Nejsi přihlášen
řazeni
kluci potřebuju se zeptat a poradit . zjistil sem že dyš zmekla spojka tak že krasne možu spojku zmačknout aj maličkem tak necitim žadne rany u řazeni ani žadne zuby necitim ale dyš stvrdne ta spojka že skoro nasilu musim mačkat spojku tak to uš slišim rany urazeni a na ky ten zup uciti obratil sem se navas protože kdybych sem se zeptal u zasranyho servisu suzuki v přero ve tak me mohli akorat skoro poslat doprdele neporadijou tam vubec me se zda že maximalne umijou akorat vymenit kapaliny brzdovou atd...
nicola.foxx (Člen) 23.06.2010 20:38:04 Offline |
Re: řazeni
Vorel
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
proste to napiču to řadi diš zmačknu pačku tak to de stuha a diš se to jednou povolilo tak že diš jsem to zmačkl tak ta pačka se krasne zmačkla jak pomasle a řadilose uplne nadherne proste nevim co stim v přerove prodejne suzuki mi neporadijou asi pojedu dobrna nebo nekde jine
petr666 psal:a diš se to jednou povolilo tak že diš jsem to zmačkl tak ta pačka se krasne zmačkla jak pomasle a řadilose uplne nadherne
no tak to nech povoleny (sice nevím co akde, ale problém to vyřešilo)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 24.06.2010 07:29:14 Offline |
tady někomu mrdlo...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2010 07:36:22 Offline |
Filous psal:...já nerozumět řeči tvýho kmene
tak to už je to hodně špatný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 24.06.2010 07:38:05 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...já nerozumět řeči tvýho kmene
tak to už je to hodně špatný
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
petr666 psal:proste to napiču to řadi diš zmačknu pačku tak to de stuha a diš se to jednou povolilo tak že diš jsem to zmačkl tak ta pačka se krasne zmačkla jak pomasle a řadilose uplne nadherne proste nevim co stim v přerove prodejne suzuki mi neporadijou asi pojedu dobrna nebo nekde jine
...sorry, ale furt ti nerozumim ...skus to Brno, tam taky divně mluvjej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
morava je hold nevlidna na ruznorodost nareci
petr666 psal:njn šulini
blbe, si po sobě ty věty přečti a zjistíš kde je problém, nejde o nářečí nebo pravopisné chyby, ale ty máš problém poskládat smysluplnou větu, chybí ti tam slova, skloňování asi taky neznáš a když už větu složíš, tak nemá ani hlavu ani patu, o rozumném popsání problému nemluvě nadarmo se neříká jaká otázka taká odpověď, nebo jak se z lesa volá tak se z lesa ozývá, tak se tu neprojevuj jako analfabet, napiš srozumitelný text a dostane se ti i rozumné odpovědi
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Ondráš psal:Kakac psal:Je mi jasný , to je jen na odlehčení tématu
Nechceš odlehčit motorku třeba sundáním nějakých plastů?
Ondráši ty ..
Nevysírej.Mě je jasný že ses ožral a začals závidět že takový kapotky taky nemáš
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2010 07:25:07 Offline |
Ondráš psal:Kakac psal:Je mi jasný , to je jen na odlehčení tématu
Nechceš odlehčit motorku třeba sundáním nějakých plastů?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
petr666 psal:me se to nezda aj tak možna hledam chyby ktere tam třeba nejsou
No vidíš.A je to spravené!Až příště budeš zase něco řešit tak si tuhle větu přečti 50x před tím než zase něco vypotíš na klávesnici OK?
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Stránky: 1