Nejsi přihlášen
...rossoj na věnec k poslední cestě :-(
...vybírá míra
...č. účtu: 151251413/0600
viz.
Mirek D psal:Prachy na věnec dle svého uvážení na účet 151251413/0600, jako variabil dej číslo telefonu a na mail fokker.md@seznam.cz mi dej echo kolik a z kterýho účtu jsi poslal(a). Myslím že nás bude hodně = pošlete symbolickou částku.
Samo že všecko tady zdokladuju.
Díky všem.
...odesláno
osiris + moníček
zzzmrzlinar
kasym
inkvizitorr
canichon
žirafa
luboss
kojaksro
mácar6
sleip
ondráš
karlos
stavros niarchos
...ostatní už se připište sami
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 28.06.2010 13:24:27 Offline |
Re: ...rossoj na věnec k poslední cestě :-(
taky poslano
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
SuJazuwaki (Člen) 28.06.2010 13:33:19 Offline |
Posláno.
SuJazuwaki
Banditatom (Člen) 28.06.2010 13:49:21 Offline |
Teď mě to volal Kakač dotoho synka jsem měl moc rád
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 28.06.2010 13:52:45 Offline |
odesláno
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 28.06.2010 20:11:35 Offline |
odesláno ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Odeslano , snad se tam ma nahore lip jako my tady . smutnej den
...chtěl bych znát váš názor ...když mě napad věnec, nepřemejšlel jsem už dál a teď koukám na cca 70 lidí který poslali ...za to bude věnec pěknej, ale ptám se, má cenu kupovat věnce dva, tři...? dávat příspěvek na pohřeb ? poslat pozůstalejm ? nebo rossoj nechat za zbytek prachů udělat kamenej křížek s nápisem "ross", píchnout ho do trávy u cesty a když pojede občas někdo okolo, zapálit mu tam svíčku...
...a na pohřeb, kdybych jel, přijel bych hrdě na motorce, ve vší slušnosti a klidu a tichu se poklonil jeho památce ...to on měl rád motorky ...a nás ...nás motorkáře, jsme všichni z jednoho hnízda a on tady byl spolu s náma ...proč by nemělo bejt vidět že měl kamarády a ti na něj myslej ...vím, řeší se krutá chvilka rodiny, zažil jsem něco podobnýho, vžene to možná na chvilku víc slz do očí, ale ne zlostí, ale dojetím, že toho milovanýho člověka měl rád i někdo jinej
ps: aby nedošlo k nedorozumnění, žádný tůrování, žádný pálení gumy, žádnej hluk, jen ticho a klid
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Osi mluvíš mi z duše.
Přesně tohle jsem napsal Mirkovi D do mailu.
Pokud bude po vyúčtování dost peněz jestli mu neudělat nějakej "křížek" kterej píchnem na to blbý místo a každej kdo tam pojede si může na našeho kamaráda v klidu vzpomenout a poklonit se jeho památce
A pokud to nebude stačit ,z mé strany není problém dosypat nějakej obolus
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
osiris psal:...chtěl bych znát váš názor ...když mě napad věnec, nepřemejšlel jsem už dál a teď koukám na cca 70 lidí který poslali ...za to bude věnec pěknej, ale ptám se, má cenu kupovat věnce dva, tři...? dávat příspěvek na pohřeb ? poslat pozůstalejm ? nebo rossoj nechat za zbytek prachů udělat kamenej křížek s nápisem "ross", píchnout ho do trávy u cesty a když pojede občas někdo okolo, zapálit mu tam svíčku...
...a na pohřeb, kdybych jel, přijel bych hrdě na motorce, ve vší slušnosti a klidu a tichu se poklonil jeho památce ...to on měl rád motorky ...a nás ...nás motorkáře, jsme všichni z jednoho hnízda a on tady byl spolu s náma ...proč by nemělo bejt vidět že měl kamarády a ti na něj myslej ...vím, řeší se krutá chvilka rodiny, zažil jsem něco podobnýho, vžene to možná na chvilku víc slz do očí, ale ne zlostí, ale dojetím, že toho milovanýho člověka měl rád i někdo jinej
ps: aby nedošlo k nedorozumnění, žádný tůrování, žádný pálení gumy, žádnej hluk, jen ticho a klid
si myslím, že k tomu není co dodat!
Osi, má to hlavu a patu! (obzvlášť druhej odstavec)
PS:krejcar odeslán
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Kelly ty jseš hovado
Takže já teďka budu číhat na devět takovej vláken a pak se pojedu rozstřelit.
Ale chcu aby to šlo mým dvoum rafanům protože ženská by to nasypala do novýho šamstra co by zahříval mou postel.
Takhle si kluci koupijou třeba motorku
....osi jsem pro....
.....a když by nějakej tej krejcar chyběl, tak snad pro toliko lidí by to neměl být problém pár drobnejch přidat......
....osobně jsem ho neznal, dávali jsme si do těla pouze přes todle fórum, ale určitě by se mu ten nápad líbil.......stejně jako by se líbil mě....
WD club member...
inkvizitorr (Administrator) 28.06.2010 22:31:55 Offline |
ad1) muj názor na křížky okolo cest je nemam rád hřbitovy, nemam rád cesty lemovaný křížkama když si mam na někoho vzpomenout, příde to samo a nemusim kvůli tomu chodit někam ke křížům a podobně...
ad2)
na pohřeb bych rád motorkej, chápu že to pro někoho může bejt nepříjemný, na druhou stranu bude vidět, že bikeři stojej při sobě a myslej na sebe, nemá smysl se schovávat za něco....
kurva už dlouhou dobu se klepu, kdy ta svině s kosou příde mezi nás a už je to tady a pak už jenom spousta nadávek
doba je temná...
proti krizku,ci jine vzpomince,nemam problem,ale proti motorce na pohrbu ,nevim,nevim. Vzdycky to zasahne nejblizsi,hlavne rodice,pritelkyni. . .Bud si to z nekym,z rodiny,domluvit,ze jim to vadit nebude,nebo se muze ucast vyjadrit jinak,treba motorkarska bunda. To je asi mensi zlo.
Taky bych rad prijel ,na moto,ale pokud tim budu ublizovat pribuznym,tak si to honem rozmyslim a nepojedu!
Osobni nazor,je to na Vas.
Amen. . .
osiris psal:...chtěl bych znát váš názor ...když mě napad věnec, nepřemejšlel jsem už dál a teď koukám na cca 70 lidí který poslali ...za to bude věnec pěknej, ale ptám se, má cenu kupovat věnce dva, tři...? dávat příspěvek na pohřeb ? poslat pozůstalejm ? nebo rossoj nechat za zbytek prachů udělat kamenej křížek s nápisem "ross", píchnout ho do trávy u cesty a když pojede občas někdo okolo, zapálit mu tam svíčku...
a co se neúčastnit samotného obřadu, ale počkat před hřbitovem až celý obřad skončí a rodina i kondolující se rozejdou a pak teprve zajít rožnout svíčku? to, že tam budou jeho přátelé bude tak jako tak neřehlédnutelné, na druhou stranu bude to decentnější než vrzání bot a barevné kůže mezi pozůstalými
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nicola.foxx (Člen) 28.06.2010 23:33:43 Offline |
Byl to motorkar mel je rad a kurwa ho to na nich bavilo.
Urcite to vsichni doma vedeli a moc dobre vedeli ze to nese i svoje riziko a radsi to ignorovali a nemysleli na to. Stejne to dela moje pani.
Prijet na motorce, v klidu bez bordelu se s nim rozloucit a vubec bych se nebal a ani nestydel jit na obrad. Od toho pohrby jsou, aby se se zesnulym rozloucila rodina, pozustali, pratele a kamaradi.
Pomnik nevim nevim. Bud dat zbytek pritelkyni nebo rodicum. Kdyby to nechteli, tak to muzeme prokalit a pripit mu na tuhle posledni cestu.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
si myslim, obřadu ať se zúčastní kdo chce jak chce v klídku jak psal Osi a pak udělat vzpomínkovou jízdu po obřadu.
Co se týká věnce, určitě záleží kde ho udělaj, jak bude velkej z čeho, kolik a jakejch kytek tam do toho daj, takže si myslim, že záleží na tom co si člověk řekne. Může stát litr, ale klidně třeba pět litrů a vod toho se odvíjí to další...
muj hlas ma inkviz a koldan.
cili me pomnicky u cest...
klidne bych pockal nekde za bukem az rodina odejde ze hrbitova a klidne bych mu u hrobu zaturoval
a taky bych rad podotknul ze je potreba se na to divat i s primerenym nadhledem kellymana....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2010 06:14:50 Offline |
inkvizitorr psal:ad1) muj názor na křížky okolo cest je nemam rád hřbitovy, nemam rád cesty lemovaný křížkama když si mam na někoho vzpomenout, příde to samo a nemusim kvůli tomu chodit někam ke křížům a podobně...
ad2)
na pohřeb bych rád motorkej, chápu že to pro někoho může bejt nepříjemný, na druhou stranu bude vidět, že bikeři stojej při sobě a myslej na sebe, nemá smysl se schovávat za něco....
kurva už dlouhou dobu se klepu, kdy ta svině s kosou příde mezi nás a už je to tady a pak už jenom spousta nadávek
tak tohle máme stejně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Hele, začínáte to moc řešit a tahat do toho emoce jak na motorkářích jejich sentimentální odnož
Prostě, stalo se, má to za sebou, klidně řeknu že mu jsou tyhle kydy u prdele a
jeho rodině v podstatě taky
Máte problém s prachama navíc?
Serte na viny a emoční sračky, přebytek se prostě na Rosse někde jednorázově prochlastá
Věřím že tohle by si přál víc než zasranou gumu zalitou do betonu
God Save The Queen!
Včera odesláno...
Neznal jsem ho, takže nevim, asi bych zbytek peněz dal rodině.
Sice jim ho to nevrátí, mohlo by jim to ale v těhle chvílích pomoct...
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
souhlas s Inkvizem. Zadny pomniky,zbytek prochlastat. Ross nebyl socka,urcite mel pojistku,par stovaku rodinu nevytrhne. Nikdo z nas neposlal tolik,aby mu bylo lito,ze to jiny propijou. A pokud si pozustali vyslovene neprejou motky na funusu,respektovat to.
God Gave me Everything I want
zdravím....
Rosťa skutečně nebyl socka a o penězích rodině vůbec nepřemejšlejte...
ad1/ proti křížku u cesty osobně nic nemám, rád se tam zajdu podívat, když pojedu okolo a zapálit svíčku, nicméně Rosťa by ty love taky prochlastal.....
ad2/ o motorkách na pohřbu jsem řekl svoje. Rodina i Rosťova Soňa jsou totálně psychicky na dně a rozhodně nepotřebují rádoby silácké gesta motorkářů. Přišli o syna resp. celoživotního partnera, kdo jste je neznal, tak nemá právo o těchto věcech rozhodovat. Nicméně nikdo nemůže samozřejmě nikomu zakázat přijet na motorce, jenom zdůrazňuji, že takovýto člověk bude považován za burana a ne Rosťova přítele.
kupte věnec a ze zbytku kytici a je to vyřešené. dávat nějaké drobné pozůstalým je naprostý nesmysl a jak už tu bylo psáno, dá se koupit věnec i za 4000, stejně tak kytice za 1500 není problém
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jaryn psal:P.S. Mel Ross deti? Napadlo me,kdyztak zalozit stavebko a tam vrazit ten zbytek. A kdyby jsme pak dodavali po treba po 10Kc/mes kazdej kdo by chtel....
napad slechetnej, ale dneska uz trosku zbytecnej viz...Kromě toho chce koalice snížit už s platností od roku 2010 roční státní podporu stavebnímu spoření ze tří tisíc, u starších smluv pak ze 4,5 tisíce na 1500 korun. Díky tomu získá zhruba sedm miliard.
http://domaci.ihned.cz/c1-44541770-neca … ch-nebudou
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
byl bych spíš pro udělat nějakej sejšn u Drnovic.... Znojmo bych do motorkářskejch akcí vůbec nemontoval.... ale berte to jen jako nápad, začal jsem sem psát včera kvůli Rosťovi a nechci vám do toho zasahovat....
inkvizitorr (Administrator) 29.06.2010 08:54:32 Offline |
Kelly01 psal:Hele, začínáte to moc řešit a tahat do toho emoce jak na motorkářích jejich sentimentální odnož
Prostě, stalo se, má to za sebou, klidně řeknu že mu jsou tyhle kydy u prdele a
jeho rodině v podstatě taky
Máte problém s prachama navíc?
Serte na viny a emoční sračky, přebytek se prostě na Rosse někde jednorázově prochlastá
Věřím že tohle by si přál víc než zasranou gumu zalitou do betonu
musim s tebou souhlasit něco je špatně nebo stárnu du do fitka
doba je temná...
Peněz se sešlo nečekaně, všem díky. Částka se dostane hodně nad 5 tis. Kč, resp. už se tam dostala, podle info co kdo poslal.
I když pořídíme největší věnec co je v nabídce tak ještě spousta zbude... .
Pomníček by vyšel od 3 litrů nahoru. Včera se u mě v krámě stavoval známej kameník, tak jsem učinil dotaz co a jak.
Nicméně o tomto by měla vědět taky rodina a bližší kamarádi. Ne každému se to může zamlouvat. Proberu to osobně s Ccendou, se známe osobně.
Jsme ochoten se o realizaci postarat.
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Peněz se sešlo nečekaně, všem díky. Částka se dostane hodně nad 5 tis. Kč, resp. už se tam dostala, podle info co kdo poslal.
I když pořídíme největší věnec co je v nabídce tak ještě spousta zbude... .
Pomníček by vyšel od 3 litrů nahoru. Včera se u mě v krámě stavoval známej kameník, tak jsem učinil dotaz co a jak.
Nicméně o tomto by měla vědět taky rodina a bližší kamarádi. Ne každému se to může zamlouvat. Proberu to osobně s Ccendou, se známe osobně.
Jsme ochoten se o realizaci postarat.
Jinak Kameníka máme BanditaTom se předělal na funebráka kameníka takže by nám v nejhorším si myslím udělal cenu.Kontakt mám jen ho poprosit.
Ale vše až padne nějaký rozhodnutí
Takže kelly jdu makat,život jde dál ,jen si musíme na Rosse občas vzpomenout
pavlikbary (Člen) 29.06.2010 10:24:49 Offline |
poslano
Tak věc se má tak:good:tehle člověk http://www.kamenictvi.net/ je to Marián udělá pomníček zadarmo:good:jen jesi třeba za cestu na instalaci.Je to od Mariána velká nabídka a dělaj pěkný věci a kdyš je možnost na cizím neštěstí nic nevydělat tak to je velký gesto.Znaly sme se s Rossíkem dost a tak to prostě je:good:
Jebat motorky :-)
já pojedu v pátek kolem, tak se tam podívám, jak by to bylo s místem na ten pomníček. Ještě by se možná měl ozvat někdo z Drnovic a okolí, pokud místo nehody spadá do katastru obce a s někým na městským úřadě to probrat. Ne všude jsou k pomníčkům kolem cesty benevolentní a zrovna nedávno se musel jeden nedaleko Znojma odstraňovat....
cccenda psal:já pojedu v pátek kolem, tak se tam podívám, jak by to bylo s místem na ten pomníček. Ještě by se možná měl ozvat někdo z Drnovic a okolí, pokud místo nehody spadá do katastru obce a s někým na městským úřadě to probrat. Ne všude jsou k pomníčkům kolem cesty benevolentní a zrovna nedávno se musel jeden nedaleko Znojma odstraňovat....
Abik bude zjišťovat čí je pozemek kvůli tomu aby byla nějaká dohoda.
Jebat motorky :-)
cccenda psal:no ono nejde jen o dohodu s majitelem pozemku, ale taky se slničářema ( ŘSD ), v určitém koridoru kolem silnice nesmíš nic dát bez jejich vědomí...
Zatím nám není známo místo neštěstí. Až bude, tak nás čeká kolečko ŘSD, obec, majitel. Neboj nic nezanedbáme.