Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » vnitřnosti přední vidlice

hlemejzd999 (Člen)
06.07.2010 16:17:14

vnitřnosti přední vidlice

čus kameraden ...vim , že už tady bylo o rozebírání vidlic hodně psáno i ukázáno,ale trápí mně jinej problém: nemám ve vidlích nějak podezřele dlouhou tu železnou trupku?č.19 na obrázkubigsmile..je dlouhá stejně jak ta pružina surprised. ...Myslel jsem , že ta trupka je jen kraťounká a pružina je hódně ,ale hóóódně dlouhá a ono zatim je to takhle napůl ...nehledě na to , že se v tom někdo už odborně hrabal a ty velký podložky tam některý chyběj ...byla tam slovy jedna ...celkem ...myslel jsem podle obrázku , že tam budou v každej vidli dvě (nad tou trupkou č.21 a pod tou trupkou č.18)...celkem - to je dohromady čtyři ...celkem...ale nějak je nemůžu najít ...celkem...som z toho volaaký zmetěný , tak kdyby o tom mohl se mnou někdo pohovořit,please helpbigsmile

http://img295.imageshack.us/img295/8397/dsc00264n.jpg

http://img52.imageshack.us/img52/7451/vstiekpj.jpg

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
06.07.2010 16:21:06

Re: vnitřnosti přední vidlice

ještě k tej č.21...to je gumové těsnění té zátky bigsmilebigsmilebigsmile..hehe ...sem si nevšim pussy

osiris (Člen)
06.07.2010 18:42:35

...to cos tam našel ti stačí ...hehe ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen)
06.07.2010 19:13:36

osiris psal:

...to cos tam našel ti stačí ...hehe ;)

což o to - mě to stačí...jezdilo to i předtim ,bude to jezdit i potom smile1...jen chci vědět ,esli mi někdo jen tak z tuningu neuříz kus pružiny a nedal tam delší trupku vod vysavače...se mi zdá to perko ňák moc malinký bigsmile...

osiris (Člen)
06.07.2010 19:35:56

...jestli to péro je cca 35cm dlouhý, tak je to ok ...a podložek tam fakt víc nehledej

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen)
06.07.2010 20:04:24

osiris psal:

...jestli to péro je cca 35cm dlouhý, tak je to ok ...a podložek tam fakt víc nehledej

to péro......to z toho tlumičesmokin....je asi tak dlouhý ,jak říkáš...jen si pořídim tu jednu podložku ,abych měl teda v každym jednu a jedu good...dik - to víš - mám to rozdělaný prvně ,tak ,když už ,tak už....

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS