Nejsi přihlášen
Centrální tlumič - štelování
Zdar,
mám B6 z r. 99 a zajímalo by mě, zda u těchto ročníků je možno na zadním centrálu štelovat kromě předpětí pružiny i tlumič. V nějaký příručce jsem našel cosi, že se tam čímsi otočí a má to mít 4 polohy. Na svý mrše to ale nevidím.
Pokud se to tu už řešilo, omlouvám se, ale nenašel jsem to.
GSF 600 S '99
Re: Centrální tlumič - štelování
morganzd psal:Zdar,
mám B6 z r. 99 a zajímalo by mě, zda u těchto ročníků je možno na zadním centrálu štelovat kromě předpětí pružiny i tlumič. V nějaký příručce jsem našel cosi, že se tam čímsi otočí a má to mít 4 polohy. Na svý mrše to ale nevidím.
Pokud se to tu už řešilo, omlouvám se, ale nenašel jsem to.
Útlum, myslím...![]()
Když si lehneš na zem, tak to uvidíš zespoda toho tlumiče. Stačí ti k tomu šroubovák.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
morganzd psal:Ondráš psal:Útlum, myslím...
Když si lehneš na zem, tak to uvidíš zespoda toho tlumiče. Stačí ti k tomu šroubovák.Tohle sem hledal a nenašel.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … lovani.jpg
Já snad pudu dolu do garáže se na to podívat
...hledej pořádně, na šesce ani nepotřebuješ šroubovák, bo je tam plastový kolečko...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
morganzd psal:eSko neeSko, podvozek by sned měl bejt stejnej
...ólalá, ty máš nejstarší model...tag to si nejsem jistej, esi tam je štelování útlumu...u novjejších modelů je to jakoby f tý spodní vidlici uchycení tlumiče...
|
hlemejzd999 (Člen) 22.07.2010 13:20:49 Offline |
tak tohle tam taky určitě nemám ,ale zase mám 101 kg a tag ten útlum je tim dost vyřešenej ![]()
![]()
![]()
tak rychle se to nevrací ![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:tak tohle tam taky určitě nemám ,ale zase mám 101 kg a tag ten útlum je tim dost vyřešenej
tak rychle se to nevrací
Sem měl před dovolenou 102. V den návratu 95, teď po necelejch 2 tejdnech už opět atakuju stovečku... :-/
GSF 600 S '99
|
hlemejzd999 (Člen) 22.07.2010 13:23:36 Offline |
morganzd psal:hlemejzd999 psal:tak tohle tam taky určitě nemám ,ale zase mám 101 kg a tag ten útlum je tim dost vyřešenej
tak rychle se to nevrací
Sem měl před dovolenou 102. V den návratu 95, teď po necelejch 2 tejdnech už opět atakuju stovečku... :-/
no vidiš - tag na co útlum ![]()
![]()
![]()
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
porek psal:Napise nekdo cim se to da stelovat? Nemam origo klic ( jestli existuje ). Jde to necim?
...předpjetí tym origo klíčem...esi ho nemáš, tag v Zelenči bydlí Syky, tag si ho najdi mezi uživatelema a domluf se s nim na pučení...a předpjetí u starejch modelů nejni a vot r.v.00 je štelování plastovym kolečkem na spodu jednotky...
Filous psal:porek psal:Napise nekdo cim se to da stelovat? Nemam origo klic ( jestli existuje ). Jde to necim?
...předpjetí tym origo klíčem...esi ho nemáš, tag v Zelenči bydlí Syky, tag si ho najdi mezi uživatelema a domluf se s nim na pučení...a předpjetí u starejch modelů nejni a vot r.v.00 je štelování plastovym kolečkem na spodu jednotky...
mělo být útlum
GSF 600 S '99
morganzd psal:Filous psal:porek psal:Napise nekdo cim se to da stelovat? Nemam origo klic ( jestli existuje ). Jde to necim?
mělo být útlum
...no jasněže![]()
Filous psal:porek psal:Napise nekdo cim se to da stelovat? Nemam origo klic ( jestli existuje ). Jde to necim?
Dik.
Stránky: 1