Nejsi přihlášen
Abrahám v MotoGP
motto "Vem za heft a val"
Re: Abrahám v MotoGP
jako první čech v GP je paráda, i když malýho abc moc nemusim, ale poslední dva závody mu to šlo
na druhou stranu trochu skepse...vidim v pozadí konec wsbk v čechách letošní akci už abcd ořezal co to šlo (pouhé dvě obrazovky, poloviční stánky...) a to zatim financuje jen Moto2, v GP to bude stát asi ještě trochu víc... tak mám pocit, že se napíše, že se to nerentuje dělat dva mistráky a že na to není (fakt, že na to nechce stát dávat kačky vynechám) a bude po wsbk
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 17.07.2010 12:28:33 Offline |
do moto gp měli jít dycky ty nejlepčí, tj. vítězové nižších kategorií. tenhle vošoust nikdy nic nezajel a jenom díky prachům bude další průměrnej v gp
doba je temná...
Jiřina psal:bolek009 psal:Jsem rád, že starej AB koupil Abájovi krásný pátý místo, ikdyž je jinak podprůměrnej.
Jako jak koupil? To on jako zaplatil ty ostatní, aby jim to nejelo?
...ironie jiřino
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Jiřina psal:bolek009 psal:Jsem rád, že starej AB koupil Abájovi krásný pátý místo, ikdyž je jinak podprůměrnej.
Jako jak koupil? To on jako zaplatil ty ostatní, aby jim to nejelo?
...ironie jiřino
Sem to asi nějak nepochopil pravdou je, že ho moc rád nemám, ale je mu 20, formou jde nahoru,poráží mnohem zvučnější jména a fotr mu nic zadarmo nedá
Tož tak:-D
Jiřina psal:osiris psal:Jiřina psal:
Jako jak koupil? To on jako zaplatil ty ostatní, aby jim to nejelo?...ironie jiřino
Sem to asi nějak nepochopil pravdou je, že ho moc rád nemám, ale je mu 20, formou jde nahoru,poráží mnohem zvučnější jména a fotr mu nic zadarmo nedá
...jj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 28.07.2010 17:40:01 Offline |
souhlas s inkvizem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Nesouhlas...
Vseobecny dogma je, ze kazdej musi projit ty tri kategorie a musi v nich byt videt, nebo maximalne muze prijit z jinech sampionatu jako je treba WSBK. Vemte si Kubu Smrze, ve 250GP nezajel skoro nic, pak prisel do Superbiku a kde jede. Jasne, ze to ted neni videt, ale to je spis problemem techniky, nez Kuby samotnyho... Nicmene, ne kazdymu musi sedet kazda motorka (trida), na ktery by se mel (podle Druida) ten dotycnej predvest...
Abajovi ocividne sedly ctyrtakty a progres je videt, je mladej, takze jeste tvarnej, ma vyborny financni zazemi a talent, takze proc ne...? Jen proto, ze mu nesedely predchozi tridy? Uz testy neco ukazaly...
Ja osobne si myslim, ze jestli vytrva a nebude jeho ucinkovani v MotoGP zalezitosti jednoho roku, tak bude dobrej...
Bandit rulezz!!!
...nerad bych mu křivdil, ale zajede hovno, páč se špičkou se nemůže nikdyvá rovnat. Dobrý umístěné předved zatím jenom tam, kde před ním spadli... když vzpomenu na Peška a jeho prohlášení : ...zvykám si na to, že jsem mistr...
...co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a získáš tak dva volné dny...
hlemejzd999 (Člen) 03.05.2015 15:04:15 Offline |
tak to byl slušný výkon dneska...
komentátor na startu : „ Karel staruje z dvacátého místa...bude to mít těžké...“.
V prvním kole: „ Karel se propadl a jede na 22. druhém místě - doufáme , že protrhne tu nasbíranou smůlu “
Ve druhém kole: „ tak koukám podle grafiky , že Karel upadl, ...ano je to tak - už nepokračuje v závodu “.
ja bych asi dobrovolně šel jezdit něco jiného, když by mi to nešlo ..asi by mě to ani nebavilo
... i když být poslední z šestadvaceti nejlepších
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar (Člen) 03.05.2015 15:39:11 Offline |
je to dobrý to takhle vidět, po pěti letech co jezdí to Moto Dží Pí.
proč si nenalít čistého vína, za těch pět let tam zejel hovno, a jestli něco jo, tak to bylo v jeho prvním roce (pamatuju si, že v jednom mokrým závodě se pohyboval chvíli na čtvrtém místě.
Pak jasně, výmluvy, že Ducna je na hovno, Aprílovka taky na hovno, Honda ještě nemá poladěnej motor a tak dokola. Jako neříkám, že to není pravda, ale je fakt, že je absolutně neviditelnej.
Jezdit sekundu a půl za Marqézem není blbý, ale vhrávat prostě vždycky budou jiný.
hlemejzd999 psal:tak to byl slušný výkon dneska...
komentátor na startu : „ Karel staruje z dvacátého místa...bude to mít těžké...“.
V prvním kole: „ Karel se propadl a jede na 22. druhém místě - doufáme , že protrhne tu nasbíranou smůlu “
Ve druhém kole: „ tak koukám podle grafiky , že Karel upadl, ...ano je to tak - už nepokračuje v závodu “.
ja bych asi dobrovolně šel jezdit něco jiného, když by mi to nešlo ..asi by mě to ani nebavilo
... i když být poslední z šestadvaceti nejlepších
Se vám divim,že raději nekoukáte na hokej
Sorry já si musel rejpnout
Stránky: 1