Nejsi přihlášen
Re: morafská sekce
Banditatom psal:Hanz psal:...sobotní a vlastně jakkákoliv vyjížďka v ohrožení....došel mi olej do scota :( a jediná možnost objednat přes net, protože všechny prodejny v okolí stojí za velkou
Se v patek stav vo neco driv a trochu ojlu ti vodleju. Jinak v patek ve ctyri hodinky jako vzdy?
ok, jestli mi to zítra vyjde, tak bych se ozval na foun a domluvíme se co a jak, kde a s kým, proč a zač
WD club member...
Hanz psal:Libor nx psal:Hanz psal:...sobotní a vlastně jakkákoliv vyjížďka v ohrožení....došel mi olej do scota :( a jediná možnost objednat přes net, protože všechny prodejny v okolí stojí za velkou
máš WD né
ses zbláznil wédéčkem plýtvat na prostý řetěz
No jo já zapoměl,že ho používáš k jiným účelům
AndysekAndysek (Člen) 25.04.2013 11:07:10 Offline |
No a v tu sobotu, když bude kloudně jedete bo ne? Se furt rozmýšlím, jestli vás poctím svou přítomností
"Jdi s těma blbárnama do blbous, ty jeden přiblblej blbečkózní blbsteine."
Banditatom (Člen) 25.04.2013 12:55:33 Offline |
AndysekAndysek psal:No a v tu sobotu, když bude kloudně jedete bo ne? Se furt rozmýšlím, jestli vás poctím svou přítomností
Kdyz bude slusne jako ze vypada ze ne tak ja urcite pojedu a strach mit nemusis jezdilo s nama hodne zenskejch a zatim zadna nesla na materskou
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
AndysekAndysek (Člen) 25.04.2013 13:05:15 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:No a v tu sobotu, když bude kloudně jedete bo ne? Se furt rozmýšlím, jestli vás poctím svou přítomností
Kdyz bude slusne jako ze vypada ze ne tak ja urcite pojedu a strach mit nemusis jezdilo s nama hodne zenskejch a zatim zadna nesla na materskou
Tak toho se teda fakt nebojim, protože byste skončili na hromadě
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:AndysekAndysek psal:No a v tu sobotu, když bude kloudně jedete bo ne? Se furt rozmýšlím, jestli vás poctím svou přítomností
Tak toho se teda fakt nebojim, protože byste skončili na hromadě
...to bylo pořád nic nic nic a najednou by hned chtěla grupáč, ty dnešní ženské už fakt neví co by chtěli
...jinak zítra nemožu, od jisté doby nesleduju kalendář a před chvílí mi bylo připomenuto zítřejší chlastando v rodinném kruhu od cca 14hod
...takže já až v sobotu, bude se mi po opičce pěkně jezdit
WD club member...
Banditatom (Člen) 25.04.2013 19:52:39 Offline |
Tak s definitivni platnosti sobota 13h pribor papoil. Kdyby to vypadalo na hovnopad tak nic...
AndysekAndysek (Člen) 25.04.2013 20:23:43 Offline |
Hanz psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:
Kdyz bude slusne jako ze vypada ze ne tak ja urcite pojedu a strach mit nemusis jezdilo s nama hodne zenskejch a zatim zadna nesla na materskouTak toho se teda fakt nebojim, protože byste skončili na hromadě
...to bylo pořád nic nic nic a najednou by hned chtěla grupáč, ty dnešní ženské už fakt neví co by chtěli
...jinak zítra nemožu, od jisté doby nesleduju kalendář a před chvílí mi bylo připomenuto zítřejší chlastando v rodinném kruhu od cca 14hod
...takže já až v sobotu, bude se mi po opičce pěkně jezdit
Jo,grupac v tom smyslu ze vy budete na jedné hromadě a já se na vás budu koukat. No a dneska jsem na baráku,takže jsem nalestila už dneska a asi mi to zítra nedá a někde zajedu
Banditatom (Člen) 25.04.2013 20:25:52 Offline |
AndysekAndysek psal:Hanz psal:AndysekAndysek psal:
Tak toho se teda fakt nebojim, protože byste skončili na hromadě...to bylo pořád nic nic nic a najednou by hned chtěla grupáč, ty dnešní ženské už fakt neví co by chtěli
...takže já až v sobotu, bude se mi po opičce pěkně jezditJo,grupac v tom smyslu ze vy budete na jedné hromadě a já se na vás budu koukat. No a dneska jsem na baráku,takže jsem nalestila už dneska a asi mi to zítra nedá a někde zajedu
Zitra jedu taky po ctvrte hodine tak kdyby se ti chtelo cislo mam v profilu. Jinac jde videt ze nas neznas
andre.marek (Člen) 25.04.2013 20:42:33 Offline |
Tak zítra ve čtyři na papoilu? Možná by bylo možno i o půl...
Banditatom (Člen) 25.04.2013 20:51:49 Offline |
andre.marek psal:Tak zítra ve čtyři na papoilu? Možná by bylo možno i o půl...
Jj zitra ve ctyri driv to fakt nedavam je toho nejak moc ale bud tam jsem zcedav na ten tvuj kosmostroj
AndysekAndysek (Člen) 25.04.2013 21:25:37 Offline |
Banditatom psal:andre.marek psal:Tak zítra ve čtyři na papoilu? Možná by bylo možno i o půl...
Jj zitra ve ctyri driv to fakt nedavam je toho nejak moc ale bud tam jsem zcedav na ten tvuj kosmostroj
Ne, neznám, jak bych taky mohla oki, pokud se rozhodnu, tak teda ve čtyři na papu
Banditatom (Člen) 25.04.2013 21:30:36 Offline |
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:andre.marek psal:Tak zítra ve čtyři na papoilu? Možná by bylo možno i o půl...
Ne, neznám, jak bych taky mohla oki, pokud se rozhodnu, tak teda ve čtyři na papu
Takze te budem cekat...
AndysekAndysek (Člen) 25.04.2013 22:07:22 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:
Jj zitra ve ctyri driv to fakt nedavam je toho nejak moc ale bud tam jsem zcedav na ten tvuj kosmostrojNe, neznám, jak bych taky mohla oki, pokud se rozhodnu, tak teda ve čtyři na papu
Takze te budem cekat...
No to se ještě musím rozmyslet,jestli se mi vůbec chce. Navíc nevím jestli nebudou potřeba přesčasy. Prostě buď tam ve čtyři budu nebo ne
AndysekAndysek (Člen) 26.04.2013 10:03:36 Offline |
Mour psal:Tomáši, napiš SMS kde budete dnes cca v 1/2 6 , dřív nemohu, jelikož nákup nepočká
BTW, taky by mě zajímalo, kde by se kdyžtak aspon tak cca jela, popř na jak dlouho, jsem dnes jaksi oslabena a tak do sedmi bych chtěla být doma .
Banditatom (Člen) 26.04.2013 10:16:57 Offline |
Jezkovo voko on nechava tour de kaufland na patek
Obema cukrdlatkum: nevim kde se budem pohybovat to bude zalezet na domluve zucastnenych tome tobe pisnu a hen te co sa boji ne pac nemam jeji cislo
AndysekAndysek (Člen) 26.04.2013 10:35:00 Offline |
Banditatom psal:Jezkovo voko on nechava tour de kaufland na patek
Obema cukrdlatkum: nevim kde se budem pohybovat to bude zalezet na domluve zucastnenych tome tobe pisnu a hen te co sa boji ne pac nemam jeji cislo
Tak jsme se domluvili ve čtyři na papu, což o to, tam budu a jestli se budeme domlouvat tam, no problemo a kdyžtak se potom odpojím, kdyby něco. Jsem zhmožděna po včerejšku, takže dlouhá extra projížďka by asi nebyla úplně to nejlepší
Banditatom (Člen) 26.04.2013 10:44:59 Offline |
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:Jezkovo voko on nechava tour de kaufland na patek
Obema cukrdlatkum: nevim kde se budem pohybovat to bude zalezet na domluve zucastnenych tome tobe pisnu a hen te co sa boji ne pac nemam jeji cisloTak jsme se domluvili ve čtyři na papu, což o to, tam budu a jestli se budeme domlouvat tam, no problemo a kdyžtak se potom odpojím, kdyby něco. Jsem zhmožděna po včerejšku, takže dlouhá extra projížďka by asi nebyla úplně to nejlepší
Co si mame predstavit pod pojmem zhmozdena? To te nejakej zhmozditel vzal nekolikrat dokola
AndysekAndysek (Člen) 26.04.2013 10:58:56 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:Jezkovo voko on nechava tour de kaufland na patek
Obema cukrdlatkum: nevim kde se budem pohybovat to bude zalezet na domluve zucastnenych tome tobe pisnu a hen te co sa boji ne pac nemam jeji cisloTak jsme se domluvili ve čtyři na papu, což o to, tam budu a jestli se budeme domlouvat tam, no problemo a kdyžtak se potom odpojím, kdyby něco. Jsem zhmožděna po včerejšku, takže dlouhá extra projížďka by asi nebyla úplně to nejlepší
Co si mame predstavit pod pojmem zhmozdena? To te nejakej zhmozditel vzal nekolikrat dokola
Ne, jenom po několikadesítko minutovém ne-li hodinovém používání naší Wincesterovky jsem vždycky řádně zhmožděna. Nevim, na co zase myslíš, ty zvrhlíku
Banditatom (Člen) 26.04.2013 11:08:25 Offline |
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:AndysekAndysek psal:
Tak jsme se domluvili ve čtyři na papu, což o to, tam budu a jestli se budeme domlouvat tam, no problemo a kdyžtak se potom odpojím, kdyby něco. Jsem zhmožděna po včerejšku, takže dlouhá extra projížďka by asi nebyla úplně to nejlepšíCo si mame predstavit pod pojmem zhmozdena? To te nejakej zhmozditel vzal nekolikrat dokola
Ne, jenom po několikadesítko minutovém ne-li hodinovém používání naší Wincesterovky jsem vždycky řádně zhmožděna. Nevim, na co zase myslíš, ty zvrhlíku
Mas si koupit normalni zbran ne krumpl
AndysekAndysek (Člen) 26.04.2013 11:19:01 Offline |
Co si mame predstavit pod pojmem zhmozdena? To te nejakej zhmozditel vzal nekolikrat dokolaNe, jenom po několikadesítko minutovém ne-li hodinovém používání naší Wincesterovky jsem vždycky řádně zhmožděna. Nevim, na co zase myslíš, ty zvrhlíku
Mas si koupit normalni zbran ne krumpl
Máme krásnou novou vymazlenou a ne jednu . Žádný krumpl to není, tak laskavě neurážej :-P
Banditatom (Člen) 27.04.2013 07:18:28 Offline |
Co opilci plati dnesek? sice me po vcerejsi kochacce kurevsky bolej parhnaty ale ja jedu.
AndysekAndysek (Člen) 27.04.2013 14:47:27 Offline |
Tak jsem jela od nás z Polouvsa do NJ nakoupit na mašině...vzala jsem to přímo, abych moc neprojela přes Hranice, Valmez na Hamry, Bílou a Ostravici a přes Fren a Kopr teda do toho Tesca
AndysekAndysek (Člen) 27.04.2013 18:36:03 Offline |
Mour psal:Tak se stavil na chatu za svojim tatu ...a pak jsem jel hodinu z Čeladné někudy do Vsi
třebas jsme se potkali ani o tom nevíme
AndysekAndysek psal:Mour psal:Tak se stavil na chatu za svojim tatu ...a pak jsem jel hodinu z Čeladné někudy do Vsi
...já jel ve půl 3 a přijel ve půl 6 a potkal jenom pár joudů ve svítících vestách .... ty ani nezdravím
Banditatom (Člen) 27.04.2013 19:13:14 Offline |
No dnesni tempo bylo takove turisticke
Mourej: meli jsme nakonec uplne jinej smer tak jsem ti ani nevolal
Hanz ty hovado setri na fakturu
AndysekAndysek (Člen) 27.04.2013 19:18:48 Offline |
Mour psal:AndysekAndysek psal:Mour psal:Tak se stavil na chatu za svojim tatu ...a pak jsem jel hodinu z Čeladné někudy do Vsi
...já jel ve půl 3 a přijel ve půl 6 a potkal jenom pár joudů ve svítících vestách .... ty ani nezdravím
tak o půl třetí jsem už byla doma, vyjížděla jsem o půl dvanácté a na Ostravici jsem byla po půl jedné, tak to jsme se nepotkali, mi spíš stačil nad přehradou v té zatáčce štěrk...hnus velebnosti, to snad ani nebylo možné
AndysekAndysek psal:Mour psal:AndysekAndysek psal:třebas jsme se potkali ani o tom nevíme
tak o půl třetí jsem už byla doma, vyjížděla jsem o půl dvanácté a na Ostravici jsem byla po půl jedné, tak to jsme se nepotkali, mi spíš stačil nad přehradou v té zatáčce štěrk...hnus velebnosti, to snad ani nebylo možné
v zatáčkách na Bíle mi to příjde občas trochu naschvál jak kdyby tam někdo vysypal kyblík štěrku. Už se mi tam stalo, že jsme vjel do zatáčky a přes oba pruhy byl napříč vysypaný pás cca 20cm široký štěrku(cesta se neopravovala) prostě past...
AndysekAndysek psal:Tak jsem jela od nás z Polouvsa do NJ nakoupit na mašině...vzala jsem to přímo, abych moc neprojela přes Hranice, Valmez na Hamry, Bílou a Ostravici a přes Fren a Kopr teda do toho Tesca
Ideální trasa na nákup. Kurnik koukal jsem do profilu... Pro mě jsi nějaká nová tvář nepamatuji si tady nikoho s banditem v mém věku aby byl opačného pohlaví... a to bych si opravdu pamatoval
dneska by bylo pěkné svezení...
dybych teda nemusel měnit spojku na subaru
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom > dneska to bylo pro mne trapeni cely den, nakonec jsem byl rad ze jsem se odpojil a dojel doma. Byl jsem rozlamany a unaveny jak kurwa po scihte NA vase "turisticke" tempo a obsah nemam ale v zatackach by to mohla byt jina
WD club member.
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 07:43:15 Offline |
Fik-B6S psal:AndysekAndysek psal:Tak jsem jela od nás z Polouvsa do NJ nakoupit na mašině...vzala jsem to přímo, abych moc neprojela přes Hranice, Valmez na Hamry, Bílou a Ostravici a přes Fren a Kopr teda do toho Tesca
Ideální trasa na nákup. Kurnik koukal jsem do profilu... Pro mě jsi nějaká nová tvář nepamatuji si tady nikoho s banditem v mém věku aby byl opačného pohlaví... a to bych si opravdu pamatoval
Však ale mi to přišlo jako schválně...celá cesta byla krásná a nad přehradou prostě vysypaný štěrk, dobrzdila jsem to aji očama a stejněi v té extra pomalé rychlosti mi to třikrát podjelo, kurvy to jsou, beztak to bylo schválně. No já měla kdysi jiného Bandita, o dvacet kilo víc a zas tak profláknutá nejsem, takže se nedivím, že mě neznáš
AndysekAndysek psal:Fik-B6S psal:AndysekAndysek psal:Tak jsem jela od nás z Polouvsa do NJ nakoupit na mašině...vzala jsem to přímo, abych moc neprojela přes Hranice, Valmez na Hamry, Bílou a Ostravici a přes Fren a Kopr teda do toho Tesca
Však ale mi to přišlo jako schválně...celá cesta byla krásná a nad přehradou prostě vysypaný štěrk, dobrzdila jsem to aji očama a stejněi v té extra pomalé rychlosti mi to třikrát podjelo, kurvy to jsou, beztak to bylo schválně. No já měla kdysi jiného Bandita, o dvacet kilo víc a zas tak profláknutá nejsem, takže se nedivím, že mě neznáš
to se musí napravit....
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 08:35:35 Offline |
Fik-B6S psal:AndysekAndysek psal:Fik-B6S psal:
Ideální trasa na nákup. Kurnik koukal jsem do profilu... Pro mě jsi nějaká nová tvář nepamatuji si tady nikoho s banditem v mém věku aby byl opačného pohlaví... a to bych si opravdu pamatovalVšak ale mi to přišlo jako schválně...celá cesta byla krásná a nad přehradou prostě vysypaný štěrk, dobrzdila jsem to aji očama a stejněi v té extra pomalé rychlosti mi to třikrát podjelo, kurvy to jsou, beztak to bylo schválně. No já měla kdysi jiného Bandita, o dvacet kilo víc a zas tak profláknutá nejsem, takže se nedivím, že mě neznáš
to se musí napravit....
Však to už se napravilo, vidíš mě
AndysekAndysek psal:Fik-B6S psal:AndysekAndysek psal:
Však ale mi to přišlo jako schválně...celá cesta byla krásná a nad přehradou prostě vysypaný štěrk, dobrzdila jsem to aji očama a stejněi v té extra pomalé rychlosti mi to třikrát podjelo, kurvy to jsou, beztak to bylo schválně. No já měla kdysi jiného Bandita, o dvacet kilo víc a zas tak profláknutá nejsem, takže se nedivím, že mě neznášto se musí napravit....
Však to už se napravilo, vidíš mě
tak teď ještě potkat...
Na žehnání k Hance příští týden jdeš?
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 08:48:16 Offline |
Fik-B6S psal:AndysekAndysek psal:Fik-B6S psal:
to se musí napravit....Však to už se napravilo, vidíš mě
tak teď ještě potkat...
Na žehnání k Hance příští týden jdeš?
Nevím, záleží na počasí a jestli bude čas
andre.marek (Člen) 28.04.2013 08:58:36 Offline |
qwerty psal:Banditatom > dneska to bylo pro mne trapeni cely den, nakonec jsem byl rad ze jsem se odpojil a dojel doma. Byl jsem rozlamany a unaveny jak kurwa po scihte NA vase "turisticke" tempo a obsah nemam ale v zatackach by to mohla byt jina
No jestli jeli to jejich turistické tempo, tak tě chápu. My jsme v pátek jeli kochací a stejně jsem toho slušného řidiče dodržujícího předpisy viděl většinou jenom když na nás čekal...
A když nám jel naproti, protože se mu nechtělo čekat tak jsem ho ani nepoznal
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 09:06:37 Offline |
andre.marek psal:qwerty psal:Banditatom > dneska to bylo pro mne trapeni cely den, nakonec jsem byl rad ze jsem se odpojil a dojel doma. Byl jsem rozlamany a unaveny jak kurwa po scihte NA vase "turisticke" tempo a obsah nemam ale v zatackach by to mohla byt jina
No jestli jeli to jejich turistické tempo, tak tě chápu. My jsme v pátek jeli kochací a stejně jsem toho slušného řidiče dodržujícího předpisy viděl většinou jenom když na nás čekal...
A když nám jel naproti, protože se mu nechtělo čekat tak jsem ho ani nepoznal
Ondro, a co mám říkát já, když vy oba jste na mě čekali na každém rohu?
Banditatom (Člen) 28.04.2013 10:12:51 Offline |
qwerty psal:Banditatom > dneska to bylo pro mne trapeni cely den, nakonec jsem byl rad ze jsem se odpojil a dojel doma. Byl jsem rozlamany a unaveny jak kurwa po scihte NA vase "turisticke" tempo a obsah nemam ale v zatackach by to mohla byt jina
vypadals zeleně to já zas vypadám dneska
andre: příště budu hodnější slibuju nebudu vám jezdit naproti
fik: na žehání do bílovce? jednou a dost to je masofka jak kráva vidím to někam na slováč
Banditatom (Člen) 28.04.2013 10:18:10 Offline |
to andy: žena říkala že je ráda, že má konečně sparingpartnerku máte stejnej jízda style
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 10:29:29 Offline |
Banditatom psal:to andy: žena říkala že je ráda, že má konečně sparingpartnerku máte stejnej jízda style
Tak víš jak, já se snažím jezdit plynule, svižně, ale ne tak abych se zabila a ještě nejsem vyježděná natolik, abych to mohla valit jak vy, zvláště po cestě kterou neznam
Banditatom (Člen) 28.04.2013 10:35:19 Offline |
AndysekAndysek psal:Banditatom psal:to andy: žena říkala že je ráda, že má konečně sparingpartnerku máte stejnej jízda style
Tak víš jak, já se snažím jezdit plynule, svižně, ale ne tak abych se zabila a ještě nejsem vyježděná natolik, abych to mohla valit jak vy, zvláště po cestě kterou neznam
...jsme jeli na kochačku! šak v klidu
cestu kterou neznám? to je tím že jezdíte jenom bílou a k hance
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 10:37:55 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:to andy: žena říkala že je ráda, že má konečně sparingpartnerku máte stejnej jízda style
cestu kterou neznám? to je tím že jezdíte jenom bílou a k hance
Na Bílé jsem jela podruhé, jinak hodně jezdím na Olmík, ano kolem Bílovce, Fulneka, na Ostravu, ale když nemám moc nalítané, tak jsem toho asi moc nestihla, tak celkem není divu, že tu cestu nemam projetou ty tele
Banditatom (Člen) 28.04.2013 10:39:05 Offline |
Tak víš jak, já se snažím jezdit plynule, svižně, ale ne tak abych se zabila a ještě nejsem vyježděná natolik, abych to mohla valit jak vy, zvláště po cestě kterou neznam...jsme jeli na kochačku! šak v klidu
cestu kterou neznám? to je tím že jezdíte jenom bílou a k hanceNa Bílé jsem jela podruhé, jinak hodně jezdím na Olmík, ano kolem Bílovce, Fulneka, na Ostravu, ale když nemám moc nalítané, tak jsem toho asi moc nestihla, tak celkem není divu, že tu cestu nemam projetou ty tele
já ti dám tele počkej příšě ti fakt na tu holou dám
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 10:40:42 Offline |
cestu kterou neznám? to je tím že jezdíte jenom bílou a k hanceNa Bílé jsem jela podruhé, jinak hodně jezdím na Olmík, ano kolem Bílovce, Fulneka, na Ostravu, ale když nemám moc nalítané, tak jsem toho asi moc nestihla, tak celkem není divu, že tu cestu nemam projetou ty tele
Příště si radši vezmu garde
Banditatom (Člen) 28.04.2013 10:45:39 Offline |
Na Bílé jsem jela podruhé, jinak hodně jezdím na Olmík, ano kolem Bílovce, Fulneka, na Ostravu, ale když nemám moc nalítané, tak jsem toho asi moc nestihla, tak celkem není divu, že tu cestu nemam projetou ty telejá ti dám tele počkej příšě ti fakt na tu holou dám
Příště si radši vezmu garde
...dotane i garde
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 10:47:10 Offline |
já ti dám tele počkej příšě ti fakt na tu holou dámPříště si radši vezmu garde
...dotane i garde
Garde se nedá, to mě bude chránit zuby nehty a kdybych viděla jak mi někdo na garde sahá tak bych se proměnila v bestii a zabíjela bych
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Banditatom psal:...jsme jeli na kochačku! šak v klidu
..pes,co stěká,...
..a pokud by si chtěl někdo vzít hodiny na Bílé,stačí říct..
..už jsem tam byl minimálně třikrát..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 11:10:49 Offline |
Pšán psal:Banditatom psal:AndysekAndysek psal:
Na Bílé jsem jela podruhé, jinak hodně jezdím na Olmík, ano kolem Bílovce, Fulneka, na Ostravu, ale když nemám moc nalítané, tak jsem toho asi moc nestihla, tak celkem není divu, že tu cestu nemam projetou ty telejá ti dám tele počkej příšě ti fakt na tu holou dám
..pes,co stěká,...
..už jsem tam byl minimálně třikrát..
No jelikož to mám skoro za barákem tak tam budu jezdit ted častěji tak snad to nacvičim, ni?
Banditatom (Člen) 28.04.2013 11:11:59 Offline |
AndysekAndysek psal:Pšán psal:Banditatom psal:
já ti dám tele počkej příšě ti fakt na tu holou dám..pes,co stěká,...
..už jsem tam byl minimálně třikrát..No jelikož to mám skoro za barákem tak tam budu jezdit ted častěji tak snad to nacvičim, ni?
jj na bílé hned za značkoj do leva je tam pěkná hospoda a dělaj dobrý rybišty
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 11:13:39 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Pšán psal:
..pes,co stěká,...
..už jsem tam byl minimálně třikrát..No jelikož to mám skoro za barákem tak tam budu jezdit ted častěji tak snad to nacvičim, ni?
jj na bílé hned za značkoj do leva je tam pěkná hospoda a dělaj dobrý rybišty
ty taky furt myslíš jenom na to žrádlo
Banditatom (Člen) 28.04.2013 11:14:42 Offline |
No jelikož to mám skoro za barákem tak tam budu jezdit ted častěji tak snad to nacvičim, ni?jj na bílé hned za značkoj do leva je tam pěkná hospoda a dělaj dobrý rybišty
ty taky furt myslíš jenom na to žrádlo
pardon do prava
AndysekAndysek psal:Pšán psal:Banditatom psal:já ti dám tele počkej příšě ti fakt na tu holou dám
..pes,co stěká,...
..pokuds je děvucha šikovna,nepochybně..
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 12:08:30 Offline |
Pšán psal:AndysekAndysek psal:Pšán psal:
..pes,co stěká,...
tak bylo mi řečeno už od několika lidí, že ano, tak snad mi nekecají
AndysekAndysek psal:Pšán psal:AndysekAndysek psal:No jelikož to mám skoro za barákem tak tam budu jezdit ted častěji tak snad to nacvičim, ni?
..tož to su klidny..
Banditatom (Člen) 28.04.2013 12:51:50 Offline |
AndysekAndysek psal:Pšán psal:AndysekAndysek psal:
No jelikož to mám skoro za barákem tak tam budu jezdit ted častěji tak snad to nacvičim, ni?..pokuds je děvucha šikovna,nepochybně..
kecali neboj kecali jauvajs
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 13:05:03 Offline |
Banditatom psal:AndysekAndysek psal:Pšán psal:
..pokuds je děvucha šikovna,nepochybně..tak bylo mi řečeno už od několika lidí, že ano, tak snad mi nekecají
kecali neboj kecali jauvajs
ty sprosťáku jeden
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 13:05:47 Offline |
Pšán psal:AndysekAndysek psal:Pšán psal:
..pokuds je děvucha šikovna,nepochybně..tak bylo mi řečeno už od několika lidí, že ano, tak snad mi nekecají
..tož to su klidny..
tak to jsem ráda
Banditatom (Člen) 28.04.2013 13:10:20 Offline |
tak bylo mi řečeno už od několika lidí, že ano, tak snad mi nekecajíkecali neboj kecali jauvajs
ty sprosťáku jeden
nejsem sprostej jsem pravdomluvně upřimnej
Banditatom (Člen) 28.04.2013 13:21:48 Offline |
VikecB12 psal:No ty vole,to čučím,nakoukne sem jedno hudrovadlo(děvucha promine) a to je hnedka tokacích tetřevů
znáš to s tím hučákem né? a konečně si tu nepíšu sám pro sebe
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 13:45:35 Offline |
VikecB12 psal:No ty vole,to čučím,nakoukne sem jedno hudrovadlo(děvucha promine) a to je hnedka tokacích tetřevů
to já abyste měli nějakou zábavu
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 13:46:08 Offline |
kecali neboj kecali jauvajsty sprosťáku jeden
nejsem sprostej jsem pravdomluvně upřimnej
no tím pádem jsi teda v pátek upřímný nebyl styď se mi lhát
Banditatom (Člen) 28.04.2013 14:06:15 Offline |
ty sprosťáku jedennejsem sprostej jsem pravdomluvně upřimnej
no tím pádem jsi teda v pátek upřímný nebyl styď se mi lhát
nelžu takticky mlžím
AndysekAndysek psal:VikecB12 psal:No ty vole,to čučím,nakoukne sem jedno hudrovadlo(děvucha promine) a to je hnedka tokacích tetřevů
Šak jo,nějaký spestření tady mezi těma pacošama
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 14:14:23 Offline |
nejsem sprostej jsem pravdomluvně upřimnejno tím pádem jsi teda v pátek upřímný nebyl styď se mi lhát
nelžu takticky mlžím
:´-( teda...s tebou přestanu bavit
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 14:14:39 Offline |
VikecB12 psal:AndysekAndysek psal:VikecB12 psal:No ty vole,to čučím,nakoukne sem jedno hudrovadlo(děvucha promine) a to je hnedka tokacích tetřevů
Šak jo,nějaký spestření tady mezi těma pacošama
že, já si myslim
Banditatom (Člen) 28.04.2013 14:41:16 Offline |
no tím pádem jsi teda v pátek upřímný nebyl styď se mi lhátnelžu takticky mlžím
:´-( teda...s tebou přestanu bavit
za pravdu se muší trpět
AndysekAndysek (Člen) 28.04.2013 14:57:14 Offline |
nelžu takticky mlžím:´-( teda...s tebou přestanu bavit
za pravdu se muší trpět
to se neříká za pravdu, ale za krásu...si to překrucuješ podle svého
Banditatom (Člen) 30.04.2013 17:13:59 Offline |
qwerty psal:tak od 1.7 uz budu chodit do Prazskeho vlakna uz
Aneb budu pracovat pro Nemce v curakove
mažu si tě ze seznamu
Banditatom (Člen) 30.04.2013 17:15:25 Offline |
jinak děcka kdyby někdo chtěl dostal jsem děsnou chuť na korbačíky takže si chci pokud bude slušně skočit na sk (terchová zázrivá) pár zakoupit a sežrat
Banditatom (Člen) 30.04.2013 19:56:40 Offline |
Kukii psal:qwerty psal:tak od 1.7 uz budu chodit do Prazskeho vlakna uz
Aneb budu pracovat pro Nemce v curakovetak tam pozdravuj ty koko.. a vyřiď, že se mi ani krapet nestýská
Dobre tyse ti u nas libi co?
Banditatom psal:Kukii psal:tak tam pozdravuj ty koko.. a vyřiď, že se mi ani krapet nestýská
Do curakova jdu jen proto ze mne zaplatia a tady mne nic nedrzi proste jdu na zkusenou
Kukii psal:tak tam pozdravuj ty koko.. a vyřiď, že se mi ani krapet nestýská
se ti divim ze si tady sla, v mem oboru tu je jedna firma a ta mne navic nezaplati. V praze mi dali fest vice a jeste si muzu vybirat ... budu tu jeste dva mesice, co tak dat nejakou slezinu v Ove? Urco se nas sleze vice
WD club member.
Jestli někomu v čurákově nedají vo 30 víc než někde doma,tak to nemá smysl tam lezt,desítku nacpeš do nějakýho kutlochu na chrápání,desítku projezdíš na víkendy dom a desítku tam směníš za chlast abys přetrpěl utrapy velkoměsta To by mě mohlo vohrát
qwerty psal:Banditatom psal:Kukii psal:tak tam pozdravuj ty koko.. a vyřiď, že se mi ani krapet nestýská
Do curakova jdu jen proto ze mne zaplatia a tady mne nic nedrzi proste jdu na zkusenou
Kukii psal:tak tam pozdravuj ty koko.. a vyřiď, že se mi ani krapet nestýská
se ti divim ze si tady sla, v mem oboru tu je jedna firma a ta mne navic nezaplati. V praze mi dali fest vice a jeste si muzu vybirat ... budu tu jeste dva mesice, co tak dat nejakou slezinu v Ove? Urco se nas sleze vice
jak řiká vikec... pokud nemáš min.30 a víc, tak se praha nevyplatí.. v ově je mi mnohem líp, ale hlavní podíl na tom má Rendy slezina by nebyla marná..
Život je boj-mašina je nej!!!
10 projezdit tak to fakt netusim cim bych musel jezdit.
Vlak vyjde na ~600 tam i zpet
Zvazil jsem to a porad budu mit o dost vice jak ted ( i kdyz zaplatim kutloch) ...
Kukii > no tady se snazili zorganizovat bowling. Ale nejak to ztroskotalo Chce to schopneho organizatora
WD club member.
qwerty psal:10 projezdit tak to fakt netusim cim bych musel jezdit.
Vlak vyjde na ~600 tam i zpet
Zvazil jsem to a porad budu mit o dost vice jak ted ( i kdyz zaplatim kutloch) ...
Kukii > no tady se snazili zorganizovat bowling. Ale nejak to ztroskotalo Chce to schopneho organizatora
do toho se nehrnu, bo se znám
Život je boj-mašina je nej!!!
VikecB12 psal:Jestli někomu v čurákově nedají vo 30 víc než někde doma,tak to nemá smysl tam lezt,desítku nacpeš do nějakýho kutlochu na chrápání,desítku projezdíš na víkendy dom a desítku tam směníš za chlast abys přetrpěl utrapy velkoměsta To by mě mohlo vohrát
...nemáš pravdu, já mít tolik let a žádné závazky co Qverty, tak jedu na zkušenou okamžitě 4-5 let
Banditatom (Člen) 01.05.2013 13:39:28 Offline |
VikecB12 psal:Jak vlak Co to je? Tak pokud si chceš hrát na studentíka,tak pak jó
vlak= socka
prdlajs chce si hrát na velkoměšťaná s prahé
Mourej: i ty mladíku
kuki rendy mour a to pražské hovado které si mažu ze seznamu : jako lidičky jsem pro nějakou slezinu někde v milk baru ale jsem hoch z maloměsta prosťáček ostravu neznaje to chce někoho kdo zná ostravské puby Hanzíííííí?
Mour psal:VikecB12 psal:Jestli někomu v čurákově nedají vo 30 víc než někde doma,tak to nemá smysl tam lezt,desítku nacpeš do nějakýho kutlochu na chrápání,desítku projezdíš na víkendy dom a desítku tam směníš za chlast abys přetrpěl utrapy velkoměsta To by mě mohlo vohrát
...nemáš pravdu, já mít tolik let a žádné závazky co Qverty, tak jedu na zkušenou okamžitě 4-5 let
Nemám pravdu v čem? Plno mejch kamarádů tam z velkou slávou vodfrčelo a za dva roky byli doma se stejně holou prdelí Při každé návštěvě domoviny lili jak protoržení,protože jim to bylo vzácný a vejdělek navíc šulnul žádnej. Je to každýho boj,já už vo tydle iluze přišel. Chápu to tehdy,kdyš někdo umí něco,co vostatní neumí,dokáže tam vydělat pětinásobek toho co doma a sežene si tam svoje standartní bydlení,ale přebejvat na ubytovnách,privátech a pokojíčkách pro studentíky beru jako strátu času
VikecB12 psal:Mour psal:VikecB12 psal:Jestli někomu v čurákově nedají vo 30 víc než někde doma,tak to nemá smysl tam lezt,desítku nacpeš do nějakýho kutlochu na chrápání,desítku projezdíš na víkendy dom a desítku tam směníš za chlast abys přetrpěl utrapy velkoměsta To by mě mohlo vohrát
Nemám pravdu v čem? Plno mejch kamarádů tam z velkou slávou vodfrčelo a za dva roky byli doma se stejně holou prdelí Při každé návštěvě domoviny lili jak protoržení,protože jim to bylo vzácný a vejdělek navíc šulnul žádnej. Je to každýho boj,já už vo tydle iluze přišel. Chápu to tehdy,kdyš někdo umí něco,co vostatní neumí,dokáže tam vydělat pětinásobek toho co doma a sežene si tam svoje standartní bydlení,ale přebejvat na ubytovnách,privátech a pokojíčkách pro studentíky beru jako strátu času
...ale Ty už si Vikeci strašně starej a potřebuješ svoje jistoty, bydlení, po druhém dítěti Jugoslávie..... Já se bavím vo nás mladejch, keří rádi nový věci, nový zkušenosti a tak ....:good
Mour psal:VikecB12 psal:Mour psal:
...nemáš pravdu, já mít tolik let a žádné závazky co Qverty, tak jedu na zkušenou okamžitě 4-5 letNemám pravdu v čem? Plno mejch kamarádů tam z velkou slávou vodfrčelo a za dva roky byli doma se stejně holou prdelí Při každé návštěvě domoviny lili jak protoržení,protože jim to bylo vzácný a vejdělek navíc šulnul žádnej. Je to každýho boj,já už vo tydle iluze přišel. Chápu to tehdy,kdyš někdo umí něco,co vostatní neumí,dokáže tam vydělat pětinásobek toho co doma a sežene si tam svoje standartní bydlení,ale přebejvat na ubytovnách,privátech a pokojíčkách pro studentíky beru jako strátu času
...ale Ty už si Vikeci strašně starej a potřebuješ svoje jistoty, bydlení, po druhém dítěti Jugoslávie..... Já se bavím vo nás mladejch, keří rádi nový věci, nový zkušenosti a tak ....:good
a mně se chce něco říct
AndysekAndysek (Člen) 01.05.2013 22:13:15 Offline |
chlapi nehádejte se, každému co jeho jest
nehadejte se deti
neni mi 18ct a neni to ma prvni prace. Delam v IT par let a nemam v ove zavazky. Tak jdu proste do Prahy rozvinout se odborne znalosti dale. Zvazil jsem pro a proti a kyvnul na tu nabidku ... nic vic a nic min.
VikecB12 > kdyz to reknu na prudko: "nemuzu za to ze tvi znami jsou alpy co nic neumi ..."
Ted zpatky k podstatnym vecem > Kdy dame
WD club member.
Banditatom (Člen) 02.05.2013 09:30:51 Offline |
Neni dulezite kdy je dulezite kde az nekdo sezene pub nejakej slusjej samo tak termin uz nebude peoblem