Nejsi přihlášen
servis(Chomutov-Ústecký kraj)
Zdravím a chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte o kvalitním servisu v Ústeckým kraji. Potřeboval bych asi seřídit karburátory na mojí B6, poněvadž mezi 3-5 tisícema je to totálně hluchý a zahřátej jde nastartovat jen když přidám trochu plyn. Kámoš mi dnes půjčil XJ6 z roku 93 a jde to krásně plynule za plynem už od spodu. Díky za odpověd´.
Re: servis(Chomutov-Ústecký kraj)
No jó, iksjéčko...
Ale v roce 93 se dělalo jen XJ 600 DIVERSION.
XJ6 je rok stará, takzvanej malej fejzr.
Seřízení karburátorů asi není velkej trabl, když si na to netroufneš, zkus Voborníka v Chomutově.
Je to servis Yamaha, ale karburátory jsou asi stejné.
GSF1250SA K7
bolek009 psal:No jó, iksjéčko...
Seřízení karburátorů asi není velkej trabl, když si na to netroufneš, zkus Voborníka v Chomutově.
Jo, tak to bude ten Diversion. A co se týká těch karburátorů, tak já bych si na to troufl, jestli to nejni nějak přehnaně složitý a asi tady bude někde zveřejněnej postup jak na to že? tak já na to hodim oko
bolek009 psal:No jó, iksjéčko...
no tak Voborníka bych zrovna nedoporučoval... když jsem u něj kdysi něco potřeboval, stejně jako luig, tak jako nic moc nevěděl, servis drahej...
Ti kluci budou možná dobrý, podle mě by ses s nima mohl dohodnout i mimo (kdysi mi to taky nabízeli, ale to je minimálně 5let nazpátek). Zkus kontaktovat luige, ten hodně servisoval v okolí CV. Já jsem bydlel v HK a servisoval jsem taky tam.
Bandit 4EVER!!!
vobo nedoporučuji, když jsem měl virago u nich na štelování, výkon chyběl nahoře, tak to neudělali, potom jsem sám študoval a přišel na to, že jsou utržený membrány v karbeci, dále jsem si tam nechal, na malou dírku do pneu, dát ten sajrajt a vše vylítalo tou dírkou, tak mám impregnovanej zadní "blatník")(docela dlouhý souvětí jsem vyplodil - to horko mě omlouvá)
jsem pomalejší - ale ne vždy
Stránky: 1