Nejsi přihlášen
Re: ...pod nuz !
Jezdím s bandou 11 let do Italie lyžovat a asi čtyřikrát jsem dělal doprovod na úrazovku v Meranu. Jestli se někomu zdá, že tempo českého nemocničního personálu je pomalé, tak by měl vyzkoušet to italské a osypal by se.
Tak pevné nervy Yello![]()
![]()
![]()
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:Jezdím s bandou 11 let do Italie lyžovat a asi čtyřikrát jsem dělal doprovod na úrazovku v Meranu. Jestli se někomu zdá, že tempo českého nemocničního personálu je pomalé, tak by měl vyzkoušet to italské a osypal by se.
Tak pevné nervy Yello
..nestraš ho..to jakože ho otevřou,zajdou na capuccino a možná to dodělají někdy potom![]()
![]()
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kelly01 psal:To bys měl využít
Spoj to s očima,zbylý osmičky a slepák taky ven
Ha! Kdyby to slo tak na sup.Jinak slepak je ven od '86. Kolegove v praci mi malinko dochutili polivcicku feferonkama,a ja "hrdina" to sned......a vecer jsem uz jel na sal.
jinak z toho zejtrka mam malinko obavy.Sem se ptal,jestli to delaji taky ultrazvukem,a ze prej uz ne,ze se to moc neosvedcilo...![]()
Tak MOZNA nakou sondou pres zazivaci trakt az do zlucniku...jen mi to doktor popisoval,a uz mi bylo soufl.![]()
...jo,a perlicka.Nevim esli tady znaj Koldana,ale nak me tam radej do jeho rajonu...![]()
...sulini,nevedi opsat udaje...![]()
![]()
![]()
...che palle !!!
Můj žlučník jsem si pěstoval 10 let a po operaci mi ho dali domů - šutr 38 mm - normální operace řezem. Jinak to běžně dělají laparoskopií, tj. 5 dírek a jdeš za 5 dní domů. Tak Ti přeju ať nemáš potom dietu a můžeš jíst vše. Bude to v pohodě.
jsem pomalejší - ale ne vždy
Stránky: 1