Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Sada nářadí a manuál

MaraKM (Člen)
20.06.2010 20:41:31

Sada nářadí a manuál

Zdravím lidi smile1 omlouvám se, pokud to píši do špatného vlákna idontknow , ale chtěl bych se zeptat jestli nevíte na kolik by přišlo objednání originální sady nářadí k bandasce i s manuálem ?!?!   (náhač B6 2004 - ta pěkně barvená edice good )

Nic lidského mi není cizí
Inženýrek (Člen)
20.06.2010 20:57:55

Re: Sada nářadí a manuál

MaraKM psal:

Zdravím lidi smile1 omlouvám se, pokud to píši do špatného vlákna idontknow , ale chtěl bych se zeptat jestli nevíte na kolik by přišlo objednání originální sady nářadí k bandasce i s manuálem ?!?!   (náhač B6 2004 - ta pěkně barvená edice good )

Vlákno dobrý good
Manuál si stáhni tady na stránkách, jestli ho potřebuješ mít v ruce, tak vytiskni.
A nářadí potřebuješ nutně originál? Proč si to radši nepořídíš v železářství za zlomek ceny?

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
MaraKM (Člen)
20.06.2010 22:03:55

Nevím no smile1
Jsem naučen z veteránů, že origo je prostě origo a pan Suzuuki určo věděl co a jak smile1

Manuál mám samo stažený a jsme zhruba v polovině, ALE přece jen ročník 2004 má již nějaké změny a papír je papír smile1

Náředí bych ani nepotřeboval kupovat, mám ho díky tatovi plnou garáž, ale jak píšu výše.... origo je origo (ovšem záleží na ceně, že áno....)

ALE pokud by chtěl někdo prodat to svoje bigsmile

corimec (Člen)
20.06.2010 22:11:41

jestli máš na mysli to nářadí co je pod sedlem,tak já z toho občas použiju jen klíč na svíčky jinak nic,ale chápu jestli máš myšlenku z toho do budoucna udelat veterána tak to chceš mit jak to vyjede z fabriky.Jinak je to nářadí fak na nic.

Inženýrek (Člen)
20.06.2010 22:21:56

corimec psal:

jestli máš na mysli to nářadí co je pod sedlem,tak já z toho občas použiju jen klíč na svíčky jinak nic,ale chápu jestli máš myšlenku z toho do budoucna udelat veterána tak to chceš mit jak to vyjede z fabriky.Jinak je to nářadí fak na nic.

Já zase neříkám, že je nářadí na nic headshake Taky vozim svíčák, imbusy, šroubovák a tak.
Ale nějak nerozumim tomu kupovat origoš. Snad opravdu pak jen z veteránskýho hlediska

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
corimec (Člen)
20.06.2010 22:25:21

přesně tak good

MaraKM (Člen)
20.06.2010 23:20:33

bandasku jsem nepořidil abych si z ní v důchodě udělal veterána headshake prostě mám rád originální věci a nejlépe české výroby... např pokud bych chtěl minibike, tak pořídim origoš blata a né čínskou potvoru smile1     ale ok... nechme origo nářádí být

MaraKM (Člen)
20.06.2010 23:23:04

Ono by to asi ani moc reálně nešlo ;-) letos se zdvyhnulo stáří stroje ze 25 na 30let a bude se to zvyšovat pořád a pořád více, takže s takovou budou stroje vyrobené po roce 2000 veteráni až mi tu nebudeme smile1   to jen tak, když jsem si znovu přečetl ty odpovědi

Ondráš (Člen)
20.06.2010 23:28:45

MaraKM psal:

Náředí bych ani nepotřeboval kupovat, mám ho díky tatovi plnou garáž, ale jak píšu výše.... origo je origo (ovšem záleží na ceně, že áno....)

ALE pokud by chtěl někdo prodat to svoje bigsmile

A nebudeš nám pak nadávat. až ti prodá pan Suzuki to samé co máš v garáži, jen to bude jednou tak drahý.smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS