víkend. ale je fakt, já mám bandita rok a najezdil sem s nim přes 10 000km. letos mám 3600km
motto "Vem za heft a val"
ty jo mazectěchto témat sou tu už mrakyspotřeba je různá
jinak já mam jako jen "šestku" a jezdim kolem 6,283l/105km...předpokládám že "dvanáctka" bude brát tím pádem kolem 12litrůsou to jednoduchý počty...Kubatura/100= cca spotřeba na 100km
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Jarek1200 psal:tak nakonec ta pekelná. najel jsem dnes na ní 300km a vypada že vše ok. jen sem se chtěl zeptat kolik máte tak spotřebu
asi takhle, můžeš jezdit kolem 5l když - jedeš kochačku a netaháš za to, nebo za 10l a víc, když jedeš jak hovado. většinou je to kolem 5-7l, aspoň u mně. Ale já jezdim jako mrdal
Bandit 4EVER!!!
barynek: protože seš mrdal
jinak S-ka žerou o něco víc....kila navíc musej bejt znát, navíc aerodynamicky sou stejně nepovedený(tímto nevyhrocuji rozepře mezi N a S!!!)
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:barynek: protože seš mrdal
jinak S-ka žerou o něco víc....kila navíc musej bejt znát, navíc aerodynamicky sou stejně nepovedený(tímto nevyhrocuji rozepře mezi N a S!!!)
ty zubařská
právě že aerodynamicky jsou na tomo o dost líp
a i když za to taham, tak se to nad 7,5l/100km nevyšplhalo, ani v Mostě ani v Sosonový
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ty zubařská
právě že aerodynamicky jsou na tomo o dost líp
a i když za to taham, tak se to nad 7,5l/100km nevyšplhalo, ani v Mostě ani v Sosonový
Málo taháš... Na okruhu se musíš dostat minimálně na 15.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jaster psal:Martin1200 psal:yello psal:'98, s 35.000 km ?
2916,666 km rocne. Clovek chce byt klaman......co se ti nezdá? Já sem loni najel 1200km
můj strých na freewindu taky najezdí hovno za rok. nevim kolik najel celkově, ale minulý rok najel asi 900km a letos zatim najel asi 260km. to já mám tak za víkend. ale je fakt, já mám bandita rok a najezdil sem s nim přes 10 000km. letos mám 3600km
Jj, mate pravdu oba. Cechy jsou plne motorek po strycech co najezdej 900 rocne.
...che palle !!!
yello psal:Joey psal:Tady ten se mi zdá v této cenové kategorii jako lepší investice http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 80644.html
'98, s 35.000 km ?
To mám já na 03´. Ale je fakt že jednou najezdím 6000 a jindy třeba jen 2000.
GSX1250FA
2 fidoB6 - aspoň nemám motorku pro děcka na 12ku je totiž potřeba pořádnej chlap
2 XJelen - ty wogo direktore, tak ty už střílíš i do vlastních krušnohorksých řad? ještě že se po příjezdu stěhuju k Plzni
2 Hanz - Jinak u toho tvýho tahání je to spíš výdej, než spotřeba, ne?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 XJelen - ty wogo direktore, tak ty už střílíš i do vlastních krušnohorksých řad? ještě že se po příjezdu stěhuju k Plzni
do stříbrnejch esek se nestřílí ale do cizáků v indiánově se může štětinkama se solí
s tou plzněj - ty vole a myslíš že si pomůžeš? dyk je to tam samej vejpitka
Strýcfajtr !!!
22000km 2005, a to už jsem projel 2x švýcarsko, jednou rakousko a jednou cesta na korsiku. Kdybych nejezdil do zahraniží, najezdím úplný hovno. Existujou málo jetý
Je fakt, že se tady u nás kurevsky švindluje - nesnáším ty hajzly
XJelen psal:barynek psal:2 XJelen - ty wogo direktore, tak ty už střílíš i do vlastních krušnohorksých řad? ještě že se po příjezdu stěhuju k Plzni
do stříbrnejch esek se nestřílí ale do cizáků v indiánově se může štětinkama se solí
s tou plzněj - ty vole a myslíš že si pomůžeš? dyk je to tam samej vejpitka
tak tos mě potěšil
tak vono to s tím pitím nebude zas tak strašný ne? já se kdyžtak budu bránit, sice jen chvilku, ale budu
Bandit 4EVER!!!
Hanz psal:barynek psal:2 Hanz - Jinak u toho tvýho tahání je to spíš výdej, než spotřeba, ne?
.....bohužel výdej nepřevyšuje náklady , a ta spotřeba gelu ........
si plivni do dlaní a na gel se vyser, jako správnej makáč
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1