Nejsi přihlášen
Re: kurva kurva kurva
RIP
byl jsem u zrodu hned u několika zájmových skupin, resp. tématických diskuzí a vždycky to začíná stejně, první ukradená motorka, auto, modely, hafani, ... pak úrazy, bouračky, a ve finále pohřby. Prostě to k tomu nutně patří, protože to patří k životu. Jen si člověk rozšiřuje okruhy lidí, u kterých je to opravdu jiné než píše Kelly01 o "ostatních" ale možná je to dobře, třeba se pak zamyslíme před nějakým manévrem.
rád pošlu nějakou kačenu taky
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
jezdil jsem s Rosťou, znám ho mnoho let a s jeho babou jsem dělal léta v práci... ještě pořád mi to moc nedochází a to mám v pátek odjet na dovolenou na moto....
pro ty, co se chystají na pohřeb, prosím, skutečně to pojměte "civilně" rodina a všichni okolo jsou dost v šoku, o Soni ani nemluvě... tak myslím, že o motorkách by nemělo padnout ani slovo....
Čenda
Prachy na věnec dle svého uvážení na účet 151251413/0600, jako variabil dej číslo telefonu a na mail fokker.md@seznam.cz mi dej echo kolik a z kterýho účtu jsi poslal(a). Myslím že nás bude hodně = pošlete symbolickou částku.
Samo že všecko tady zdokladuju.
Díky všem.
Autobus je taky Suzuki... .
Taky poslu na ucet
osiris psal:Mirek D psal:osiris psal:
...seš schopnej zajistit věnec ?Věnec samo že zajistím a aj tam dovezu.
Necháme mu tam dát pentli např. s www.suzukibandit.cz?
.....................míro, dáš číslo účtu ? pošlu ti prachy ...možná pošlou i jiný
...to je jasný...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zzzmrzlinar (Člen) 28.06.2010 11:21:33 Offline |
Mirek D psal:Prachy na věnec dle svého uvážení na účet 151251413/0600, jako variabil dej číslo telefonu a na mail fokker.md@seznam.cz mi dej echo kolik a z kterýho účtu jsi poslal(a). Myslím že nás bude hodně = pošlete symbolickou částku.
Díky všem.
posláno, je to stejná banka, takže to tam bude eště dneska.
Jinak absolutně nevím co říct, tak radši nebudu říkat vubec nic.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.06.2010 11:27:35 Offline |
Míro holuba jsem odeslal snad dorazí co nejdřív.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 28.06.2010 11:34:20 Offline |
máš to tam
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.06.2010 11:46:25 Offline |
Borák psal:taky se chci přidat ..
nahod sem číslo ůčtu
čti vejš
Mirek D psal:Prachy na věnec dle svého uvážení na účet 151251413/0600, jako variabil dej číslo telefonu a na mail fokker.md@seznam.cz mi dej echo kolik a z kterýho účtu jsi poslal(a). Myslím že nás bude hodně = pošlete symbolickou částku.
Díky všem.
Máš to v mailu.
Díky.
Jinak souhlas s Petr J.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stavros Niarchos (Člen) 28.06.2010 12:30:53 Offline |
Díky všem.
Tak něco málo odesláno (stejná banka).Díky Mirku,že si se toho ujal.
Špatné na tom je,mimo toho všeho tragického,že se začalo "kácet v našem lese".
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku.
nicola.foxx (Člen) 28.06.2010 13:23:36 Offline |
Mas to tam.
Akorat jsem myslel, ze bych tam jel na motorce. Byl to motorkar telem i dusi a tak si myslim, ze by s nim mela bejt rozlucka i s motorkama.
Neumim si predstavit, jak se cejti rodice a ostatni pozustaly a uprimne si to ani predstavovat nechci. Uz takhle z toho mam stiny na dusi.
Co na to ostatni?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Mas to tam.
Akorat jsem myslel, ze bych tam jel na motorce. Byl to motorkar telem i dusi a tak si myslim, ze by s nim mela bejt rozlucka i s motorkama.
Neumim si predstavit, jak se cejti rodice a ostatni pozustaly a uprimne si to ani predstavovat nechci. Uz takhle z toho mam stiny na dusi.
Co na to ostatni?
...já myslim že je to jasný, nepřejou si to, tagže nejni potřeba dloubat do takový zlý rány...co by si přál Ross se uš nigdy nedozvíme
...každýho to uš aspoň jednou napadlo, co by kdyby, ale co se týká mě a kdyby se to nedej satan stalo mě, tag bych tam motorky chtěl...hodně motorek...
...kua, proč je mi furt tag ousko
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Co na to ostatni?
...jinak než na motorce to snad ajni nejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Co na to ostatni?
já se spidem a vikecem pojedem zapálit aspoň svíčku na místo kde se to stalo a pak se odsunem na ebeku(ve čtvrtek)
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:nicola.foxx psal:Mas to tam.
Co na to ostatni?já se spidem a vikecem pojedem zapálit aspoň svíčku na místo kde se to stalo a pak se odsunem na ebeku(ve čtvrtek)
Jasný Rozloučíme se s ním tam kde se mu to stalo,na motorkách a pohřeb necháme nejbližším No a v pátek asi utopíme žal v chlastu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
rozloučit se jde i bez motorky, veřte mi....
na místě nehody můžeme udělat co chceme, myslím, že Rosťa by byl pro každou špatnost.... ale pietu na pohřbu nechme pietou pro rodinu a kdo chce přijít, tak v civilu a pěšky.... rodina a nejbližší nebyli zrovna "motorkoví" a nemá smysl tyhle rány ještě prohlubovat...
díky všem
Banditatom (Člen) 28.06.2010 13:52:19 Offline |
To néé!
R.I.P
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
cccenda psal:rozloučit se jde i bez motorky, veřte mi....
na místě nehody můžeme udělat co chceme, myslím, že Rosťa by byl pro každou špatnost.... ale pietu na pohřbu nechme pietou pro rodinu a kdo chce přijít, tak v civilu a pěšky.... rodina a nejbližší nebyli zrovna "motorkoví" a nemá smysl tyhle rány ještě prohlubovat...
díky všem
a nevíš přesně v kterým místě k tomu došlo?jako třeba udělat bod na mapě ať víme kam?
Jebat motorky :-)
Filous psal:...já myslim že je to jasný, nepřejou si to, tagže nejni potřeba dloubat do takový zlý rány...co by si přál Ross se uš nigdy nedozvíme
...každýho to uš aspoň jednou napadlo, co by kdyby, ale co se týká mě a kdyby se to nedej satan stalo mě, tag bych tam motorky chtěl...hodně motorek...
...kua, proč je mi furt tag ousko
souhlasím s Fildou.. ve všem a ousko je nám taky, člověk to tak nějak pořád neumí vstřebat
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
PALOUS psal:cccenda psal:rozloučit se jde i bez motorky, veřte mi....
díky všema nevíš přesně v kterým místě k tomu došlo?jako třeba udělat bod na mapě ať víme kam?
teď jsem to hledal, chtěl jsem mu rožnout svíčku a nenašel jsem to, objížděl jsem Drnovice ze všech stran a nikde žádné čáry od cajtů či něco co by označovalo místo tragedie.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Cipísek psal:Ta informace přišla ode mne...neměl jsem sílu to hned napsat...
psala mi kamarádka ze Znojma, která s Rossem prakticky vyrůstala od školky atd. Dlouho jsme se neviděli a dnes po dlouhé době zpráva na ICQ, že náš společný kamarád již není mezi námi
A to jsme spolu s Rossem mluvili ještě minulý týden a plánovali společnou cestu na Killer sraz jako každý rok s fidem
Ach jo
http://vyskovsky.denik.cz/nehody/u-drno … vazny.html
Mrkněte na odkaz od cipíska je tam mapka a teď ve 14.00 aktualizace události.
Michal Dk psal:Cipísek psal:Ta informace přišla ode mne...neměl jsem sílu to hned napsat...
psala mi kamarádka ze Znojma, která s Rossem prakticky vyrůstala od školky atd. Dlouho jsme se neviděli a dnes po dlouhé době zpráva na ICQ, že náš společný kamarád již není mezi námi
A to jsme spolu s Rossem mluvili ještě minulý týden a plánovali společnou cestu na Killer sraz jako každý rok s fidem
Ach jo
http://vyskovsky.denik.cz/nehody/u-drno … vazny.htmlMrkněte na odkaz od cipíska je tam mapka a teď ve 14.00 aktualizace události.
Život je boj-mašina je nej!!!
Michal Dk psal:Cipísek psal:Ta informace přišla ode mne...neměl jsem sílu to hned napsat...
Ach jo
http://vyskovsky.denik.cz/nehody/u-drno … vazny.htmlMrkněte na odkaz od cipíska je tam mapka a teď ve 14.00 aktualizace události.
Ta mapka ukazuje jen Drnovice... . Nemáme nějakýho bandiťáka poblíž, kdo by věděl?
Mirek D psal:Michal Dk psal:Cipísek psal:Ta informace přišla ode mne...neměl jsem sílu to hned napsat...
Ach jo
Ta mapka ukazuje jen Drnovice... . Nemáme nějakýho bandiťáka poblíž, kdo by věděl?
Dej si na satelitní přibliž to,bude to hned za tou velkou táhlou zatáčkou.Ten terčík je mimo silnici ale bude to na jeho úrovni.Podle toho jak to popisujou v tom deníku.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.06.2010 14:38:24 Offline |
Mirek D psal:Michal Dk psal:Cipísek psal:Ta informace přišla ode mne...neměl jsem sílu to hned napsat...
Ach jo
nějakej můstek je podle fotomapy na východnim výjezdu z drnovic..těsně před zatáčkou..možná to je ono.
Póla psal:taky bych to viděla na ty zatáčky před Drnovicemi směr na Ruprechtov. Ve vyšší rychlosti můžou překvapit.....
Koldane projížděl jsi jen Drnovice, nebo jsi projel i směr na Ruprechtov ?
Dyť tam musí být nějáké stopy.....
spíš asi na druhou stranu podle toho co píšou....Na Vyškovsku na výjezdu z Drnovic na Ježkovice.........
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Na nějakým jiným servru to bylo na mapce namalovaný od Drnovic směr Ježkovice,kousek před odbočkou na Pístovice. Je tam taková levá mírná,celkem pro srcaře protože je rychlá a pak následuje pravá a stoupání do kopce na Ježkovice... Celkem to tam svádí,protože dědinu už má člověk za zádama a pěknej usek lesem přet sebou....Už sem tam jeden kreš mašiny viděl a tuším taky s tím nejhorším koncem
Mirek D psal:osiris psal:Mirek D psal:Chlape, co nám to děláš... .
Hodlám se s ním jet rozloučit. Kdo má stejnej úmysl ať mě kontaktuje. S ohledem na rodinu jedu autem.
Můj tel. 602759924....seš schopnej zajistit věnec ?
Věnec samo že zajistím a aj tam dovezu.
Necháme mu tam dát pentli např. s www.suzukibandit.cz?
Kdy bude funus zatím pátrám a vypátrám.
Kdo bude chtít jet na pohřeb - vezmu 4 lidi do auta z TR do ZN. Motky možno nechat u mě.
Můj názor je nejezdit tam na moto ....
Miro, moc děkuju..
bla...blabla...!
nicola.foxx (Člen) 28.06.2010 16:56:57 Offline |
Mi to porad strasi v palici.
ROSS byl prvni banditak kteryho jsem poznal.
Tenkrat mi rikal "Jezdi opatrne, ta baba v ty felicii te malem sundala!"
.... Rosse je mi líto. Dycky mě dovedl roztáhnůt kůtky od ucha k uchu......
díval sem se na to kde se to mělo údajně stát......jestli jedeš od Drnovic, tak je to v pohodě, ale když jedeš z vrchu směrem do Drnovic, tak je to pěkně zrádná křižovatka, kde navíc bývá s 90%-tní jistotou štěrk a dycky mám pocit, že mě tam někdo vjede. Ať už ze směru od Pístovic nebo tam bude někdo od Drnovic odbočovat. Je to dost rychlá křižovatka, tak mě to přijde, jak ruská ruleta
nicola.foxx (Člen) 28.06.2010 17:27:29 Offline |
Na webu jsem našel akorát tohle
Je to z tohodle zdroje - http://www.tudyne.cz/dopravni-informace … 761934759/
nicola.foxx psal:Na webu jsem našel akorát tohle
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ehoda.jpeg
Je to z tohodle zdroje - http://www.tudyne.cz/dopravni-informace … 761934759/
To je přesně to místo co sem myslel
Póla psal:taky bych to viděla na ty zatáčky před Drnovicemi směr na Ruprechtov. Ve vyšší rychlosti můžou překvapit.....
Koldane projížděl jsi jen Drnovice, nebo jsi projel i směr na Ruprechtov ?
Dyť tam musí být nějáké stopy.....
projížděl jsem to tama, jak říkám, na silnici jsem neviděl žádný spreje apod. teď už to vím trošku přesněji, tak se tam zítra ještě podívám a tu svíčku mu tam rožnu
hlemejzd999 (Člen) 28.06.2010 19:58:13 Offline |
sice tu nikoho neznám ,ale i tak mi z toho jde mráz po zádech ...uplně stejně jsem před lety přišel o nejlepšího kámoše , s kterým jsme vyrůstali ...
R.I.P.
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Nikdy jsme se spolu nějak dlouhosáhle nepokecali, ale už z jeho přítomnosti na akcích sem měl docela radost pač to byl neuvěřitelně sympatickej člověk, kterej se usmál a člověk se musel tlemit taky ........... a na zvuk jeho oranžády na vokruhu se taky dsot těžko zapomínalo ............. škoda dobrýho a mladýho kluka .............. není nad to po krásné dovolené v Alpách dostat takovou info! :( Pocity jaksi nic moc, ale jak už někdo psal - na mototorku to nemá cenu házet ......... dycky je to chyba člověka, akorát na motorce se tyhle chyby trestají kapku hůř a dost z nás má spoustu hnusnejch nehod, ale v podstatě s dobrým koncem, za sebou a stejně jezdí pořád .......................... kua ať je ti někde jinde dobře kluku usměvavej ........
kurva do piče, proč ross?
osobně jsem se s ním nikdy nesetkal, ale na fóru v žádný diskuzi nikdy nezkazil žádnou legraci. Škoda, že se s ním už nikdy nepotkám osobně!
Jestli není pozdě, posílám ještě nějakou korunu na věnec.
RIP kamaráde. Je tě škoda!
Bandit 4EVER!!!
Rosťu jsem znala skoro 10 let. Byl to úžasnej, pohodovej, charismatickej člověk, kterej si uměl užívat života. Měla jsem ho moc ráda, stále se nemůžu vzpamatovat , že už ho nikdy neuvidím. Zrovna jsem uvažovala, že si udělám řidičák na motorku a začnu jezdit, asi to přehodnotím. V srdci mi zůstane navždy. Sbohem naposledy Rosťo.
Zapijte Rosťu pořádně, i za mě, škoda takovýho člověka.
Taky sem se tam dneska zastavil,je to tam jak sem psal vejš,ještě tam leželo sklo ze zadní lampy z rossoviny,trocha zválenejch keřů a bradovej deflektor z helmy. jo a fusky Ani to nevypadá na nějakou extra velkou rychlost,protože velkej průsek keřů se nekonal
Místo vím přesně, byl jsem tam v neděli s ním.
Rosťo proč jsi ten boj o život vzdal? Prosil jsem Tě ať bojuješ... Každou vteřinu jsem věřil, že to zvládneš...
Pohřeb bude asi v pátek - přesně to budu vědět zítra. Na motorce tam rozhodně nepojedu!
Křížek, nebo pomníček zajistíme (po domluvě se Soňou a Michalem)
Taky mu chci jet zapálit svíčku. Jestli se přidáte, budu rád. Ve čtvrtek v 18:00 před Albertem ve Vyškově (ať neděláme moc rozruch v Drnovicích). Odtam bychom k místu zajeli najednou. (Kdyby byl pohřem ve čtvrtek, jel bych tam v pátek).
Datel psal:Tak sem tam dnes byl. Potkal sem se tam aj s Koldanem. Mám páru fotek. Komu to mám nasypat aby to sem dal? Osiris má asik dovolenou bo má mejla přesměrovaného na vodafone a ta velikostně nestačí.....
Já na to kašlu....
...né, přišlo mi to, to jen psalo že se přílohy nevešly jako notifikace na mobil
...tady jich pár je
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 psal:Taky sem se tam dneska zastavil,je to tam jak sem psal vejš,ještě tam leželo sklo ze zadní lampy z rossoviny,trocha zválenejch keřů a bradovej deflektor z helmy. jo a fusky Ani to nevypadá na nějakou extra velkou rychlost,protože velkej průsek keřů se nekonal
zkoumali jsme to s Datlem, ono se to nezdá, ale od těch Drnovic, když se jede, tak se to stáčí doleva a hlavně je to přes horizont. Tipuju, že to měl rozjetý a na tom horizontu se buď lekl toho jak se to stáčí, nebo štěrku při krajnici, stuhl a už to nesklopil. Jak stojím na té druhé fotce, tak tam už lízal krajnici a jel pak rovně až po ten mostek, mašina pak pokračovala ještě o pár metrů dál. Je fakt, že jako vyloženě nebezpečná zatáčka to tam nevypadá a kdyby tam nebyl ten blbej mostek, prolítnul by to křovím a zřejmě by mu nic ani nebylo, jenže o tom bohužel neštěstí jsou, o okamžicích a zkurvených blbých náhodách Dali jsme mu tam kytičku a zapálili svíčky, aspoň malé označení pro ty, kteří by chtěli rožnout svíčku taky.
jak tak na to koukam, tak loni jsem mel daleko vetsi stesti nez ross,pac kam sem vlit ja, to je proti tomuhle nebe a dudy.
na druhou stranu sem dostal tezkej klepanec pres prsty a ten by mel dostat kazdej kdo si na tu masinu seda.
Budu na kluka vzpominat pokazdy, kdyz si sednu na motorku a at to udela kazdej,at je to poprvy a naposled na tehlectech strankach.
Takze vzpominejme na nem v dobrym, ale nebrecme uz, nic tim nezmenime,stejne se tam jednou vsichni potkame a budeme zas pohromade,sak vono to rychle utece
Mej se se tam kluku jeden dobre!
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:jak tak na to koukam, tak loni jsem mel daleko vetsi stesti nez ross,pac kam sem vlit ja, to je proti tomuhle nebe a dudy.
na druhou stranu sem dostal tezkej klepanec pres prsty a ten by mel dostat kazdej kdo si na tu masinu seda.
Budu na kluka vzpominat pokazdy, kdyz si sednu na motorku a at to udela kazdej,at je to poprvy a naposled na tehlectech strankach.
Takze vzpominejme na nem v dobrym, ale nebrecme uz, nic tim nezmenime,stejne se tam jednou vsichni potkame a budeme zas pohromade,sak vono to rychle utece
Mej se se tam kluku jeden dobre!
Život je boj-mašina je nej!!!
.. jsem myslel, že nebudu psát vůbec nic. Můžu na rovinu napsat, že jsem se z toho zatím nevzpamatoval a bude to trvat. Nejen proto, že jsme spolu něco najezdili a nehodlali jsme v tom přestat... naše zasvěcené diskuze. Ten sklep v Tasovicích už nestihnem. s hubama od ucha k uchu Už mi nepřjde zpráva:"Zdaaar,jedem se proletět? Za hod v Telči!" Když jsem měl loni na jaře kreš za podobných okolností, byl první u mě a tahal mě ze škarpy se slovy: "seš celej, co děláš za kraviny, neviděls ten štěrk? Ty seš samá krizovka." Před několika dny jsme si dělali prdel z toho, že ramenem srazil bakelitovej patník. "BUDEŠ MI MOC A MOC CHYBĚT KAMARÁDE.. FZ1 už nepořídíš....."
bla...blabla...!
fido psal:.. jsem myslel, že nebudu psát vůbec nic. Můžu na rovinu napsat, že jsem se z toho zatím nevzpamatoval a bude to trvat. Nejen proto, že jsme spolu něco najezdili a nehodlali jsme v tom přestat... naše zasvěcené diskuze. Ten sklep v Tasovicích už nestihnem. s hubama od ucha k uchu Už mi nepřjde zpráva:"Zdaaar,jedem se proletět? Za hod v Telči!" Když jsem měl loni na jaře kreš za podobných okolností, byl první u mě a tahal mě ze škarpy se slovy: "seš celej, co děláš za kraviny, neviděls ten štěrk? Ty seš samá krizovka." Před několika dny jsme si dělali prdel z toho, že ramenem srazil bakelitovej patník. "BUDEŠ MI MOC A MOC CHYBĚT KAMARÁDE.. FZ1 už nepořídíš....."
fido drz se,vim meli ste k sobe sakra blizko a my vsichni hovno vime,co ty a jeho pribuzny s nejblizsi prozivate i kdyz mi z toho taky neni furt dobre.
je to strasna skoda.
doufam,ale ze nezanevres a nekdy se zas uvidime,pac na slovac prej nejedes,coz teda chapu.
...sam mezi jebkarema...
Kdy je pohřeb už psal Cipís o něco výš... .
Motorky na pohřbu jsou nežádoucí, dle vyjádření rodiny.
V souč. době je přislíbeno a z větší části doručeno na účet přes 8 tis. Kč.
Po dohodě s lidma tady z fóra Rossovi hodně blízkými dáme 1 věnec. Bude stát do 2 litrů a bude na něm stuha s nápisem něco jako "poslední sbohem od kamarádů z Banditklubu". Jako svobodný bude mít vesměs bílé kytky, tedy i věnec od nás bude v bílé barvě květin.
Pomníček nám přislíbil kolega Marian tady odsud gratis, jen za režii na instalaci na místě (psal výše Palous). Z peněz co zbydou mu na toto přispějeme. Výroba a instalace do ca. 1 - 2 týdnů.
A za zbytek po dohodě uděláme rozloučení po svém, tak jak by to jistě Ross chtěl - na konci prázdnin se slezeme a zapijeme ho, spálíme gumy, zahulákáme... .
Nějak se mi nechce reagovat na případné jiné návrhy, tak ani nebudu.
Kdo by se chtěl zúčastnit obřadu a je hodně vodpryč: Možno přijet do TR ve čtvrtek, u mě nechat moto (ca. 3 ks) a za mrzký peníz přespat v penzionu co mám "kamenem dohodil". Pro 3 lidi mám v pechovce místo. Ve čtvrtek můžeme event. popít.