Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 21.06.2010 13:36:10 Offline |
co způsobuje cukání spojky na V-Stromu 1000
Nazdar Banditisti,
vím, že je to trochu mimo Bandit obor, ale chci se zeptat na jednu věc ohledně V-Stroma.
Včera jsem byl vyzkoušet jeden tento stroj a mimo doufám samozřejmosti jako jadrnějších vibrací (hlavně při větším přidání plynu) a trochy různých zvuků při volnoběhu má stroj jednu vadu, kterou bych rád zjistil co způsobuje.
Motorku jde rozjet jenom velmi velmi jemným pouštěním spojky a otáčkách max 2000/min. Když jsem motor vytočil kamkoliv nad 2500/min (což myslím není nijak moc) tak se spojka jakoby kousla a celá motorka ssebou hrozně cukla. když jsem spojku zase trochu přimáčknul a pouštěl tak znovu a znovu až se motorka celá rozvibrovala. A to jsem šel na spojku fakt velejemně. Napadla mě samozřejmě opotřebená spojka, tak jak jsem ji teď měnil na Banditu, ale tam s rozjezdem nebyl žádnej problem, tam to při velkým přidání prokluzovalo, rozjezdy byly v pohodě.
Nuže, neví někdo co by to mohlo být a kolik by mohlo stát dát to do pořádku. Týpek poudal, že to měl v servisu a že na nic nepřišli, tak se s tím naučil žít, samozřejmě mi to neřek předem.
Prosím nejdřiv k věci a až potom věci jako že je to kvůli tomu, že je to jebka
Mimochodem je to tento hergotwerk
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … strom.html
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2010 13:40:38 Offline |
Re: co způsobuje cukání spojky na V-Stromu 1000
tak prvně k věci..zkus V-stromácký forum
další věc těžko říct..možná křívý plechy ve spojce.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 21.06.2010 14:19:12 Offline |
Kasym: jo ano díky, na strom fóru se pro nahlížení do diskusí mosím zaregistrovat, registrace zase podléhá schválení administrátora, takže na ní čekám tak jsem mezítím poptal tady, kde už jaxi zaregistrován jsem.
kdyby to byly plechy tak by to bylo dobrý, jeden kemo poudal, že prej by mohla byt ohnutá nějaká hřidel, což u by zas taková prdel nebyla.
čus, más schváleno
apropo jak jsem psal do mailu, u staryho litra do roku 2003/04 (stříbrnej rám) bylo třeba vyměnit jenom prasce, rozpadala se v nich gumička. Nic co bys nezvádnul doma.
spojky obecně nepatří k slabému místu téhle motorky, záleží samo na počtu km a péči o motorku, ale i pružiny se dají nechat vyměnit neofiko, rozlisovat a znovu sesadit. Máme na to typa někde u Chrudimi tuším. žádnej ranec jako když jsem dělal KTM...
jinak téma spojkový koš je tady http://vstrom.cz/forum/viewtopic.php?f= … %A1#p53082 ale šlo spíš o chrastění při rozjedu.
klidně založ nové téma, u náš ti nikdo ruce neuláme, že se ptáš na normální věc a že máš hledat...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
zzzmrzlinar (Člen) 21.06.2010 20:28:12 Offline |
huskyb12 psal:zzzmrzlinar: dej sem fotku toho motoru ...
fotku motoru nemám, ale asi to stejně odpískám,
Stránky: 1