Nejsi přihlášen
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 17.07.2010 10:47:02 Offline |
Re: slovakiaring - video
Kelly01 psal:Se přiznám že tomuhle jsem nikdy na chuť nepřišel
Ovšem holkám a smykujícímu kolíkovi v závěru jo
Kdo to je? Má toho někde víc
zkus to, budeš nadšenej jako já a tlemit sa jak debil. akorát nesmíš jít mezi ty magory co tam honěj sekundy byl sem na SuzukiDay na Masarykáči, taky na volných jízdách, pak na akcích co dělal Inkviz na Masarykáči a na Slovakiaringu a musím říct, že to co pořádali naši kuci ušatí bylo to nej, obzvláště Slovakiaring jsem si díky Jiřinovi užil hodně. Akorát mi vadilo, že mi Husky furt vokukoval tělo, ale co už, prej chce mít taky malůvku
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:zkus to, budeš nadšenej jako já a tlemit sa jak debil. akorát nesmíš jít mezi ty magory co tam honěj sekundy:good: byl sem na SuzukiDay na Masarykáči, taky na volných jízdách, pak na akcích co dělal Inkviz na Masarykáči a na Slovakiaringu a musím říct, že to co pořádali naši kuci ušatí bylo to nej, obzvláště Slovakiaring jsem si díky Jiřinovi užil hodně. Akorát mi vadilo, že mi Husky furt vokukoval tělo, ale co už, prej chce mít taky malůvku:idontknow:
Zapomněls, že on teď sbírá ty známky:-) Musíš mu slíbit jedničku v žákovské a třeba do toho půjde:-D
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
![]() |
Honzik8719 (Člen) 04.10.2010 21:46:20 Offline |
Inkviz co je to za muziku?
...relativní kochač...
Stránky: 1