Nejsi přihlášen
zase něco k vidlím - moc tvrdý, netluměj
mám opačnej problém než většina z vás a to, že mám přední vidlice moc tvrdý (B12 98).... dával jsem tam 15 W volej (se kterým jsem měl dobrý zkušenosti už ze šestky) a to hlavně kvůli preventivní výměně a trochu i kvůli přitvrzení. teď je to ale zase moc tvrdý, takže uvažuju přejít zase zpátky k 10 W....
ale k jádru věci, až budete někdo v garáži (nejlíp kdo máte starou B12), změřte mi o kolik se vám nořej vidlice, tudíž jak je velká ta vyleštěná plocha trubky nad guferem při mašině na centrálu (tedy mezi guferem a prvníma mouchama).....na mý mašině je to 55 mm (šroub na víčku na 4. drážce shora)....co jsem to porovnával např. s xjr, tak ta má vidlice daleko měkčí, ale mnohem líp to tlumí a v zatáčce se to nekroutí (což ten bandit taky ne, ale na hrbech to hrozně odskakuje)...
nevím jestli si touhle úvahou něco pomůžu, vyřešit to můžu tím olejem 10 W, ale jen tak pro porovnání....
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2010 07:28:01 Offline |
Re: zase něco k vidlím - moc tvrdý, netluměj
zkus povolit pružinu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: zase něco k vidlím - moc tvrdý, netluměj
právě že mám vidle vytočený na 4. drážku shora, což se mi zdá už dost...tak to zkusim ještě....ani nevim, kolik drážek to má
Stránky: 1