Nejsi přihlášen
Sada nářadí a manuál
Zdravím lidi omlouvám se, pokud to píši do špatného vlákna , ale chtěl bych se zeptat jestli nevíte na kolik by přišlo objednání originální sady nářadí k bandasce i s manuálem ?!?! (náhač B6 2004 - ta pěkně barvená edice )
Nic lidského mi není cizí
Re: Sada nářadí a manuál
MaraKM psal:Zdravím lidi omlouvám se, pokud to píši do špatného vlákna , ale chtěl bych se zeptat jestli nevíte na kolik by přišlo objednání originální sady nářadí k bandasce i s manuálem ?!?! (náhač B6 2004 - ta pěkně barvená edice )
Vlákno dobrý
Manuál si stáhni tady na stránkách, jestli ho potřebuješ mít v ruce, tak vytiskni.
A nářadí potřebuješ nutně originál? Proč si to radši nepořídíš v železářství za zlomek ceny?
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Nevím no
Jsem naučen z veteránů, že origo je prostě origo a pan Suzuuki určo věděl co a jak
Manuál mám samo stažený a jsme zhruba v polovině, ALE přece jen ročník 2004 má již nějaké změny a papír je papír
Náředí bych ani nepotřeboval kupovat, mám ho díky tatovi plnou garáž, ale jak píšu výše.... origo je origo (ovšem záleží na ceně, že áno....)
ALE pokud by chtěl někdo prodat to svoje
jestli máš na mysli to nářadí co je pod sedlem,tak já z toho občas použiju jen klíč na svíčky jinak nic,ale chápu jestli máš myšlenku z toho do budoucna udelat veterána tak to chceš mit jak to vyjede z fabriky.Jinak je to nářadí fak na nic.
corimec psal:jestli máš na mysli to nářadí co je pod sedlem,tak já z toho občas použiju jen klíč na svíčky jinak nic,ale chápu jestli máš myšlenku z toho do budoucna udelat veterána tak to chceš mit jak to vyjede z fabriky.Jinak je to nářadí fak na nic.
Já zase neříkám, že je nářadí na nic Taky vozim svíčák, imbusy, šroubovák a tak.
Ale nějak nerozumim tomu kupovat origoš. Snad opravdu pak jen z veteránskýho hlediska
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
bandasku jsem nepořidil abych si z ní v důchodě udělal veterána prostě mám rád originální věci a nejlépe české výroby... např pokud bych chtěl minibike, tak pořídim origoš blata a né čínskou potvoru ale ok... nechme origo nářádí být
Ono by to asi ani moc reálně nešlo ;-) letos se zdvyhnulo stáří stroje ze 25 na 30let a bude se to zvyšovat pořád a pořád více, takže s takovou budou stroje vyrobené po roce 2000 veteráni až mi tu nebudeme to jen tak, když jsem si znovu přečetl ty odpovědi
MaraKM psal:Náředí bych ani nepotřeboval kupovat, mám ho díky tatovi plnou garáž, ale jak píšu výše.... origo je origo (ovšem záleží na ceně, že áno....)
ALE pokud by chtěl někdo prodat to svoje
A nebudeš nám pak nadávat. až ti prodá pan Suzuki to samé co máš v garáži, jen to bude jednou tak drahý.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1