Nejsi přihlášen
Re: palous
vorel psal:Petr J. psal:Od té doby, co udí, ani nedopne kalhoty...tak se už ani pro ten mobil nevohne...
Ho noumalne vzal, takze v poradku, ja to psal jen abyste si nemysleli ze sem mu nevolal
...myslíš, že mu mam taky zavolat??? ...jakože esi mi to taky veme??? ...zas dyby mi to jako vzal, tag já bych teda určitě chtěl, aby mi to zas vrátil, páč co mi to má jako brát, ne??? ...no řekni sám, ty by sis to nechal normálně vzít??? ...no to já teda ani vomylem
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 01.08.2010 21:31:45 Offline |
mě berou na rohlíky tak zkus rohlík
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 01.08.2010 21:42:21 Offline |
faitík psal:no a já sem si předpředevčírem volal na muj mobil z mýho mobilu a bylo vobsazeno
a zkoušel jsi zavolat pozdějc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
WenzelB6 psal:no a ja dneska s marhulema vodpoledne políčíno u silnice. A nebrali ani Pražci za sockoidní ceny co se to děje? Svět se v obrací. Tak se si aspon došel pro kroužkovaný
protože v rádiu Pražce varovali, že letos žádná úroda meruněk nebyla. A to co prodávaj trhovcí u silnice, koupili za rohem v supermerkátu.
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:WenzelB6 psal:no a ja dneska s marhulema vodpoledne políčíno u silnice. A nebrali ani Pražci za sockoidní ceny co se to děje? Svět se v obrací. Tak se si aspon došel pro kroužkovaný
protože v rádiu Pražce varovali, že letos žádná úroda meruněk nebyla. A to co prodávaj trhovcí u silnice, koupili za rohem v supermerkátu.
Vaška nikdo nemohl vidět,tu popelnici před Lidlem si dotáhnul až za roh,
než z ní začal vyndavat ty marhule
...a bude hůř!
jirka silver (Člen) 02.08.2010 09:38:36 Offline |
Palous máš pěkný kamarády.Dýchnul na mě duch starejch bandit stránek
Najdete nás na každém kilometru
Pavle nic se neděje, akorát jsem se jel za tebou podívat a ty se válíš někde v Turkei v tom teple, vobjel sem ti barák, všechno je a cajku, slepice neutekly, akorát čuník v chlívku kvíčí hlady, jo a šetři se v tim teple, přeci jemom už máš věk. Zdenek.
Stránky: 1