Nejsi přihlášen
sám přidává plyn
zdar, koupil sem si B6 r.v2000, v motorkách sem uplnej začátečník, zatim sem neměl žádnej problém až dnes mi došel benzín natankoval sem dobrý ale když zastavim tak se zvyšujou otáčky ne moc něco kolem dvou tisic a když otočim plyn od sebe a držim tak je to v cajku, nevim jak se to šteluje poraďte, s tim benzinem to nema asi nic společnýho.diky za radu
Re: sám přidává plyn
...strana 48 http://www.suzukibandit.cz/download.php?soubor=15
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
voďour psal:zdar, koupil sem si B6 r.v2000, v motorkách sem uplnej začátečník, zatim sem neměl žádnej problém až dnes mi došel benzín natankoval sem dobrý ale když zastavim tak se zvyšujou otáčky ne moc něco kolem dvou tisic a když otočim plyn od sebe a držim tak je to v cajku, nevim jak se to šteluje poraďte, s tim benzinem to nema asi nic společnýho.diky za radu
vypnul jsi TEMPOMAT?
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:voďour psal:zdar, koupil sem si B6 r.v2000, v motorkách sem uplnej začátečník, zatim sem neměl žádnej problém až dnes mi došel benzín natankoval sem dobrý ale když zastavim tak se zvyšujou otáčky ne moc něco kolem dvou tisic a když otočim plyn od sebe a držim tak je to v cajku, nevim jak se to šteluje poraďte, s tim benzinem to nema asi nic společnýho.diky za radu
vypnul jsi TEMPOMAT?
motto "Vem za heft a val"
voďour psal:jo a ty se štelujou těma šroubama u plynu na těch lankách????? to je hodně blbá otázka co. jen jestli se to nešteluje ještě třebaněkte u motoru na těch lankách. teď si připadam ja blbec
...esi nemáš vůli na rukojeti plynu a lana nejdou povolit štelovánim na nich, tag budeš muset sundat nádrž a povolit je u karbeců...dyš sundáš bandu a pudeš po lankách, tag to pochopíš...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
voďour psal:už napřidává, vůle v plynu je ale nevim jak velká má být?????
...ještě jednou teda
osiris psal:...strana 48 http://www.suzukibandit.cz/download.php?soubor=15
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1