Nejsi přihlášen
![]() |
Progear 650 (Člen) 21.06.2010 21:29:05 Offline |
Re: žirafky tvorba
mazec!!!!
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2010 21:48:56 Offline |
je fakt úžasná
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
nicola.foxx (Člen) 21.06.2010 22:17:11 Offline |
Borák psal:no kdybys chtěla nakreslit něco zepředu tak dej vědět
Ty to vezmes uhlikem a pak tomu udelame stiny? To by mohlo jit. Pak ji vemem vapkou a budeme moct po dukladnym vysuseni malovat znova.
Trebas mikymaus, by mel teda jako hustokruty usi a to i s nausnicej
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
nicola.foxx (Člen) 21.06.2010 22:18:28 Offline |
Aje jinak je to jako pjekny, ale nejni to moc decentni.
Jo a zapis si do zapisniku, ze sem mas za 20 let nahrat aktualni fotku
nicola.foxx psal:Borák psal:no kdybys chtěla nakreslit něco zepředu tak dej vědět
Ty to vezmes uhlikem a pak tomu udelame stiny?
To by mohlo jit. Pak ji vemem vapkou a budeme moct po dukladnym vysuseni malovat znova.
Trebas mikymaus, by mel teda jako hustokruty usia to i s nausnicej
jako má v kozej kroužkej
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx psal:Aje jinak je to jako pjekny
, ale nejni to moc decentni.
s tim nemám problém akorát zápisník na dvacet let fakt nemám
Život je boj-mašina je nej!!!
ross psal:nicola.foxx psal:Borák psal:no kdybys chtěla nakreslit něco zepředu tak dej vědět
Ty to vezmes uhlikem a pak tomu udelame stiny?
To by mohlo jit. Pak ji vemem vapkou a budeme moct po dukladnym vysuseni malovat znova.
Trebas mikymaus, by mel teda jako hustokruty usia to i s nausnicej
jako má v kozej kroužkej
nemám, zas takovej magor fakt nejsem
Kukii psal:tu je komplet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vice_3.jpg
kua co to zvíže cca koštovalo?
Jebat motorky :-)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2010 22:28:11 Offline |
nicola.foxx psal:Aje jinak je to jako pjekny
záda nejsou zrovna část těla která by se tolik měnila...to zepředu by to bylo jiný
K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Aje jinak je to jako pjekny
Jo a zapis si do zapisniku, ze sem mas za 20 let nahrat aktualni fotkuzáda nejsou zrovna část těla která by se tolik měnila...to zepředu by to bylo jiný
jakože by elze časem lehla hlava a zadní levá?
K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Aje jinak je to jako pjekny
Jo a zapis si do zapisniku, ze sem mas za 20 let nahrat aktualni fotkuzáda nejsou zrovna část těla která by se tolik měnila...to zepředu by to bylo jiný
vyrosta hrb a je to kočka, která má "daunůf" syndrom
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
PALOUS psal:Kukii psal:tu je komplet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vice_3.jpgkua co to zvíže cca koštovalo?
v Táboře za dvojku, maj luxusní ceny a kvalita je výborná
Kukii psal:PALOUS psal:Kukii psal:tu je komplet
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … vice_3.jpgkua co to zvíže cca koštovalo?
v Táboře za dvojku, maj luxusní ceny a kvalita je výborná
tak to je cena luxusní
ross psal:K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Aje jinak je to jako pjekny
vyrosta hrb a je to kočka, která má "daunůf" syndrom
žádnej hrb nebude do čarodějnice mám daleko si myslim
PALOUS psal:Kukii psal:PALOUS psal:
kua co to zvíže cca koštovalo?v Táboře za dvojku, maj luxusní ceny a kvalita je výborná
tak to je cena luxusní
jj jezdí jí tam lidičky až ze slovače a nemaj trabl, fakt je dobrá
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2010 07:10:04 Offline |
http://www.firmy.cz/detail/635428-hana- … tabor.html
jsou tim postižená celá rodina,ale ta práce od nich stojí za to
pekna selma
Kukii psal:dnes jsem se nechala ozdobit jednou čičinou, která vznikla pod tužkou žirafky. tímto jí moc děkuji a aj tetérka byla velice spokojená a prý se jí podle toho velice dobře kérovalo. mám tě pochválit
Hlavně že jsi spokojená ty Tatérka odvedla skvělou práci
Já děkuji za chodící reklamu a hlavně za to, že něco co jsem stvořila jsi ochotná nosit celej život na sobě
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:karlos100 psal:Moc pěkná,se k Tobě fakt hodí
...mělo pod ní bejt malý logo:
Designed by Giraffe,
abys jí přiznala autorský právaJo že bych si tam někam přikreslila tu svojí žirafku
to už ale na svý záda
Kukii psal:Žirafa psal:karlos100 psal:Moc pěkná,se k Tobě fakt hodí
...mělo pod ní bejt malý logo:
Designed by Giraffe,
abys jí přiznala autorský právaJo že bych si tam někam přikreslila tu svojí žirafku
to už ale na svý záda
Na moje záda půjde jednou štír, až o tom přestanu jen mluvit a fakt někam zajdu
Žirafa psal:Zdenák psal:TO Zirafa: Štíra ti nakreslím.....
akorát nevím jestli ho pak budeš celý život nosit....Tak uka
chci toho lapenýho v tom koutě co páchá sebevraždu
To už bude tématickej obraz na celé záda včetně kompletního příběhu...
doufam, že si hodně jedla aby to bylo kam kreslit.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
![]() |
nicola.foxx (Člen) 22.06.2010 14:14:42 Offline |
Fresh Man psal:já mysim že je to hnusný
jako každá kérka
No vida a je tu slovo do pranice.
Ja osobne bych do toho asik taky nesel, ale nekery jsou povedeny a tahle je zrovna dobra.
Filous psal:...já ti nevim
...jako vobrázek pjeknej, áááále dle mýho prostě né na holkočí záda
...ale to je hlavně Kukíny vjec, tagže dle gusta každýho soudruha, f tomdle případě soudrušky
...jj je to to každýho věc nic ve zlým ale todle je strašný
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
upřímně řečeno můj hrnek kafete todlencto taky není, obrázek je to hezkej, ale spíš tak na skicák, nebo do památníčku, prostě mi to přijde takový hezký malování, ale ne tak dokonalej, abych si ho dal jako kérku, tatérka si možná mohla ještě trošku víc vyhrát, líbí se mi kérky co má Americkej v profilu:
http://www.tattooid.cz/pages/zvirata.htm
tam už je propracovanost jinde.
Mě tetoval David Klvač z Ourfuture Brno Kobližná a byla to paráda, nejdřív jsme řekl co a jak bych si představoval, pak sem mu to ukázal v katalozích co se mi líbí, nakonec přišel, namaloval fixů hrubé črty přímo na rameno a z fleku to začal tetovat.
Každopádně já bych něco takového jako má Kuki namalovat schopnej nebyl a pokud se to líbí majitelce, není o čem se bavit, o tom kérka ostatně je, ne o tom, aby se líbila druhým
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:upřímně řečeno můj hrnek kafete todlencto taky není, obrázek je to hezkej, ale spíš tak na skicák, nebo do památníčku, prostě mi to přijde takový hezký malování, ale ne tak dokonalej, abych si ho dal jako kérku, tatérka si možná mohla ještě trošku víc vyhrát, líbí se mi kérky co má Americkej v profilu:
http://www.tattooid.cz/pages/zvirata.htm
tam už je propracovanost jinde.
Mě tetoval David Klvač z Ourfuture Brno Kobližná a byla to paráda, nejdřív jsme řekl co a jak bych si představoval, pak sem mu to ukázal v katalozích co se mi líbí, nakonec přišel, namaloval fixů hrubé črty přímo na rameno a z fleku to začal tetovat.
Každopádně já bych něco takového jako má Kuki namalovat schopnej nebyl a pokud se to líbí majitelce, není o čem se bavit, o tom kérka ostatně je, ne o tom, aby se líbila druhým
Tyhle tetování co jsi posílal jsou fakt skvělé
Ale jsou to skoro jen hlavy na většinou asi rameni takže můžeš jít víc do detailů než když máš celou lvici na necelou A4 (tak jsem kreslila předlohu, nevím konkrétní rozměr na Kukii zádech) a úkolem bylo to zjednodušit právě pro tetování, proto to neni propracované do detailů.
To stínování je pak hlavně o tatérovi a je fakt že to bylo první co jsem kreslila jako předlohu pro tetování tak nevím jestli jsem to zjednodušila až moc nebo tak něco...
Přiznávám že já bych si to na sebe taky vytetovat nedala, na mě je to moc velké a mám jiné představy o svém tetování
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2010 15:47:47 Offline |
na zádech to má 1:1 s tou předlohou
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2010 15:50:47 Offline |
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:na zádech to má 1:1 s tou předlohou
Jo ona to vyloženě překopčila tak to pak jo, to jsem si právě nebyla jistá,jak moc velký má Kukii záda
jo..je to jen překopírovaný akorát pak přímo na těle dělala úpravy kvůli pihám.
nikde není psáno, že si to Janča nenechá dodělat či trochu přibarvit...
viz příklad na mém bratru:
(jedná se o dva různé tatéry)
Prvně šlo jen o černo bílou kérku...
Pak se přidala aj červená barvička a vypadá to hnedka líp
Každopádně Žirafka kreslí nádherně! A Janča je dosti odvážná šelmička
takže oboum holkám klobouk dolů
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2010 21:05:18 Offline |
nechci mluvit za ní,ale barvy do toho asi určitě nepůjdou to už se jí ptala taterka ted,ale že se do toho třeba něco přidá to asi neni nikdy u nikoho vyloučený
K.a.s.y.m. psal:nechci mluvit za ní,ale barvy do toho asi určitě nepůjdou to už se jí ptala taterka ted,ale že se do toho třeba něco přidá to asi neni nikdy u nikoho vyloučený
myslis jako treba zanet?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2010 21:18:35 Offline |
Loser psal:K.a.s.y.m. psal:nechci mluvit za ní,ale barvy do toho asi určitě nepůjdou to už se jí ptala taterka ted,ale že se do toho třeba něco přidá to asi neni nikdy u nikoho vyloučený
myslis jako treba zanet?
ty jsi vůůůl myslim jakože se přidá další motiv a kérka se rozšíří o další obrazky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2010 21:23:32 Offline |
tak to nejsi první kdo tohle zmínil..nejsi ty se žirafkou příbuznej???
mr.BSE psal:Koldan psal:Mě tetoval David Klvač z Ourfuture Brno Kobližná
Normální bytovka a de se do patra?
jj, on dělá i érbraše a s kérkama jezdí po sůtěžách po Ojropě, mladej klučina. Mě ta moje přišla tuším na 4500, ale je fakt, že s tím strávil dost času a hlavně dnes už je tattoo salon na každým rohu, takže i ceny šly dolů, ale kvalita Navíc já to mám předělávku, prvně do mě píchali v tattoo Cobra ve Zlíně a musím říct, že to bylo o něčem jiným jak z hlediska tatéra tak z mé blbosti. On člověk musí trošku dospět do určitýho stadia než si to udělá, páč pak potkávám kluky s roztomilým malým delfínkem na rameni a to je k zblití
Určitě už bych se nenechal nikdy kérovat stylem, že dondu do salonu, najdu v jeho knížce motiv, maník ho obmaluje na pauzák, otiskne na ruku a obkreslí.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 07:23:09 Offline |
Loser psal:Baltazar psal:a jak to vypadá z druhé strany
tam ma krmivo pro lvici - kozy
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 09:48:14 Offline |
Fresh Man psal:gdo je tu fsechno pocmaranej ???? kolik z nas nema kerku??? by mohla bejt anketa ....
na to už tu někdě vlákno je..pohledej
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 10:08:37 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:gdo je tu fsechno pocmaranej ???? kolik z nas nema kerku??? by mohla bejt anketa ....
na to už tu někdě vlákno je..pohledej
SLUGI psal:... sem nakouknul a musím se podělit vo to co sem "našel" na Haya sraze tento víkend
http://img294.imageshack.us/img294/3060/hayakrka.jpg
.
... sice to není ještě dodělaný, ale pánské osazenstvo se shodlo na tom že vzhledem k tomu že to má slečna dole na zádech může to bejt "zezadu" zajímavý
a musis si na sukani brat prilbu???
Bandit pičo
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 10:25:17 Offline |
SLUGI psal:... sem nakouknul a musím se podělit vo to co sem "našel" na Haya sraze tento víkend
.
... sice to není ještě dodělaný, ale pánské osazenstvo se shodlo na tom že vzhledem k tomu že to má slečna dole na zádech může to bejt "zezadu" zajímavý
to mi připomíná tu holčinu z SV fora která mám na lopatce motor z SV ..tyhle tipy tetování asi nikdy nepochopim.
K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... sem nakouknul a musím se podělit vo to co sem "našel" na Haya sraze tento víkend
.
... sice to není ještě dodělaný, ale pánské osazenstvo se shodlo na tom že vzhledem k tomu že to má slečna dole na zádech může to bejt "zezadu" zajímavýto mi připomíná tu holčinu z SV fora která mám na lopatce motor z SV
..tyhle tipy tetování asi nikdy nepochopim.
Možná spíš pochopim ten motor než tohle Ale jak už tu bylo několikrát řečeno tak je to každýho věc, a třeba proto to má na zádech, aby na to nemusela koukat
K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... sem nakouknul a musím se podělit vo to co sem "našel" na Haya sraze tento víkend
.
... sice to není ještě dodělaný, ale pánské osazenstvo se shodlo na tom že vzhledem k tomu že to má slečna dole na zádech může to bejt "zezadu" zajímavýto mi připomíná tu holčinu z SV fora která mám na lopatce motor z SV
tak potom nechápu proč chceš jako další kéru část motoru, mi to přijde dost stejný
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 10:44:24 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... sem nakouknul a musím se podělit vo to co sem "našel" na Haya sraze tento víkend
.
tak potom nechápu proč chceš jako další kéru část motoru, mi to přijde dost stejný
část motoru jako třeba píst v nějakym ornamentu mi přijde jako něco jinýho než celej a konkrétní motor.
K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:
to mi připomíná tu holčinu z SV fora která mám na lopatce motor z SV..tyhle tipy tetování asi nikdy nepochopim.
část motoru jako třeba píst v nějakym ornamentu mi přijde jako něco jinýho než celej a konkrétní motor.
věc názoru
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 10:47:50 Offline |
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Kukii psal:
tak potom nechápu proč chceš jako další kéru část motoru, mi to přijde dost stejnýčást motoru jako třeba píst v nějakym ornamentu mi přijde jako něco jinýho než celej a konkrétní motor.
věc názoru
jak říkáš
Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:SLUGI psal:... sem nakouknul a musím se podělit vo to co sem "našel" na Haya sraze tento víkend
.
Možná spíš pochopim ten motor než tohle
Ale jak už tu bylo několikrát řečeno tak je to každýho věc, a třeba proto to má na zádech, aby na to nemusela koukat
Ono vážně záleží na osobnosti či líbivosti,...
I když to druhý mi připadá trošku jako blbost. Tetování jsem si nedával, abych se odlišil nebo na sebe upozornil, je mi jedno, co si lidi myslí. Myslim si, že by si měl člověk dát vytetovat na své tělo, něco, co by ho vystihovalo a s čim je ochoten žít po celej svůj život.
Jestli je kuki šelma, tak proč ne. obraz je to nádhernej. ( i když jsem na jednoduchý plný tvary ), nemyslim ženský.
Ale dát si nad prtel řidítka a nebo motor to mi přijde trošku ujetý
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:
to mi připomíná tu holčinu z SV fora která mám na lopatce motor z SV..tyhle tipy tetování asi nikdy nepochopim.
Ale jak už tu bylo několikrát řečeno tak je to každýho věc, a třeba proto to má na zádech, aby na to nemusela koukat
I když to druhý mi připadá trošku jako blbost. Tetování jsem si nedával, abych se odlišil nebo na sebe upozornil, je mi jedno, co si lidi myslí. Myslim si, že by si měl člověk dát vytetovat na své tělo, něco, co by ho vystihovalo a s čim je ochoten žít po celej svůj život.
Jestli je kuki šelma, tak proč ne.obraz je to nádhernej. ( i když jsem na jednoduchý plný tvary ), nemyslim ženský.
mluvíš mi z duše...vykérovat to co člověka vystihuje.... mě to trvalo dva roky než sem vůbec začla hledat nějakou správnou čičinu, s tim mi pomohla žirafka a ted už sme spolu
Kukii psal:mluvíš mi z duše
...vykérovat to co člověka vystihuje.... mě to trvalo dva roky než sem vůbec začla hledat nějakou správnou čičinu, s tim mi pomohla žirafka a ted už sme spolu
Taky si myslím I když žirafu bych si asi vytetovat nenechala
Ale k tobě je ta lvice (jakákoliv) fakt přesně to pravé
PFremer psal:Žirafa psal:K.a.s.y.m. psal:
Jestli je kuki šelma, tak proč ne.obraz je to nádhernej. ( i když jsem na jednoduchý plný tvary ), nemyslim ženský.
mne to pride ujety secko ....hrozna moda
Bandit pičo
Žirafa psal:Kukii psal:mluvíš mi z duše
...vykérovat to co člověka vystihuje.... mě to trvalo dva roky než sem vůbec začla hledat nějakou správnou čičinu, s tim mi pomohla žirafka a ted už sme spolu
Taky si myslím
I když žirafu bych si asi vytetovat nenechala
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 11:57:19 Offline |
Žirafa psal:Kukii psal:mluvíš mi z duše
Taky si myslím
I když žirafu bych si asi vytetovat nenechala
Fresh Man psal:PFremer psal:Žirafa psal:
Možná spíš pochopim ten motor než tohleAle jak už tu bylo několikrát řečeno tak je to každýho věc, a třeba proto to má na zádech, aby na to nemusela koukat
Ale dát si nad prtel řidítka a nebo motor to mi přijde trošku ujetýmne to pride ujety secko ....hrozna moda
Jasně, uznávám, že na to jako na hroznou módu můžeš koukat, to ti nevyvracim. Taky jsem to tak měl, v patnácti jsem přišel do studia vybral si tam kolečko asi 5cm velký a myslel jsem si jakej sem frajer... kolečko je fuč a já mám 3 kérky
Dnes to tak nederu. Prostě to ke mě pasuje.
PFremer psal:Fresh Man psal:PFremer psal:
Ale dát si nad prtel řidítka a nebo motor to mi přijde trošku ujetýmne to pride ujety secko ....hrozna moda
Jasně, uznávám, že na to jako na hroznou módu můžeš koukat, to ti nevyvracim. Taky jsem to tak měl, v patnácti jsem přišel do studia vybral si tam kolečko asi 5cm velký a myslel jsem si jakej sem frajer...
kolečko je fuč a já mám 3 kérky
Dnes to tak nederu. Prostě to ke mě pasuje.
v 15 by ale měli chtít souhlas rodičů ne? a jestli ti rodiče schválili kolečko, tak sou blázni
Koldan psal:mr.BSE psal:Koldan psal:Mě tetoval David Klvač z Ourfuture Brno Kobližná
Normální bytovka a de se do patra?
jj, on dělá i érbraše a s kérkama jezdí po sůtěžách po Ojropě, mladej klučina. Mě ta moje přišla tuším na 4500, ale je fakt, že s tím strávil dost času a hlavně dnes už je tattoo salon na každým rohu, takže i ceny šly dolů, ale kvalita
Navíc já to mám předělávku, prvně do mě píchali v tattoo Cobra ve Zlíně a musím říct, že to bylo o něčem jiným jak z hlediska tatéra tak z mé blbosti. On člověk musí trošku dospět do určitýho stadia než si to udělá, páč pak potkávám kluky s roztomilým malým delfínkem na rameni a to je k zblití
Určitě už bych se nenechal nikdy kérovat stylem, že dondu do salonu, najdu v jeho knížce motiv, maník ho obmaluje na pauzák, otiskne na ruku a obkreslí.
Tak trochu ho znám, tetoval pár kamošů a nemám problem vytetovat "cokoliv"
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Souhlasim že tetování je věc každýho a nechává si udělat co se mu líbí a co ho vystihuje.
Kukina je lvice
Boblinky bráchá je tygr nebo lev nebo co to je
Někdo miluje motorky
Já osobně mám na rameni motýla
Líbí se mi že holky si to vymyslely sami že to není z katalogu
já sem nakombinovala asi 5 motýlů dohromady
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:Souhlasim že tetování je věc každýho a nechává si udělat co se mu líbí a co ho vystihuje.
Kukina je lvice
Někdo miluje motorky
já sem nakombinovala asi 5 motýlů dohromady
Uka
![]() |
nicola.foxx (Člen) 23.06.2010 13:26:13 Offline |
SLUGI psal:... něco pro pány
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_pani.jpg
.
Tak a co na to ted Houska s Filousem
Jo a kdyby si mel kazdej nechat na sebe nacmarat to co je mu blizky a nebo ho vystihuje, tak bych tam v tom pripade musel mit vytetovany zradlo a nebo uzvanenou drzku
Tak ti nevim estli vona ta lvice jako nebude lepci
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 13:32:42 Offline |
nicola.foxx psal:SLUGI psal:... něco pro pány
.
.Tak a co na to ted Houska s Filousem
Jo a kdyby si mel kazdej nechat na sebe nacmarat to co je mu blizky a nebo ho vystihuje, tak bych tam v tom pripade musel mit vytetovany zradloa nebo uzvanenou drzku
u housky je to jednoznačný,ne??? Šu-lin
Kukii psal:PFremer psal:Fresh Man psal:
mne to pride ujety secko ....hrozna modaJasně, uznávám, že na to jako na hroznou módu můžeš koukat, to ti nevyvracim. Taky jsem to tak měl, v patnácti jsem přišel do studia vybral si tam kolečko asi 5cm velký a myslel jsem si jakej sem frajer...
kolečko je fuč a já mám 3 kérky
Dnes to tak nederu. Prostě to ke mě pasuje.v 15 by ale měli chtít souhlas rodičů ne?
a jestli ti rodiče schválili kolečko, tak sou blázni
No, řekněme, že jsem se jich neptal, ten člověk za 900 stovek a igelitku meruněk taky ne.
Řikám, bylo mi 15, myslel jsem si , že je to frajeřina. A tetovalo se těma supr barvama, co měly do 4 let zmizet Kdo by odolal
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2010 13:35:33 Offline |
PFremer psal:Kukii psal:PFremer psal:
Jasně, uznávám, že na to jako na hroznou módu můžeš koukat, to ti nevyvracim. Taky jsem to tak měl, v patnácti jsem přišel do studia vybral si tam kolečko asi 5cm velký a myslel jsem si jakej sem frajer...kolečko je fuč a já mám 3 kérky
Dnes to tak nederu. Prostě to ke mě pasuje.v 15 by ale měli chtít souhlas rodičů ne?
No, řekněme, že jsem se jich neptal, ten člověk za 900 stovek a igelitku meruněk taky ne.
Řikám, bylo mi 15, myslel jsem si , že je to frajeřina. A tetovalo se těma supr barvama, co měly do 4 let zmizetKdo by odolal
permanentní make up
PFremer psal:Kukii psal:PFremer psal:
Jasně, uznávám, že na to jako na hroznou módu můžeš koukat, to ti nevyvracim. Taky jsem to tak měl, v patnácti jsem přišel do studia vybral si tam kolečko asi 5cm velký a myslel jsem si jakej sem frajer...kolečko je fuč a já mám 3 kérky
Řikám, bylo mi 15, myslel jsem si , že je to frajeřina. A tetovalo se těma supr barvama, co měly do 4 let zmizetKdo by odolal
no jelikož ti bylo 15 zhruba ve stejnou dobu jak mě, tak to celkem i chápu mě to prvně postihlo před 3 roky
Žirafa psal:Šárka psal:Souhlasim že tetování je věc každýho a nechává si udělat co se mu líbí a co ho vystihuje.
Kukina je lvice
Někdo miluje motorky
já sem nakombinovala asi 5 motýlů dohromadyUka
dnes vyfotím...zítra pošlu.
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. psal:PFremer psal:Kukii psal:
v 15 by ale měli chtít souhlas rodičů ne?a jestli ti rodiče schválili kolečko, tak sou blázni
permanentní make up
SLUGI psal:... aby to ženám nebylo líto
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_damy.jpg
ty kráávo ta tvoje má bobra jo?ten je nejvíc
PALOUS psal:SLUGI psal:... aby to ženám nebylo líto
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_damy.jpgty kráávo ta tvoje má bobra jo?
ten je nejvíc
Apropó doufám že se Mour připojí k obhajobje bobrů
PALOUS psal:SLUGI psal:... aby to ženám nebylo líto
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_damy.jpgty kráávo ta tvoje má bobra jo?
ten je nejvíc
... nemá ani bobra ani tu kérku
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
PALOUS psal:PALOUS psal:SLUGI psal:... aby to ženám nebylo líto
.
ten je nejvíc
Apropó doufám že se Mour připojí k obhajobje bobrů
jakže to bylo, zabij bobra zachráníš strom?
nicola.foxx psal:SLUGI psal:... něco pro pány
.
.Tak a co na to ted Houska s Filousem
Jo a kdyby si mel kazdej nechat na sebe nacmarat to co je mu blizky a nebo ho vystihuje, tak bych tam v tom pripade musel mit vytetovany zradloa nebo uzvanenou drzku
...cooo já??? ...nechám si na sebe nakérovat muj místní podpis
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2