Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » koupim triko Bandit Pico

jaryn (Člen)
07.07.2010 22:36:37

koupim triko Bandit Pico

velikost XL,XXL. I noseny,pochopitelne. Protoze v Bandit kramu neni. Nepusti ho nekdo,treba z mistnich jebkaru? Za flasku,penize,sousedku...cool

God Gave me Everything I want
Borák (Člen)
07.07.2010 22:43:16

Re: koupim triko Bandit Pico

no a nemáš náhodou jebku ???? coolsmokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
jaryn (Člen)
07.07.2010 22:45:51

Bor�¡k psal:

no a nem�¡Å¡ n�¡hodou jebku ???? coolsmokin

Jestli myslis motorku,tak mam  B12 N,'99.coolcool

Borák (Člen)
07.07.2010 22:47:58

f tom případě máš porádnej bajk ale nemáš porádný triko smokinbigsmile

...nikdo nevojebe Ježíše...
jaryn (Člen)
07.07.2010 23:13:46

mam diky plnotucnymu Banditu a ladaku pero az ke kotnikum,ale depku z toho,ze nemam to triko,kua.smile2

Luk (Člen)
08.07.2010 07:35:33

jedno mam, ale to nedamheadshake
driv by te vypussyvali, ze triko jen na srazu, zkus nekam dojetgood

...v zari okruh v Moste, nejaka Sosnovaidontknowzalezi taky esli tam bude COI nevybrakuje sklady a bude tam vjetnamec...prilis mnoho promenychsmile2
...o to vic si pak covek toho trika cenigoodsmile1

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
huskyb12 (Administrator)
08.07.2010 09:16:18

Viděli ste fotky z Killerů ?
Má ho tam každej, abych pravdu řek, už mi to leze krkem sick
V krámě je jenom zbyteček eMek ( pro obzvláště vnímavé, jiné velikosti nemám )
Možná bude várka před vánocema, ale moc se mi do ní nechce ...
Mám v hlavě novou edici ...
Problém je v tom, že mi zbylo "trochu" trik z festu, takže moje "cash flow" není úplně dobrý

ale di, Ty brepto ...
XJelen (Člen)
08.07.2010 09:24:21

huskyb12 psal:

Viděli ste fotky z Killerů ?
Má ho tam každej, abych pravdu řek, už mi to leze krkem sick
V krámě je jenom zbyteček eMek ( pro obzvláště vnímavé, jiné velikosti nemám )
Možná bude várka před vánocema, ale moc se mi do ní nechce ...
Mám v hlavě novou edici ...
Problém je v tom, že mi zbylo "trochu" trik z festu, takže moje "cash flow" není úplně dobrý

Housko čoveče co na to triko z festu nastříkat eště pussy, pak přemluvit celou starou gardu, aby si to vzali při nejbližších masofkách na sebe a tim tomu dali trochu promoušn jako a uvidíš jak pujdou na dračku smile1
a nebo by se na něj mohli zasloužilí umělci podepsat bílou fixou... třeba triko s Kelyho a ostatních podpisem? evil

Strýcfajtr !!!
huskyb12 (Administrator)
08.07.2010 09:39:00

vo předělávce uvažuju, ale je to složitý, rozuměj drahý - ten nápis na kozách je pěněnej, čili přetisk je nemožnej, zbejvá jenom aplikace. Další trabl je s tim rukávem, ta vlajka s nápisem je dost velká ...
Když to vodnesu švadlenkovi, asik s tim něco udělá, ale samozřejmě za to bude chtít prachy, tzn, že triko se posune cenou zase někam jinam, páč cena trika je asik třetina ceny potištěnýho trika a HLANĚ, VŠICHNI BUDOU VĚDĚT, ŽE JE TO PŘEDĚLÁVKA sick

ale di, Ty brepto ...
jaryn (Člen)
08.07.2010 11:10:31

ja moc na masofky nejsem. Spis jezdim sam,a le to triko bych rad. Chodim s malejma klukama na detsky hriste,chtel bych tam pozvednout stavajici uroven oblekani. Maminy s kocarkama by to asi ocenily.bigsmile

Ondráš (Člen)
08.07.2010 11:31:00

jaryn psal:

ja moc na masofky nejsem. Spis jezdim sam,a le to triko bych rad. Chodim s malejma klukama na detsky hriste,chtel bych tam pozvednout stavajici uroven oblekani. Maminy s kocarkama by to asi ocenily.bigsmile

Co se bojíš mikuláše v létě...Prohoď služby a doraž. Ještě řekni, že se ti ve Studnici nelíbilo. smokinevil

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
WenzelB6 (Člen)
08.07.2010 22:56:43

huskyb12 psal:

vo předělávce uvažuju, ale je to složitý, rozuměj drahý - ten nápis na kozách je pěněnej, čili přetisk je nemožnej, zbejvá jenom aplikace. Další trabl je s tim rukávem, ta vlajka s nápisem je dost velká ...
Když to vodnesu švadlenkovi, asik s tim něco udělá, ale samozřejmě za to bude chtít prachy, tzn, že triko se posune cenou zase někam jinam, páč cena trika je asik třetina ceny potištěnýho trika a HLANĚ, VŠICHNI BUDOU VĚDĚT, ŽE JE TO PŘEDĚLÁVKA sick

a co ztoho udělat druhej letištní speciál. Na druhej rukáf "Tchořovice", na kozy dolípnout "speed"fest2010 a na hrb pussyabeer   good

LukinB6 (Člen)
08.07.2010 23:22:39

jaryn psal:

Jezdím už po BanditAkcích od zlatýho Dřevíče a tryk už mám asi 5 ks. A nejsou to masovky ale good akce takže bych tam bejt tebou jel a koupil co potřebuješ. Navíc jako bonus se seznámíš, pokecáš, pobeerbeerwinewine a navštívíš místa kam normálně nejezdíš. good

GSX1250FA
Kožak (Člen)
09.07.2010 23:36:54

jaryn psal:

Vogo choď večer běhat a kup eLko :)

MRDAT!!!
zzzmrzlinar (Člen)
09.07.2010 23:48:17

tož kurva vy chytráci, Jaryn mi i svoju krasavicu (motorku, ne sousedku) půjčil abych mu z Banditfestu PičoTriko dovez a vono nebylo, tak už nevím jak by se měl eště vobětovat.

jaryn (Člen)
10.07.2010 05:54:48

dekuju ti,nacelniku,ze jsi se me zastal...

Dado (Člen)
10.07.2010 18:04:38

to Houska:  už bych nový starý bandit pičo trika nedělal, reprezentuje to určitý ročníky, rozuměj zralejší ročníkybigsmile, novej dyzajn Bandit Pičo klidně ale aby bylo znatelně jiný, ročníkový odlišnosti.A hlavně všecko na objednávku plus pár kousků navíc, jinak to finančně neutáhneš, a pos.... se z toho by byla škoda, jinak se ti připomínám s těma samolepkama s nickem na biky nebo helmu.

blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS