Nejsi přihlášen
Lukas Boskovice (Člen) 09.03.2007 14:21:28 Offline |
směr otačení pneu D208
zrovna jsem dovezl prezutou zadni gumu.dokaze mi nekdo vysvetlit,proc D208 na predku ma vzorek o 180 st. otocenej proti zadni? byt podle sipek otaceni jsou obe kolo nazuta dobre.U predniho je ten vzorek natocenej tak,ze misto aby vodu vytlacoval pri jizde od stredu gumy,tak ji tlaci pod kolo....
asi su lama...
Editoval osiris (09.03.2007 14:50:14)
Lukas Boskovice (Člen) 09.03.2007 14:22:08 Offline |
Re: směr otačení pneu D208
su lama
este blbe vlozim obrazek....
Je to tím ze hlavním ůkolem zadního kola je hnat motorku dopredu a predním zase prozmenu brzdíš,takze na ne působí opačna síla.Kdyz obuješ predek stejne jak zadek tak se ti prední guma doskáče.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Je to tím ze hlavním ůkolem zadního kola je hnat motorku dopredu a predním zase prozmenu brzdíš,takze na ne působí opačna síla.Kdyz obuješ predek stejne jak zadek tak se ti prední guma doskáče.
...jeziiiis, co to je za teorii
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Spidermila (Člen) 09.03.2007 15:45:42 Offline |
osiris psal:VikecB12 psal:Je to tím ze hlavním ůkolem zadního kola je hnat motorku dopredu a predním zase prozmenu brzdíš,takze na ne působí opačna síla.Kdyz obuješ predek stejne jak zadek tak se ti prední guma doskáče.
...jeziiiis, co to je za teorii
zní to hezky
Lukas Boskovice (Člen) 09.03.2007 18:02:09 Offline |
tak kdyz to mama teda dobre,tak jaktoze je oskakanej?...a az podezreje mizi vzorek...
Lukas Boskovice (Člen) 09.03.2007 21:31:09 Offline |
tak jsem to byl hnedka testnout a ocistit ju od tech pitomejch barevnejch prouzku...a nevim jestli to neni placebo efekt,ale celkem posusnanicko...proti te predchozi 170tce,ktera byla znacne placata po obvode Bych rekl,ze to lepe zataci a i ochotneji a pri trose stesti by se mi letos mohlo podarit skrknout si stupackou...
VikecB12 psal:Je to tím ze hlavním ůkolem zadního kola je hnat motorku dopredu a predním zase prozmenu brzdíš,takze na ne působí opačna síla.Kdyz obuješ predek stejne jak zadek tak se ti prední guma doskáče.
Tak jsem dnes přezul a zeptal se jak je to s tím vzorkem. Gumař přinesl přímo od Dunlopu takový prospekt, kde ten směr přední gumy byl pěkně vysvětlenej a halvně nakreslenej jak funguje ve všech režimech. A to co psal Vikec rozhodně blbost není. Sice to zní divně, ale je to tak. Dle pana Dunlopa.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
No já bych se trochu bál, že když je odvod vody před kolo, tak by mi tam mohl vzniknout vodní klín, čili aquaplaining a mohl bych si nabít hubu, ale beru to jen selským rozumem... Třeba to funguje.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Zdenda psal:Je tam nakreslenej i odvod vody, presne jak to funguje. Tal asi vedej co delaj no.
A žene to tu vodu před pneumatiku?
Ty jako musíš mít poslední slovo? Zajed do dunlopu a rekni vyvojářům že sou uplně blbí,že to montujou vobracene Me se to teda zda gut.
ja byl v pneuservisu a ten típek mi ji tam dal vobráceně taky sme na to čuměli že je to divný a von to vysvětlil tim že je to prej špatně udělaná šipka tak teď jezdim z gumou na předku vobráceně
SEX JE PRO DĚCKA DOSPĚLÍ CHLASTAJ
Mňa se to furt nezdá. Selským rozumem... Potřebuješ, aby byla voda odvedena mimo pneumatiku a ne si ji tlačil před sebou... Bych ten prospekt rád viděl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Je to tím ze hlavním ůkolem zadního kola je hnat motorku dopredu a predním zase prozmenu brzdíš,takze na ne působí opačna síla.Kdyz obuješ predek stejne jak zadek tak se ti prední guma doskáče.
Mňa se to furt nezdá. Selským rozumem... Potřebuješ, aby byla voda odvedena mimo pneumatiku a ne si ji tlačil před sebou... Bych ten prospekt rád viděl.
A nedá si pokoj
Ondráš psal:VikecB12 psal:Je to tím ze hlavním ůkolem zadního kola je hnat motorku dopredu a predním zase prozmenu brzdíš,takze na ne působí opačna síla.Kdyz obuješ predek stejne jak zadek tak se ti prední guma doskáče.
jsi snad selka nebo sedlák? tak furt nešpekuluj, určitě to blbě oni nemají
S úsměvem jde všechno líp :o)
Stránky: 1