Nejsi přihlášen
Re: světlo
kabelaz ve svetle (zkontrolovat konektory + muze byt nekde prdlej nejakej dratek - vono je to tam celkem namackany), nebo pojistky.
vogo, se musim uplne smat sam sobe, ze tady na to odpovidam zrovna ja
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:ja to trefil jako prvni .... az me vykopnou z firmy, budu se zivit jako poradce(rozumej mechanik teoretik )
no dyť - psals mu to už ve čtvrtým příspěvku jenom jsem mu to připoměl
ty vole jseš rok vod roku lepší a lepší zas na druhou stranu co se týče předního světla to máš už namakaný ne?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Loser psal:ja to trefil jako prvni .... az me vykopnou z firmy, budu se zivit jako poradce(rozumej mechanik teoretik )
ty vole jseš rok vod roku lepší a lepší zas na druhou stranu co se týče předního světla to máš už namakaný ne?
no samo to davam uz i po slepu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:XJelen psal:Loser psal:ja to trefil jako prvni .... az me vykopnou z firmy, budu se zivit jako poradce(rozumej mechanik teoretik )
ty vole jseš rok vod roku lepší a lepší zas na druhou stranu co se týče předního světla to máš už namakaný ne?no samo to davam uz i po slepu
no zase neblbni
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2010 09:05:10 Offline |
Loser psal:XJelen psal:Loser psal:ja to trefil jako prvni .... az me vykopnou z firmy, budu se zivit jako poradce(rozumej mechanik teoretik )
ty vole jseš rok vod roku lepší a lepší zas na druhou stranu co se týče předního světla to máš už namakaný ne?no samo to davam uz i po slepu
to bylo vidět když jsi jezdil se světlem jen na jednom šroubu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2010 10:01:11 Offline |
Loser psal:Kasym: no ja mam ten problem, ze jak vetsinou pri rozebrani a slozeni kazdymu neco zbyde, tak me pro zmenu chybi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1