Nejsi přihlášen
Výstava v Prase - sobota 10.3.
Budu tam, tak kdyby měl někdo zájem a chuť hodit řeč a bude se tam zdržovat, tak ve 12:00 u stánku Suzuki (jak jinak než u Bandita). Budu tam vokounět a rád bych poznal některý nový Bandiťáky, ať tady pro všechny nejsem jak tajemný muž prérie Ale čekám max. 15-20 minut, pak du pryč, abych tam nestál jak kretén a neposlali na mě ochranku, že se něco chystá Tak zejtra v poledne, čuss...
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Re: Výstava v Prase - sobota 10.3.
Karlos,Eguák:No tak až tam nikdo do 15 minut nepřijde,tak mě hledejte na stánku Yamahy,budeme tam mít nultej sraz Fazerů a pokud vám nebude vadit,že pokecáte s bejvalým Bandiťákem,tak se klidně zastavte...Bandit pičo
S někym sem tam kecal, ale už si nepamatuju přezdívku Nějakej týpek se svojí holkou v trikách Bandit... A s nima tam byl takovej vyšší cápek
ZÍTRA V 6 RÁNO JDU NA POPRAVU. PŮVODNĚ TO MĚLO BÝT V 5, ALE MÁM ŠIKOVNÉHO PRÁVNÍKA...
Tak to ja jsem se tam opet pekne spraskal - slavil jsem tam narozky. Porad jsem cekal, ze se nekdo objevi u naseho stanku a zarve magicke heslo, abych mu mohl nalejt a vono nic! Toz sem toho rumika musel stahnout sam
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1