Nejsi přihlášen
Nejistý předek
Tak chlapi, doufám že mi porozumíte a nebudete mít nejapné připomínky, jsem velmi plachý Jde o to že, poslední dobou mi přijde, že předek motorky je nějaký nejistý. Stačí přejíždět ty podélný praskliny co jsou zalitý tou tekutou sračkou a už cítím jak to kolo jakoby ujíždí. Neni to vedrem, dělalo to i před tím. Může to být těma šíleně měkkými vidlemi? Docela je to na hovno, absolutně mi to znechucuje jízdu
Re: Nejistý předek
gerrik psal:Tak chlapi, doufám že mi porozumíte a nebudete mít nejapné připomínky, jsem velmi plachý Jde o to že, poslední dobou mi přijde, že předek motorky je nějaký nejistý. Stačí přejíždět ty podélný praskliny co jsou zalitý tou tekutou sračkou a už cítím jak to kolo jakoby ujíždí. Neni to vedrem, dělalo to i před tím. Může to být těma šíleně měkkými vidlemi? Docela je to na hovno, absolutně mi to znechucuje jízdu
....normálka, ujíždí to na tom všem
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2010 07:09:43 Offline |
ty zalitý praskliny klouzou normáln to neni nic divnýho.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2010 07:49:04 Offline |
karlos100 psal:Hadi prostě kloužou,je třeba se nezesrat,vono se kolo zas chytne
Jsme s Xrohym ve stejný zatáčce,na stejným hadovi,
málem vyfrčeli na enduro vložku,synchronizovanej skočdopoling
mi kluci řikaj furt jak na tom hadovi můžu jezdit(no jo no Hondaři )ale mě to baví aspoň to neni nuda
gerrik psal:Tak pak je to ok, já měl strach že mám něco s motkou
kloužou mokrý a pak taky rozpečený,jinak to není nic hroznýho,
jen to cukne ve vidlích.. Je to i o dobrý měkký gumě na předku,
bridžka mi klouzala fest,mišelína powerka držela,sportka je asi ta
nejlepší pryž co jsem tam kdy měl a teď raceattack taky super
nic se neboj,složit se to dá kdykoli
...a bude hůř!
Já mám stejnej pocit z předku kdyš je guma za polovinou životnosti,pak se mě blbě trefuje do zatáček,fšelijak se s tím peru a nejezdí se mě zrovna nejlíp Pak dám novou gumu a motorka je jako vyměněná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
což hadi, ale takový zebry na přechodech, to je teprv paráda, ještě krapet po dešti, hned se trénuje na plochou dráhu. stačí i přerušovaná na silnicích...
...no a pak listí na podzim, hovna kolem kravínů, přejetí psi a kočky, vyfrézovaný silnice (to je taky lambáda jak hovado)...
tak mi napadá,že je u nás jen pár úseků, který sou dobrý
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2010 12:30:18 Offline |
proto mám na předku bridgestone battlax racing a je klíííd....normální gumu na silnici jsem měl na Banditovi jen když jsem ho koupil..od tý doby jezdim jen slicky
fidoB6 psal:což hadi, ale takový zebry na přechodech, to je teprv paráda, ještě krapet po dešti, hned se trénuje na plochou dráhu. stačí i přerušovaná na silnicích...
...no a pak listí na podzim, hovna kolem kravínů, přejetí psi a kočky, vyfrézovaný silnice (to je taky lambáda jak hovado)...
tak mi napadá,že je u nás jen pár úseků, který sou dobrý
Před pár dny jsem se vrátil z motodovči z Chorvatska a nejvíc lambáda byla na divně vyfrézlejch zatáčkách na pobřeží, to sem myslel, že snad jedu na lochnesce, ale největší dancing byl na offroud cestě na Kamenjaku na Istrii
No a po dojezdu domů po cca 3500 s baťůžkem takhle vypadá guma
Lepší někdy, než nikdy.
tag to mně podélný nevadí, těm se dá uhnůt, daleko víc ňa serů příčný hrby, na cestě ze Slovače co dvacet metrů hrba jag sfiňa, kolikrát ňa to málem vyhodilo ze sicny, nedá sa po tem jet rychlejc jag stofků, no prostě jag D1 z Vyškova na Brno
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1