Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 14.07.2010 13:25:41 Offline |
uchycení protivětrného štítku ?
mám takovej dotázek..kdybych chtěl....né, že jako zrovna teď ,ale kdybych někdy v budoucnu chtěl přidělat to malý plexi od Puig , tak je to uchycený jen za ty šrouby světla ,nebo jsou k tomu originál ještě nějaký výztuhy ? ...jde mi o to , že pokaždý , když to vyzkoušim , že bych s tim jako jel , tak to hrozně drnčí .....teda ,né že bych z toho dělal takový poloeSko , ale chtěl bych to vyzkoušet na delší cesty, a jen mě sere to drnčení,jak se ta horní polovina toho plexi rozvibruje...kdyby o tom se mnou mohl někdo pohovořit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 14.07.2010 13:41:51 Offline |
Re: uchycení protivětrného štítku ?
Ondráš psal:Pořádně to dotáhni a zkontroluj, jestli ti to nedrnčí o kelímky. Měl jsem něco podobného a nehlo se to ani za svini.
já to už několikrát zkoušel a ani se jich to nedotýká- je tam mezera ,jak prase ,dotažený je to na krev, že se to nehne a zkoušel jsem to u toho světla vypodložit i gumovou podložkou a pokaždý se to rozvibruje ...jen ta horní polovina toho plexi.....to uchycení drží jaxviň
no já to podle koldana f místě kde se to stýká s budíkama přilepil oboustranou lepicí páskou..takovou s tou vrstvičkou molitanu čtvereček cca 0.5x0.5 a je pokoj nevybruje a ani se to nehne
...nikdo nevojebe Ježíše...
hlemejzd999 (Člen) 14.07.2010 13:53:23 Offline |
Borák psal:no já to podle koldana f místě kde se to stýká s budíkama přilepil oboustranou lepicí páskou..takovou s tou vrstvičkou molitanu čtvereček cca 0.5x0.5 a je pokoj nevybruje a ani se to nehne
tak to je dobrej nápad ...to vyzkoušim ...už jsem o tom přemejšlel , že bych to dal těsně k budíkům a něco vrazil mezi ...nějakou pěnu ,nebo molitan , nebo tak něco...zkusim to a když to vyjde ,máš u mne malé bezvýznamné plus
Borák psal:no já to podle koldana f místě kde se to stýká s budíkama přilepil oboustranou lepicí páskou..takovou s tou vrstvičkou molitanu čtvereček cca 0.5x0.5 a je pokoj nevybruje a ani se to nehne
, řešil jsem to podobně a bylo po problému
předtím jsem se s tím zlobil jak dlouho a tohle jediný pomohlo
hlemejzd999 (Člen) 15.07.2010 08:39:14 Offline |
4Fun.cz psal:A jéje....další poloSkař
jenom na zkoušku ...chci zjistit , co na tom ti entomologové mají
hlemejzd999 (Člen) 15.07.2010 12:52:45 Offline |
Ondráš psal:hlemejzd999 psal:chci zjistit , co na tom ti entomologové mají
Rozpláclej hmyz... Co asi...
to asi nebude vono ...toho mám plný voblečení a plexi a nějak extra mi to nepříde
hlemejzd999 (Člen) 15.07.2010 13:27:38 Offline |
Ondráš psal:Mirek D psal:A ja pěkně to voblečení smrdí když zmokneš... .
No ty vóólééééé...
To je nejvíc...
já du vopačnou cestou,dnes sem ten štítek sundal,sice uznávám že je to praktický,asi to se mnou bude víc házet,maximálku snad už ani nebudu zkoušet,ale nějak sem si uvědomil že se mi víc líbí čistokrevný Nko no
DonPepon psal:já du vopačnou cestou,dnes sem ten štítek sundal,sice uznávám že je to praktický,asi to se mnou bude víc házet,maximálku snad už ani nebudu zkoušet
A přesně tady se hodí to oblíbené...
Ty vóóóléééé...
To dáááááš...
To je nejvíc...
Jináč pochvala za Nko. Kakac pukne vsteky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
hlemejzd999 (Člen) 16.07.2010 23:02:29 Offline |
a já se na to vyseru ! ...nebudu tam nic lepit - když to budu chtít třá kolevá sjetlu, nebo budíkum zasejc sundat , tak to zas bude přilepený a pak to zas lepit zpátky a furt nějaký vomrdávačky vokolo...jebat !...nic...žádnej štítek...
hlemejzd999 psal:a já se na to vyseru ! ...nebudu tam nic lepit - když to budu chtít třá kolevá sjetlu, nebo budíkum zasejc sundat , tak to zas bude přilepený a pak to zas lepit zpátky a furt nějaký vomrdávačky vokolo...jebat !...nic...žádnej štítek...
Štítek má i tu výhodu, že když to položíš může ti zachránit budíky jako mě na podzim.
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2010 14:30:16 Offline |
olda psal:hlemejzd999 psal:a já se na to vyseru ! ...nebudu tam nic lepit - když to budu chtít třá kolevá sjetlu, nebo budíkum zasejc sundat , tak to zas bude přilepený a pak to zas lepit zpátky a furt nějaký vomrdávačky vokolo...jebat !...nic...žádnej štítek...
Štítek má i tu výhodu, že když to položíš může ti zachránit budíky jako mě na podzim.
když to položim , budu kolem toho křepčit a plakat a budíky budou to poslední ,čeho si všimnu...když teda budu moct křepčit a poskakovat ...jinak ty jsou už tolikrát domlácený a lepený vod minula , že už jen to lepidlo drží víc ,než originál ...
hlemejzd999 psal:a já se na to vyseru ! ...nebudu tam nic lepit - když to budu chtít třá kolevá sjetlu, nebo budíkum zasejc sundat , tak to zas bude přilepený a pak to zas lepit zpátky a furt nějaký vomrdávačky vokolo...jebat !...nic...žádnej štítek...
woe šak to nalepíš na ten štítek, prostě kus gumy, pěnovky apod.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 17.07.2010 17:49:03 Offline |
Koldan psal:hlemejzd999 psal:a já se na to vyseru ! ...nebudu tam nic lepit - když to budu chtít třá kolevá sjetlu, nebo budíkum zasejc sundat , tak to zas bude přilepený a pak to zas lepit zpátky a furt nějaký vomrdávačky vokolo...jebat !...nic...žádnej štítek...
tak todle sem si přečet pozdě...už jsem to zkusil teda , ale nalepil jsem to voboustraně na budíky i na štítek , tagže to ted drží jag noha ...a aspoň to už nedrnčí ..ted už nemá co, páč je to jeden kus
hlemejzd999 psal:Koldan psal:hlemejzd999 psal:a já se na to vyseru ! ...nebudu tam nic lepit - když to budu chtít třá kolevá sjetlu, nebo budíkum zasejc sundat , tak to zas bude přilepený a pak to zas lepit zpátky a furt nějaký vomrdávačky vokolo...jebat !...nic...žádnej štítek...
tak todle sem si přečet pozdě...už jsem to zkusil teda , ale nalepil jsem to voboustraně na budíky i na štítek , tagže to ted drží jag noha ...a aspoň to už nedrnčí ..ted už nemá co, páč je to jeden kus
panebožetojevůůůl
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 18.07.2010 14:35:32 Offline |
XJelen psal:panebožetojevůůůl
to nebylo od tebe hezké...
Stránky: 1