Nejsi přihlášen
pomoc - barva na fechtla
Čus lidi, sice vim, že sem na bandit fóru, ale na jawamanii ani na veteránfóru sem zatim neuspěl, tak doufám, že nezklamete. Sem ve finále renovace mýho fechtla, čeká mě vrchní lak + linky. Našla by se nejlíp na příbramsku (nebo kousek vedle) dobrá duše, která by mi půjčila nějaký drobný díl plechařiny z pařeza v původním bleděmodrém laku, abych podle něj nechal namíchat barvu?
Měl sem jedny 'prsíčka' v bleděmodrý barvě navíc, ale já
je neprozřetelně prodal
. Jinak výsledek by měl ve finále vypadat zhruba takhle:
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Re: pomoc - barva na fechtla
a nebo si zjisti přímo kód tý barvy a nech namíchat....buď u nějakýho lakýra (osiris?) nebo v jawě....
corimec psal:Znáš Otu Čedíka?Opravuje a renovuje jawy v Příbrami
na Březákach naproti pečovateláku co je hospoda na Marii,ten ti určitě poradí
Otu znám, jsem jeho častým a spokojeným zákazníkem zákazníkem , ale je zrovna na dovolený
hans psal:a nebo si zjisti přímo kód tý barvy a nech namíchat....buď u nějakýho lakýra (osiris?) nebo v jawě....
tak nad tím sem strávil už dost času a víceméně bezvýsledně, někdo tvrdí RAL 5012, jinej 6027..původní kód podle ČSN se mi nepodařilo sehnat, takže nejsnažší cesta je půjčit si origo díl (pokud možno nevyšisovaný od slunka - třeba kryt pod nádrží) a nechat barvu namíchat podle něj..jako na potvoru maj všichni v mým okolí fechtly v jinej barvě než co chci já
http://www.inext.cz/jawa_50_typ550/images/8.jpg dyk to je jasná pasta na hlodáky FLUORA vyfluslá do umyvadla
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:http://www.inext.cz/jawa_50_typ550/images/8.jpg dyk to je jasná pasta na hlodáky FLUORA vyfluslá do umyvadla
to jó, ale to mám jako přijít s pastou a hubokartáčkem přijít do baref a laků a flusnout jim tu fluoru na pult, by to podle toho namíchali?
ty zníměný stránky o fechtlu znám, sou výborný, ale můj problém neřeší
Stránky: 1