Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 22.10.2012 19:41:36 Offline |
Re: morafská sekce
Mour psal:mamutek psal:Já jsem taky dneska jela ve skupince...já a moje ducati a náhodou, bylo to fajn
...náhodou ste nejstatečnější skupina ...já se tak bál, že nás v grupě muselo jet 14
..já se taky místy hrozně bál
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 10.01.2013 15:45:10 Offline |
Mour psal:Včera jsem si prohlížel putovní cenu z podzimního bowlingu, nedáme další jarní třeba únorové kolo? ...ale v tomto případě chcu přilepit cedulku na cenu se svým jménem
to je na gril vole ale já jsem pro...každou špatnost
Banditatom (Člen) 10.01.2013 15:50:21 Offline |
E: jestli bude zájem tak klidně putovní cenu vyrobím
Banditatom (Člen) 10.01.2013 16:09:35 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:E: jestli bude zájem tak klidně putovní cenu vyrobím
...ve tvaru a velikosti bowligové koule
di do víš kam ale něco podobného by se dalo spáchat
Banditatom (Člen) 10.01.2013 16:26:18 Offline |
hej nahoď místo čas a ty věci kolem a klidně! psal jsem hanzoj ale ten má svojích starostí dost a já kolem ovy znám tak bravantice
andre.marek (Člen) 10.01.2013 17:03:34 Offline |
Termín by mohl být příznivější než loni... Hlavně trochu více dopředu.
Banditatom (Člen) 16.01.2013 13:31:52 Offline |
tak jak her generál? unor za dveřma
Banditatom (Člen) 12.04.2013 17:19:10 Offline |
qwerty psal:pomalu je na case probudit se ze zimniho spanku
Podniknem neco o vikendu kdyz ma byt tak hezky ?
byl jsi rychlejší neděle někde někam s někým?
Banditatom psal:qwerty psal:pomalu je na case probudit se ze zimniho spanku
Podniknem neco o vikendu kdyz ma byt tak hezky ?byl jsi rychlejší neděle někde někam s někým?
Klidne Pokud bude pocasi tak budu jezdit cely vikend Jen vyletni tempo a vyhnul bych se mistum kde muze byt snih/voda
WD club member.
Banditatom (Člen) 12.04.2013 17:33:53 Offline |
qwerty psal:Banditatom psal:qwerty psal:pomalu je na case probudit se ze zimniho spanku
Podniknem neco o vikendu kdyz ma byt tak hezky ?byl jsi rychlejší neděle někde někam s někým?
Klidne Pokud bude pocasi tak budu jezdit cely vikend Jen vyletni tempo a vyhnul bych se mistum kde muze byt snih/voda
v kolik kde? v sobotej dělám pomníček to nebude čas
zítra měním blinkry a dělám nějakej zakladni servis a lehce to projedu a v nedelu su do pul4 v hokně a klidně bych někde dal svama scuka na
Banditatom (Člen) 12.04.2013 19:06:59 Offline |
qwerty psal:Cas je mi jedno misto zalezi podle toho kterym smerem se chcem vydat Vyhnul bych Hance,Blablovi kde budou vsichni
Takze klasika na klasickem miste? Pribor papoil a tam se rozhodnem ? Klasika time v jednu ( pro hanze a dalsi opozdilce uz o pul jedne ) smer se domluvime! Jinac pokud bude lulinkat nebokakinkat rusime slelibene
Banditatom (Člen) 12.04.2013 19:36:01 Offline |
děda psal:ok tak pojedu sám seru na Vás
Jed si treba do prdele
Banditatom psal:děda psal:ok tak pojedu sám seru na Vás
Jed si treba do prdele
to zhruba za hodku jak dojede mlada a dík za radu
Banditatom (Člen) 13.04.2013 23:08:37 Offline |
děda psal:Banditatom psal:děda psal:ok tak pojedu sám seru na Vás
Jed si treba do prdele
to zhruba za hodku jak dojede mlada a dík za radu
Hele ty hovado nekaz nam krasny vlakno pribehama do zeme nestle
Banditatom (Člen) 14.04.2013 09:33:57 Offline |
no ještě abys nebyl
Banditatom (Člen) 14.04.2013 19:17:14 Offline |
děda psal:kam se jelo?
ale za jednou číčíou na kafe
Mour psal:...jj rád jsem vás zas na scuku viděl.... my pak rodinný cyklovýlet na Hukvaldy, výborné pivko v malém pivovaru v Dolním Sklenově .... no a tak
Tož to jsi byl kousek synku....
Banditatom (Člen) 14.04.2013 20:46:51 Offline |
Banditatom psal:děda psal:kam se jelo?
kolik bylo pětipiv?
Mour psal:...jj rád jsem vás zas na scuku viděl.... my pak rodinný cyklovýlet na Hukvaldy, výborné pivko v malém pivovaru v Dolním Sklenově .... no a tak
jj, po zime rad viidm zname tvare, priste uz snad pojedes s nama
Fik-B6S psal:Mour psal:...jj rád jsem vás zas na scuku viděl.... my pak rodinný cyklovýlet na Hukvaldy, výborné pivko v malém pivovaru v Dolním Sklenově .... no a tak
Tož to jsi byl kousek synku....
Doufam ze jsi mne slysel vcera, mnel sem tam dva sto na tachu kdyz sem mijel tvuj barak
Banditatom psal:děda psal:kam se jelo?
ale blond ji slusel vice
mnela zajem o zmrzlinu, asi ji priste oslovim a nebo slysela nas rozhovor o WD a neodeolala
WD club member.
Banditatom (Člen) 14.04.2013 21:31:39 Offline |
tobě to tolik jede jo
jako blond jí slušel víc stejně je to buřt když jí budeš mrdat co má za vlasy
prej zmrzlinu s toho tvojeho sedýlka by jí měla jak řícky
Banditatom (Člen) 18.04.2013 18:57:03 Offline |
qwerty psal:Panove, zamiloval jsem se a objevil jsem svou novou oblibenou hospodu
To je zrzecka jak ma byt, chtel bych videt jeji zda je i prirodni
Pico prirodni nebyla vodrustalo ji to ale kocicka to byla to jo no
Banditatom (Člen) 18.04.2013 19:06:22 Offline |
qwerty psal:nekaz mi nevedomost
doufam ze tam priste bude zase, mohly by tam byt obe ze ?!
Grupacek?
Banditatom (Člen) 18.04.2013 19:13:02 Offline |
qwerty psal:zcakame jim ksichtiky ?
Nevim musim se optat doma
Hanz psal:to wd kolega: to jsem rád, že si nepolezem do zelí, já beru tu druhou a budem jezdit na kafe for free :D
to oba: hovada ste :D
Doufam ze tam budem potkavat obe a castejc
Nebo tam budem jezdit na stridacku
WD club member.
Banditatom (Člen) 21.04.2013 19:22:00 Offline |
hanzoj: co v uterý ? dáme někde cofíí?
sem jel na moto do opavy, na nejakou rodinou seslost jen dneska provoz jak
tam i zpet, sem byl akurat nasraty
Ja to mam pres tyden celkem nabite + vezu moto na servis pres tyden, takze nemam paru zda budu pojizdny
WD club member.
děda psal:zitra nekdo na kávu čí kolču ?
budu nekde smejdit na masine po brne a okoli tak kdyby nekdo chtel tak su na mobilu 734274999
Banditatom (Člen) 23.04.2013 19:19:01 Offline |
Kuci nechme to na zvejkend mam v arbeitu blazinec a nestiham nic so nebo ne jeste se dohodnem!
Zítra jde přední kolo na přezutí tak snad bude o víkendu počasí...
AndysekAndysek (Člen) 23.04.2013 20:42:09 Offline |
Chlapi, číst tady ty vaše hefty nemá chybu ještě že jsem ženská a nemám také problémy
"Jdi s těma blbárnama do blbous, ty jeden přiblblej blbečkózní blbsteine."
Banditatom (Člen) 23.04.2013 20:49:25 Offline |
AndysekAndysek psal:Chlapi, číst tady ty vaše hefty nemá chybu ještě že jsem ženská a nemám také problémy
Tak nekdy jed s nami a budes je mit taky
AndysekAndysek (Člen) 23.04.2013 21:00:23 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Chlapi, číst tady ty vaše hefty nemá chybu ještě že jsem ženská a nemám také problémy
No myslím, že jestli budu někde po někom stříkat, fakt ne
Banditatom (Člen) 23.04.2013 21:05:37 Offline |
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Chlapi, číst tady ty vaše hefty nemá chybu ještě že jsem ženská a nemám také problémy
No myslím, že jestli budu někde po někom stříkat, fakt ne
Proc? Vidis v tom problem?
Soudruzi a soudruzko estliva se vam chce tak klasika v sobotu na pumpe (pro neznale papoil pribor) v 13h pro hanze 12.30 pak smer dle domluvoj
AndysekAndysek (Člen) 23.04.2013 21:18:24 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:
Tak nekdy jed s nami a budes je mit takyNo myslím, že jestli budu někde po někom stříkat, fakt ne
Soudruzi a soudruzko estliva se vam chce tak klasika v sobotu na pumpe (pro neznale papoil pribor) v 13h pro hanze 12.30 pak smer dle domluvoj
Si budu muset ještě rozmyslet, se vás budu bát a ještě se mi budete smát
AndysekAndysek psal:No myslím, že jestli budu někde po někom stříkat, fakt ne
My jsme slusni hosi, pridas se v sobotu ?
Banditatom psal:Proc? Vidis v tom problem?
Snad uz budu mit moto zpet, ale nevim jak na tom budu s casem. Mam uz nejaky jiny program
WD club member.
Banditatom (Člen) 23.04.2013 21:21:16 Offline |
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:AndysekAndysek psal:
No myslím, že jestli budu někde po někom stříkat, fakt neProc? Vidis v tom problem?
Soudruzi a soudruzko estliva se vam chce tak klasika v sobotu na pumpe (pro neznale papoil pribor) v 13h pro hanze 12.30 pak smer dle domluvojSi budu muset ještě rozmyslet, se vás budu bát a ještě se mi budete smát
a) smat se ti nebudem neboj
b)nas se bat nemusis jak uvidis ty nase ksichte bude ti jasne proc
c)s taku kripl partaju si jeste nejela
AndysekAndysek (Člen) 23.04.2013 21:25:18 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:
Soudruzi a soudruzko estliva se vam chce tak klasika v sobotu na pumpe (pro neznale papoil pribor) v 13h pro hanze 12.30 pak smer dle domluvojSi budu muset ještě rozmyslet, se vás budu bát a ještě se mi budete smát
a) smat se ti nebudem neboj
b)nas se bat nemusis jak uvidis ty nase ksichte bude ti jasne proc
c)s taku kripl partaju si jeste nejela
To vy jste nejeli s takým teletem jako jsem já Uvidím, jak mi to vyjde a jestli najdu odvahu
Mour psal:Andrýsek: ...jejda, můj starej Bandit, von je ještě na světě :-
a ja sem si řikal, že to je tvuj bandit :)
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 04:50:22 Offline |
Mour psal:Andýek: ...jejda, můj starej Bandit, von je ještě na světě :-
I pokud byl tvůj, proč by nebyl na světe? Podle čeho poznáváš, že jsi ho měl?
AndysekAndysek psal:Mour psal:Andýek: ...jejda, můj starej Bandit, von je ještě na světě :-
...například, mimo jiné, ta nálepka Tsubaki na kyvce je nalepená křivě proto, že Kelly do mě u toho nalepování šprtnul ....a vpředu v tlumičích máš progresivní pružiny od Wilbersů
A k první otázce, slyšel jsem, že majitel co to koupil ode mě ji rozbil ...a vidím, že ne
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 08:14:20 Offline |
Mour psal:AndysekAndysek psal:Mour psal:Andýek: ...jejda, můj starej Bandit, von je ještě na světě :-
...například, mimo jiné, ta nálepka Tsubaki na kyvce je nalepená křivě proto, že Kelly do mě u toho nalepování šprtnul ....a vpředu v tlumičích máš progresivní pružiny od Wilbersů
A k první otázce, slyšel jsem, že majitel co to koupil ode mě ji rozbil ...a vidím, že ne
no ono to už mělo tolik majitelů, že mám druhý techničák, takže se ani nepodívám. Lehlá byla určitě, ale jezdí v pohodě. Nemá žádný problém, všechno je tak, jak má být. Kupovala jsem jí z Karviné od týpka, co jí měl dva a půl roku. Akorát ten předek je strašně měkký, takže se tam budou s největší pravděpodobností dávat podložky, měnit pružiny se mi nechce, ale není to ted priorita. A nálepku si ještě užij, potom už tam nebude .
Mour psal:AndysekAndysek psal:Mour psal:Andýek: ...jejda, můj starej Bandit, von je ještě na světě :-
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 08:23:59 Offline |
Mour psal:Mour psal:AndysekAndysek psal:
I pokud byl tvůj, proč by nebyl na světe? Podle čeho poznáváš, že jsi ho měl?...například, mimo jiné, ta nálepka Tsubaki na kyvce je nalepená křivě proto, že Kelly do mě u toho nalepování šprtnul ....a vpředu v tlumičích máš progresivní pružiny od Wilbersů
Jsem ti napsala ještě něco výše...jinak to je tak špatně osvěltené nebo to mělo takou vyblitou barvu? Pokud to druhé, tak ted je krásnější a proč tam ted není to plexino? Musím kupovat nové . Ale jinak jo, je to ona . Akorát v tomhle stavu dlouho nezůstane :-P i když se říká kdoví jestli, vždycky spousta výmyslů, co se má udělat, ale potom už to neudělam, bo nejsou buky
AndysekAndysek psal:Mour psal:Mour psal:
A k první otázce, slyšel jsem, že majitel co to koupil ode mě ji rozbil ...a vidím, že neJsem ti napsala ještě něco výše...jinak to je tak špatně osvěltené nebo to mělo takou vyblitou barvu? Pokud to druhé, tak ted je krásnější a proč tam ted není to plexino? Musím kupovat nové . Ale jinak jo, je to ona . Akorát v tomhle stavu dlouho nezůstane :-P i když se říká kdoví jestli, vždycky spousta výmyslů, co se má udělat, ale potom už to neudělam, bo nejsou buky
...foceno hodně pozdě po oslavě nové garáže telefonem Sony-Ericsson při osvětlení jedné 100W žárovky ...já ji měl vod 99 do 2007, co se s ní dělo potom, nevím, ale lak je nový, na plexi se vyprdni, to tady na Banditech byla v 06 taková móda, dávat na eN ka plexi .....a jinak si ji ve spokojenosti užívej
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 09:04:47 Offline |
Mour psal:AndysekAndysek psal:Jsem ti napsala ještě něco výše...jinak to je tak špatně osvěltené nebo to mělo takou vyblitou barvu? Pokud to druhé, tak ted je krásnější a proč tam ted není to plexino? Musím kupovat nové . Ale jinak jo, je to ona . Akorát v tomhle stavu dlouho nezůstane :-P i když se říká kdoví jestli, vždycky spousta výmyslů, co se má udělat, ale potom už to neudělam, bo nejsou buky
...foceno hodně pozdě po oslavě nové garáže telefonem Sony-Ericsson při osvětlení jedné 100W žárovky ...já ji měl vod 99 do 2007, co se s ní dělo potom, nevím, ale lak je nový, na plexi se vyprdni, to tady na Banditech byla v 06 taková móda, dávat na eN ka plexi .....a jinak si ji ve spokojenosti užívej
Přebarvená je určitě, nemá tankpad, vzadu a vepředu má nápisy Suzuki a Bandit v bílé barvě a na předním blatníku má Suzukácké S, plexi nemám kvůli módě, ale chcu ho kvůli větru, když jedu po dálnici "trochu" rychleji, už je to celkem dost nepříjemné. Určitě ten obtok vzduchu bude lepší než ted, když se to láme o mě, aspon o trochu a jinak děkuju...tak za ty tři roky asi pár lidí vyměnila, od toho 2010 to majitel co jsem to brala od něj, asi jak se ten s tím předtím vybulil, tak tam dělal ten lak nový a nádrž je vařená, to je vidět, ale je čupr, žádný problém, tak buď jí rozbil málo a nebo jí dal hodně dobře do cajku
AndysekAndysek psal:Mour psal:AndysekAndysek psal:
Jsem ti napsala ještě něco výše...jinak to je tak špatně osvěltené nebo to mělo takou vyblitou barvu? Pokud to druhé, tak ted je krásnější a proč tam ted není to plexino? Musím kupovat nové . Ale jinak jo, je to ona . Akorát v tomhle stavu dlouho nezůstane :-P i když se říká kdoví jestli, vždycky spousta výmyslů, co se má udělat, ale potom už to neudělam, bo nejsou buky...foceno hodně pozdě po oslavě nové garáže telefonem Sony-Ericsson při osvětlení jedné 100W žárovky ...já ji měl vod 99 do 2007, co se s ní dělo potom, nevím, ale lak je nový, na plexi se vyprdni, to tady na Banditech byla v 06 taková móda, dávat na eN ka plexi .....a jinak si ji ve spokojenosti užívej
Přebarvená je určitě, nemá tankpad, vzadu a vepředu má nápisy Suzuki a Bandit v bílé barvě a na předním blatníku má Suzukácké S, plexi nemám kvůli módě, ale chcu ho kvůli větru, když jedu po dálnici "trochu" rychleji, už je to celkem dost nepříjemné. Určitě ten obtok vzduchu bude lepší než ted, když se to láme o mě, aspon o trochu a jinak děkuju...tak za ty tři roky asi pár lidí vyměnila, od toho 2010 to majitel co jsem to brala od něj, asi jak se ten s tím předtím vybulil, tak tam dělal ten lak nový a nádrž je vařená, to je vidět, ale je čupr, žádný problém, tak buď jí rozbil málo a nebo jí dal hodně dobře do cajku
..laďák Viper zůstal?
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 09:20:46 Offline |
Mour: jj, ten zůstal, akorát je trošku máčklý, ale nic hrozného, ten měnit nebudu, vyhovuje mi
Banditatom (Člen) 24.04.2013 09:41:51 Offline |
Mour a ta co sa boji: bezte se cukrovat nekam jinam tohle je seriozni vlakno zmena v patek utecu z blazinca drive a mohli by jsme se proletet
Banditatom psal:Mour a ta co sa boji: bezte se cukrovat nekam jinam tohle je seriozni vlakno zmena v patek utecu z blazinca drive a mohli by jsme se proletet
Hele mladej, po těch vašich výlevech k kvalitám obsluhy báru bych radči mlčel a šoupal nohama ...my tady vedli kvalitní debatu vo BANDITU !,
Banditatom (Člen) 24.04.2013 10:39:37 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour a ta co sa boji: bezte se cukrovat nekam jinam tohle je seriozni vlakno zmena v patek utecu z blazinca drive a mohli by jsme se proletet
Hele mladej, po těch vašich výlevech k kvalitám obsluhy báru bych radči mlčel a šoupal nohama ...my tady vedli kvalitní debatu vo BANDITU !,
No to pozor! Jakepak vylevy! Personal restauracniho zarizeni je obvzlaste dulezity
Banditatom psal:Mour psal:Banditatom psal:Mour a ta co sa boji: bezte se cukrovat nekam jinam tohle je seriozni vlakno zmena v patek utecu z blazinca drive a mohli by jsme se proletet
No to pozor! Jakepak vylevy! Personal restauracniho zarizeni je obvzlaste dulezity
....po konec té věty máš pravdu
AndysekAndysek psal:Mour: jj, ten zůstal, akorát je trošku máčklý, ale nic hrozného, ten měnit nebudu, vyhovuje mi
tak pojd jezdit semnou
jezdím stejně furt sám
pánové se odemě distancují :D
děda psal:AndysekAndysek psal:Mour: jj, ten zůstal, akorát je trošku máčklý, ale nic hrozného, ten měnit nebudu, vyhovuje mi
tak pojd jezdit semnou
jezdím stejně furt sám
pánové se odemě distancují :D
Brno umřelo Dřív se tady jezdívalo dost,ale věčina těch lidí už to zabalila,nebo na to serou nebo sou už moc staří a zustalo pár sólistů na různejch strojích
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:děda psal:AndysekAndysek psal:Mour: jj, ten zůstal, akorát je trošku máčklý, ale nic hrozného, ten měnit nebudu, vyhovuje mi
tak pojd jezdit semnou
jezdím stejně furt sám
pánové se odemě distancují :DBrno umřelo Dřív se tady jezdívalo dost,ale věčina těch lidí už to zabalila,nebo na to serou nebo sou už moc staří a zustalo pár sólistů na různejch strojích
a to sem si rikal nez sem si koupil bandoura kurva tady je brnaku to se bude jezdit i nejaky spolecny cestovani ze starejma atd a ono hovno
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 15:20:05 Offline |
hej chlapi nehádejte se, nepojedu s nikym a je a Atome, ty nejmenší částice běžné hmoty, furt lepší tu vyprávět o stejné motorce, než probírat stříkání po barmankách
Banditatom (Člen) 24.04.2013 15:23:59 Offline |
AndysekAndysek psal:hej chlapi nehádejte se, nepojedu s nikym a je a Atome, ty nejmenší částice běžné hmoty, furt lepší tu vyprávět o stejné motorce, než probírat stříkání po barmankách
Sak ti nikdo nebrani se pridat
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 15:33:26 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:hej chlapi nehádejte se, nepojedu s nikym a je a Atome, ty nejmenší částice běžné hmoty, furt lepší tu vyprávět o stejné motorce, než probírat stříkání po barmankách
No to zase záleží v čem bych se měla přidávat
děda psal:VikecB12 psal:děda psal:
tak pojd jezdit semnou
jezdím stejně furt sám
pánové se odemě distancují :DBrno umřelo Dřív se tady jezdívalo dost,ale věčina těch lidí už to zabalila,nebo na to serou nebo sou už moc staří a zustalo pár sólistů na různejch strojích
a to sem si rikal nez sem si koupil bandoura kurva tady je brnaku to se bude jezdit i nejaky spolecny cestovani ze starejma atd a ono hovno
Kdyš je odjezd na nějakej ten banditsraz,kerej vždycky nějakej je,tak se dá s pár lidíma domluvit společná cesta,to zase jako jó Ale takhle v týdnu myslím moc lidí nejezdívá,staří psi mají plno jinejch starostí kam cpat love a mladá krev žádná nedošla Místa,kde se lidi scházeli v týdnu na poježdění(točky na Blansko,farinka,buchláky sou už v prdeli,fšude provoz jak kráva,imrvére měření atd,tak bych řekl,že se z lidí stali sólisti a našel si každej svoje místečko na relax a to je ten trabl. Já se dřív chodil vozit do krasu,nebo kolem priglu,ale běž tam dneska,samej kolař,lidí jak sraček a v tom se plahočit nehodlám.
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:AndysekAndysek psal:hej chlapi nehádejte se, nepojedu s nikym a je a Atome, ty nejmenší částice běžné hmoty, furt lepší tu vyprávět o stejné motorce, než probírat stříkání po barmankách
No to zase záleží v čem bych se měla přidávat
Děvče nešťastný,troufám si tvrdit,že s nejvěčí pravděpodobností toho asi po barmance moc nenastříkáš,takže ti zbejvá jenom ta druhá role v téhle pohádce
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 15:44:37 Offline |
VikecB12 psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:
Sak ti nikdo nebrani se pridatNo to zase záleží v čem bych se měla přidávat
Děvče nešťastný,troufám si tvrdit,že s nejvěčí pravděpodobností toho asi po barmance moc nenastříkáš,takže ti zbejvá jenom ta druhá role v téhle pohádce
No tak abyste si mě potom vy čunčata nespletli s tou barmankou proto radši neudělam ani to první, mě zajímá jenom jak jezdit na mašině a ne jak se starat o baby
Banditatom (Člen) 24.04.2013 15:52:15 Offline |
AndysekAndysek psal:VikecB12 psal:AndysekAndysek psal:
No to zase záleží v čem bych se měla přidávatDěvče nešťastný,troufám si tvrdit,že s nejvěčí pravděpodobností toho asi po barmance moc nenastříkáš,takže ti zbejvá jenom ta druhá role v téhle pohádce
No tak abyste si mě potom vy čunčata nespletli s tou barmankou proto radši neudělam ani to první, mě zajímá jenom jak jezdit na mašině a ne jak se starat o baby
V patek po sichte vem motorku a doraz mi ti to vysvetlime
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 16:01:52 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:VikecB12 psal:
Děvče nešťastný,troufám si tvrdit,že s nejvěčí pravděpodobností toho asi po barmance moc nenastříkáš,takže ti zbejvá jenom ta druhá role v téhle pohádceNo tak abyste si mě potom vy čunčata nespletli s tou barmankou proto radši neudělam ani to první, mě zajímá jenom jak jezdit na mašině a ne jak se starat o baby
V patek po sichte vem motorku a doraz mi ti to vysvetlime
Jedu zítra, v pátek leštim
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:AndysekAndysek psal:
No tak abyste si mě potom vy čunčata nespletli s tou barmankou proto radši neudělam ani to první, mě zajímá jenom jak jezdit na mašině a ne jak se starat o babyV patek po sichte vem motorku a doraz mi ti to vysvetlime
Jedu zítra, v pátek leštim
a kam ?
AndysekAndysek (Člen) 24.04.2013 16:45:43 Offline |
děda psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:
V patek po sichte vem motorku a doraz mi ti to vysvetlimeJedu zítra, v pátek leštim
a kam ?
To ještě nevim, buď na barák podle situace a když ne, tak někde jenom po okolí provětrat se a protáhnout, ale jelikož je Suzie špinavá jako prase a ještě jsem se nedostala k úklidu, tak se s ní nechcu moc ukazovat, dokud nebude po páteční generálce leštěnky
andre.marek (Člen) 24.04.2013 20:03:07 Offline |
V sobotu jsem v práci, ale v pátek odpoledne bych možná stíhal - pokud se vrátím včas ze vzdělávací akce...
Takže kdyby ano, tak kde a v kolik?
Doufám, že na mě když tak budete čekat, ještě se sžívám s novým kosmostrojem.
Hanz psal:...sobotní a vlastně jakkákoliv vyjížďka v ohrožení....došel mi olej do scota :( a jediná možnost objednat přes net, protože všechny prodejny v okolí stojí za velkou
...von to tech dvjestě kiláků dá i bes voleje
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 25.04.2013 07:07:59 Offline |
Hanz psal:...sobotní a vlastně jakkákoliv vyjížďka v ohrožení....došel mi olej do scota :( a jediná možnost objednat přes net, protože všechny prodejny v okolí stojí za velkou
Se v patek stav vo neco driv a trochu ojlu ti vodleju. Jinak v patek ve ctyri hodinky jako vzdy?
A to je z toho, že se s tou drahocennou tekutinou mrhá na barmanky místo aby se to dalo na řetěz
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Filous psal:Hanz psal:...sobotní a vlastně jakkákoliv vyjížďka v ohrožení....došel mi olej do scota :( a jediná možnost objednat přes net, protože všechny prodejny v okolí stojí za velkou
...von to tech dvjestě kiláků dá i bes voleje
...si právě nejsem jistej, jestli těch dvjestě už nemá za sebou, jsem si to nezkontroloval, takže ani nevím kdy přesně došel, ale po včerejší projíždce je řetěz suchej jak pepř
WD club member...
Libor nx psal:Hanz psal:...sobotní a vlastně jakkákoliv vyjížďka v ohrožení....došel mi olej do scota :( a jediná možnost objednat přes net, protože všechny prodejny v okolí stojí za velkou
máš WD né
ses zbláznil wédéčkem plýtvat na prostý řetěz
WD club member...
tachec psal:Hanz psal:...sobotní a vlastně jakkákoliv vyjížďka v ohrožení....došel mi olej do scota :( a jediná možnost objednat přes net, protože všechny prodejny v okolí stojí za velkou
A to je z toho, že se s tou drahocennou tekutinou mrhá na barmanky místo aby se to dalo na řetěz
....jo kdyby to jezdilo na tekutinu po které jedou barmanky, tak mám tak tři sudy stočený v garáži
WD club member...