Nejsi přihlášen
Zasekávání zapalování
Čau potřebuju radu... když strčím klíček do zapalování tak se mi často stává, že s ním nemůžu votočit. Musím tam s ním chvilku kvedlat a pak nakonec to vždycky dopadne ale někdy mě to už docela nasírá tak se chci zeptat jestli to jde nějak poštelovat nebo esli musím koupit nový zapalování ?
Bandit 650 S r.v 2006 (vzducháč)...
Re: Zasekávání zapalování
Zajdi někam, kde dělají klíče, pěkně pozdrav a poptej se po mazadle na zámky, je to buď grafitový sprej nebo jen práškový grafit. Nedávno sem koupil ten prášek, fouknul trochu do spínačky a je po problému . Využiješ to samozřejmě na jakýkoliv zámky, fabkový vložky atd.
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
hlemejzd999 (Člen) 19.07.2010 10:27:02 Offline |
hlemejzd999 (Člen) 19.07.2010 10:54:43 Offline |
mettzed psal:no jako klíček mám novej a se zamklejma řidítkama to nedělá jenom při nahorení elektriky :) zkusím to něčím máznout :D
...maž to mazivem na to určeným, tj. buď suchým grafitem, nebo emulzej (většinou líh s grafitem), kdy zámek odtěkáním nosnýho média zase zůstane uvnitř suchej - což je žádoucí ...namazáním mastným se ti v zámku lepí prach a stavítka postupem času tuhnou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
http://www.fab.cz/katalog/detail/867
tohle můžu použít ?
Bandit 650 S r.v 2006 (vzducháč)...
...určitě ...jistě to je na podobný bázi http://www.fab.cz/katalog/detail/868
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
nicola.foxx (Člen) 19.07.2010 20:41:43 Offline |
Urcite pouzit to s tim grafitem. Jedna vjec je, ze by to nemelo bejt mokry jako z nakyho voleje a druha vjec je, ze jak se na neco jako je WD a podobny cajky nalepi prach, tak zacina dochazet k obrusovani stavitek(nejakou dobu to trva) a pak uz budes menit celej vnitrek. Ten grafit je na ochranu proti oderu a po chvilce to prestane spinit a je to f pohode
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1