Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 06.07.2010 16:17:14 Offline |
vnitřnosti přední vidlice
čus kameraden ...vim , že už tady bylo o rozebírání vidlic hodně psáno i ukázáno,ale trápí mně jinej problém: nemám ve vidlích nějak podezřele dlouhou tu železnou trupku?č.19 na obrázku..je dlouhá stejně jak ta pružina . ...Myslel jsem , že ta trupka je jen kraťounká a pružina je hódně ,ale hóóódně dlouhá a ono zatim je to takhle napůl ...nehledě na to , že se v tom někdo už odborně hrabal a ty velký podložky tam některý chyběj ...byla tam slovy jedna ...celkem ...myslel jsem podle obrázku , že tam budou v každej vidli dvě (nad tou trupkou č.21 a pod tou trupkou č.18)...celkem - to je dohromady čtyři ...celkem...ale nějak je nemůžu najít ...celkem...som z toho volaaký zmetěný , tak kdyby o tom mohl se mnou někdo pohovořit,please
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 06.07.2010 16:21:06 Offline |
Re: vnitřnosti přední vidlice
ještě k tej č.21...to je gumové těsnění té zátky ..hehe ...sem si nevšim
hlemejzd999 (Člen) 06.07.2010 19:13:36 Offline |
osiris psal:...to cos tam našel ti stačí ...hehe ;)
což o to - mě to stačí...jezdilo to i předtim ,bude to jezdit i potom ...jen chci vědět ,esli mi někdo jen tak z tuningu neuříz kus pružiny a nedal tam delší trupku vod vysavače...se mi zdá to perko ňák moc malinký ...
hlemejzd999 (Člen) 06.07.2010 20:04:24 Offline |
osiris psal:...jestli to péro je cca 35cm dlouhý, tak je to ok ...a podložek tam fakt víc nehledej
to péro......to z toho tlumiče....je asi tak dlouhý ,jak říkáš...jen si pořídim tu jednu podložku ,abych měl teda v každym jednu a jedu ...dik - to víš - mám to rozdělaný prvně ,tak ,když už ,tak už....
Stránky: 1