Nejsi přihlášen
andre.marek (Člen) 12.08.2013 15:53:38 Offline |
Re: morafská sekce
Přesně tu 452 jsem myslel. Na mapě to vypadá dobře, ale víš jak to v tom kraji vypadá... Některé cesty téměř nejetelné. Mimochodem v jak hrozném stavu je ta cesta z Losin na sedlo?
Banditatom (Člen) 12.08.2013 16:47:26 Offline |
andre.marek psal:Přesně tu 452 jsem myslel. Na mapě to vypadá dobře, ale víš jak to v tom kraji vypadá... Některé cesty téměř nejetelné. Mimochodem v jak hrozném stavu je ta cesta z Losin na sedlo?
hadi trošku polepený díry ale stav vícemnéně stejný a při troše odvahy se dalo hoblovat něčím teda už vím čím ale raděj držím usta
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
andre.marek (Člen) 12.08.2013 17:32:01 Offline |
Banditatom psal:hadi trošku polepený díry ale stav vícemnéně stejný a při troše odvahy se dalo hoblovat něčím teda už vím čím ale raděj držím usta
Pokud tam není úsek nového asfaltu, tak netuším, kde tam je místo kde by se dalo hoblovat /to není trocha odvahy, ale absolutní ztráta pudu sebezáchovy/. I když já tam posledně jel ve špatnou dobu - zrovna čerstvě opraveno jemným štěrkem s asfaltovou emulzí - cestáři pod kopcem zrovna balili nářadí.
Tak když už víš co drhne, tak to můžeš odstranit, aby ti tam už konečně nic nezavazelo
Jenom nevím, jestli Japonští soudruzi mysleli na někoho jako jsi ty když tu motorku projektovali - asi nečekali takové náklony .
Banditatom (Člen) 12.08.2013 17:55:51 Offline |
andre.marek psal:Banditatom psal:hadi trošku polepený díry ale stav vícemnéně stejný a při troše odvahy se dalo hoblovat něčím teda už vím čím ale raděj držím usta
Pokud tam není úsek nového asfaltu, tak netuším, kde tam je místo kde by se dalo hoblovat /to není trocha odvahy, ale absolutní ztráta pudu sebezáchovy/. I když já tam posledně jel ve špatnou dobu - zrovna čerstvě opraveno jemným štěrkem s asfaltovou emulzí - cestáři pod kopcem zrovna balili nářadí.
Tak když už víš co drhne, tak to můžeš odstranit, aby ti tam už konečně nic nezavazelo
Jenom nevím, jestli Japonští soudruzi mysleli na někoho jako jsi ty když tu motorku projektovali - asi nečekali takové náklony .
hele bordel nikde celkem se to dalo až na hady a někerý zatáčky byli na projetí pěkný
Banditatom psal:andre.marek psal:Banditatom psal:hadi trošku polepený díry ale stav vícemnéně stejný a při troše odvahy se dalo hoblovat něčím teda už vím čím ale raděj držím usta
Jenom nevím, jestli Japonští soudruzi mysleli na někoho jako jsi ty když tu motorku projektovali - asi nečekali takové náklony .hele bordel nikde celkem se to dalo až na hady a někerý zatáčky byli na projetí pěkný
...no a druhá strana Červenohorského sedla směrem na Jeseník nádherná ...teda až na ty vysypané Poláky
Koldan psal:nepojede se někdo zítra projet na Pezinsků Babu? po O?
Baba uz nie je co byvala,semafory,policajti,Moravaci,co to maju blizko na sk,by sme mohli ak bude pekne,na Sklene Teplice,Hodrusa Hamre,Harmanec.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Banditatom (Člen) 31.08.2013 21:18:19 Offline |
Hanz psal:já bych aj někam vyrazil , sice mám v ložisko v krku, ale jebat, tak kde, kdy, s kým, kam a proč?
krom toho že to ložisko měníš už měsíc tak prej zítra nikam nemůžu!!! prej muším slavit tchýniny narozeniny příští víkend mám prej volno tak uděláme výlet hmm?
andre.marek (Člen) 31.08.2013 22:29:59 Offline |
Banditatom psal:krom toho že to ložisko měníš už měsíc tak prej zítra nikam nemůžu!!! prej muším slavit tchýniny narozeniny příští víkend mám prej volno tak uděláme výlet hmm?
A už mu to zčíná
Příští víkend mám volný, to by se mi i líbilo. Pokud tedy pojede ještě někdo jiný než vy dva. Na vás samotné nemám hlavu. Naštěstí...
Banditatom (Člen) 31.08.2013 22:34:51 Offline |
andre.marek psal:Banditatom psal:krom toho že to ložisko měníš už měsíc tak prej zítra nikam nemůžu!!! prej muším slavit tchýniny narozeniny příští víkend mám prej volno tak uděláme výlet hmm?
A už mu to zčíná
Příští víkend mám volný, to by se mi i líbilo. Pokud tedy pojede ještě někdo jiný než vy dva. Na vás samotné nemám hlavu. Naštěstí...
proč? víš že jezdíme pijánko něco vymyslím pěknýho asi sk
Banditatom (Člen) 05.09.2013 11:48:40 Offline |
no čus opičáci dostali jsme doma děsnou chuť na brynzové halušky
takže sobota odjezd po domluvě směr čadca oravská lesná orava kubín ( vyžerem kilerovi ledničku a pak by se vydělo podle času co vy na to? v neděli se mě prej nechce
Banditatom (Člen) 05.09.2013 12:07:12 Offline |
Mour psal:...přes týden se maká na panském....v sobotu na svojem.....a v neděli se jezdí
Za sebe nevím, zavolám
v neděli je snad cyklovýtet né?já v neděli jdu grilovat k tatinkovi
Banditatom psal:Mour psal:...přes týden se maká na panském....v sobotu na svojem.....a v neděli se jezdí
Za sebe nevím, zavolámv neděli je snad cyklovýtet né?já v neděli jdu grilovat k tatinkovi
...tatínkovi Mamutka ?
Nevím ale jak teď přes víkend, jelikož ten příští týden chcu jet do hen těch čech ke Kojakoj
Banditatom (Člen) 05.09.2013 19:14:39 Offline |
Pšán psal:..zítra oslava,sobota nepoužitelný..
..v neděli bych mohl být funkční..
V patek birel kofola sobota hen hen v nedeli nemuzu...chapes
andre.marek (Člen) 05.09.2013 20:09:23 Offline |
Já taky v neděli nemůžu, v sobotu bych se rád projel. Sice v pátek taky oslava, ale nebudu to přehánět a ráno bych vyrazil. V neděli pak do Příbora na pouť.
Banditatom (Člen) 05.09.2013 20:55:49 Offline |
andre.marek psal:Já taky v neděli nemůžu, v sobotu bych se rád projel. Sice v pátek taky oslava, ale nebudu to přehánět a ráno bych vyrazil. V neděli pak do Příbora na pouť.
v sobotu se povozíme v neděli dojdete na grilovačku co?
Banditatom (Člen) 05.09.2013 22:24:16 Offline |
luci padám nrmožem
K.a.s.y.m. (Člen) 06.09.2013 06:19:14 Offline |
Banditatom psal:luci padám nrmožem
jen strci hlavu do chomoutu tak nic nemuzuvsichni jsme ti rikali nedelej to.ale to ne.Mamutek ma vlastni hlavu
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 06.09.2013 08:53:06 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:luci padám nrmožem
jen strci hlavu do chomoutu tak nic nemuzuvsichni jsme ti rikali nedelej to.ale to ne.Mamutek ma vlastni hlavu
to mě říká ten pravej.... mamutek by právě chtěl
Banditatom (Člen) 06.09.2013 09:54:36 Offline |
Mour psal:...hele, tak v kolik? kde? ...kdybych tu trávu pokosil dnes
....a jelikož jsem s paní 22 let, tak už zas můžu kam chci ...samozřejmě za předpokladu, že mám peníze
za předpokladu že ti paní peníze půjčí já nic zkus ondru ten se chtěl jet projet
Mour psal:...hele, tak v kolik? kde? ...kdybych tu trávu pokosil dnes
....a jelikož jsem s paní 22 let, tak už zas můžu kam chci ...samozřejmě za předpokladu, že mám peníze
Nazdar, nechceš si zajet transpublik?? http://transpublik.cz/
Paní vem klidně sebou taky jedu s polovičkou.
andre.marek (Člen) 06.09.2013 14:29:32 Offline |
Banditatom psal:za předpokladu že ti paní peníze půjčí já nic zkus ondru ten se chtěl jet projet
Jakože ty nejedeš? Jakto, co halušky???
Daniel psal:Mour psal:...hele, tak v kolik? kde? ...kdybych tu trávu pokosil dnes
....a jelikož jsem s paní 22 let, tak už zas můžu kam chci ...samozřejmě za předpokladu, že mám penízeNazdar, nechceš si zajet transpublik?? http://transpublik.cz/
Paní vem klidně sebou taky jedu s polovičkou.
Díky za info, já moc na takové akce nejsu
Banditatom psal:Mour psal:...hele, tak v kolik? kde? ...kdybych tu trávu pokosil dnes
....a jelikož jsem s paní 22 let, tak už zas můžu kam chci ...samozřejmě za předpokladu, že mám penízeza předpokladu že ti paní peníze půjčí já nic zkus ondru ten se chtěl jet projet
jak nic? to už Ti všechno sebrala?
....to musíš tak : Jednou mi Ivča řekla, "že by jí jako zajímalo, jak je to možné, že utratím víc než vydělám?"
andre.marek (Člen) 06.09.2013 23:06:18 Offline |
Tak co zítra? Jede někdo někam? Takovou vyhlídkovou jízdu...
andre.marek (Člen) 07.09.2013 09:21:03 Offline |
Tak já vyrážím asi směr skřítek. Tentokrát bez vyčuhujícího plátna
Banditatom (Člen) 08.09.2013 16:10:07 Offline |
hoja ogaři tož jakapak jste pojezdili?
andre.marek (Člen) 08.09.2013 18:18:23 Offline |
Banditatom (Člen) 08.09.2013 19:55:25 Offline |
pěkný příště zkus směr hanušovice králíky krom pěkný ČS tvrze je tam vcelku pěkná krajina(silnice sice nic moc ale je tam pěkně)
andre.marek psal:Slezská Harta - Skřítek - Jablonné nad Orlicí - Lanškroun - Červenohorské sedlo - Bruntál - Opava a přes Hradec nad Moravicí domů.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_mapa.jpg
....jsme Tě možná někde potkali....jeli jsme po desáté z Opavy - Bruntál - Šumperk - Králíky a dál přes hřeben Orlických hor ... v Neratově jsme stihli koncert brněnského kontrabasového orchestru a potom ... až dom...
andre.marek (Člen) 08.09.2013 20:26:06 Offline |
V Příboře na pouti jsem byl dnes taky, ale autem. Potřeboval jsem odvézt králíky z výstavy. Byl to krásný víkend...
A v tu sobotu jsem potkal neskutečné množství motorek.
Banditatom (Člen) 08.09.2013 20:27:08 Offline |
mi měli taky fajn víkend jsem zvědavej kolik takových pěkných víkendu ještě budě
...krásnej víkend...f páteg sem se u Huskyho strašně, ale fakt strašně vožral, celou sobotu sem se klepal, večír sme vodjeli autej na chajdalupu a dneska byli na houbách, kerý tady teť smrděj po bytě
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 08.09.2013 20:39:05 Offline |
Filous psal:...krásnej víkend...f páteg sem se u Huskyho strašně, ale fakt strašně vožral, celou sobotu sem se klepal, večír sme vodjeli autej na chajdalupu a dneska byli na houbách, kerý tady teť smrděj po bytě
jak smrděj co mi paneláčníci by jsme za to dali
Filous psal:...krásnej víkend...
...koukám, že jak je sluníčko, na motorku Tě nic nedostane...tak holt až zase začne pršet
...my si dali v pátek Praha-Rokytnice-Náchod-Suchý vrch-Skřítek-Opava ... takže v pátek okolo 440km a dnes 375km = za dva dny ježdění hezkých 815 km a včera jsem to po delším čase trošku přeleštil
Já měl víkend taky plodnej,v sobotu sme stihli udělat fasádu na baráku a ještě sem měl večer energii na to,abych sedl na mašinu a jel si nachalupu vožrat držku a dneska po vystřízlivění vejlet na mašině do Ostrožské nové vsi vobhlídnout jejich krásný štěřkáče nebo pískovny nebo co to je Takže nebejt toho kreše,byl by to hezkej víkend
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 09.09.2013 06:33:44 Offline |
ja mel vikend taky peknej..na baraku pribylo 6 rad zdiva a ted me boli celej clovek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 15.09.2013 10:19:24 Offline |
o půl druhé tzn. 13:30 v lubině na jehlanu? někde někam kousek?
andre.marek (Člen) 15.09.2013 11:27:59 Offline |
Já dnes asi nee, jsem po službě a musím něco udělat i doma...
Užijte si to.
Banditatom (Člen) 15.09.2013 12:45:15 Offline |
předběžně příští nedělej? konečně by jsme dali halušky
Banditatom (Člen) 26.09.2013 08:40:41 Offline |
Mour psal:...já můžu někam jenom v sobotu
F sobotu mam prej grilovacku tzn veprik na rozni pivik do pupiku vyser se v nedeli na sport a pojed udelat neco lro rodinu
Banditatom psal:Mour psal:...já můžu někam jenom v sobotu
F sobotu mam prej grilovacku tzn veprik na rozni pivik do pupiku vyser se v nedeli na sport a pojed udelat neco lro rodinu
...Ali má v neděli v Ostravě závody....nebudu chybět a pak mám hokej
Banditatom (Člen) 26.09.2013 13:25:15 Offline |
Tak co vopicaci v tu nedeli? Teda krom hokejisty zajel bych nekde na kofi und milk
Banditatom (Člen) 26.09.2013 16:22:33 Offline |
VikecB12 psal:A já to stihl dneska V devět sem vypadl z domu,nakroužil pěknejch 320km,jednou zmokl a teď sem dofrčel pěkně vyvětranej dom. U Trampa sem byl sám,nikde ani noha
tebe se nikdo neptal cos dělal dneska tady sedm celsíku hnus tyfusovitej
Banditatom psal:VikecB12 psal:A já to stihl dneska V devět sem vypadl z domu,nakroužil pěknejch 320km,jednou zmokl a teď sem dofrčel pěkně vyvětranej dom. U Trampa sem byl sám,nikde ani noha
tebe se nikdo neptal cos dělal dneska tady sedm celsíku hnus tyfusovitej
Já vím,chtěl sem si dat červenohorský sedlo a pojezdit v jeseníkách,ale za olomócem začlo chcat a libava byla v mlze a hnus už na dálku,tak sem to stočil na Tovačov,Kojetín,Zdounky,Buchláky,pak kafíčko na chalupě u Vyškova a šoustkama dom. Nikde žádný pumpičky ani jiná chátra turistická,takže paráda Mám rád podzim
A cestou sem už potkal jenom nějaký mašiny BMW,nic jinýho asi už nejezdí ci fix
tady u nás je šit celý týden...
celý týden taky jezdím makat do kostelce na hané a tam celý týden svítí slunko...
kurva... bych se tak svez a piču..
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 26.09.2013 18:10:01 Offline |
VikecB12 psal:U nás na jihu dneska aji semtam slunko pralo
neser
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2013 21:17:28 Offline |
Banditatom (Člen) 26.09.2013 21:34:14 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:U nás na jihu dneska aji semtam slunko pralo
neser
tady dneska bylo taky fajně
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 5473_n.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7334_n.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 4094_n.jpg
už ti někdo šlápnul na ulitu? co má paňmáma s haxnou?
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2013 22:31:39 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:neser
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 4094_n.jpguž ti někdo šlápnul na ulitu? co má paňmáma s haxnou?
ále nic ...vo ten fofrklacek se vopírá , jen když nemůže chodit po vášnivej noci ...sem holt samec , no
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 4094_n.jpguž ti někdo šlápnul na ulitu? co má paňmáma s haxnou?
ále nic ...vo ten fofrklacek se vopírá , jen když nemůže chodit po vášnivej noci ...sem holt samec , no
Tak zase ale jednou v roce se to dá přetrpět s tou berlou
Banditatom (Člen) 28.09.2013 13:31:16 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:
prej samec
tak co chachaři co zítra? nikdo se nechce povozit?
hlemejzd999 (Člen) 28.09.2013 16:20:04 Offline |
VikecB12 psal:hlemejzd999 psal:Banditatom psal:už ti někdo šlápnul na ulitu? co má paňmáma s haxnou?
Tak zase ale jednou v roce se to dá přetrpět s tou berlou
...vidis, to je zajimací ...ale co ty ostatní dny ? ... ze by nejakej zastup ?
chudinka ...si toho bere nejak moc
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
andre.marek (Člen) 29.09.2013 17:29:21 Offline |
Bohužel jsem byl na víkend pryč, tak jsem se nemohl ozvat a přitom bylo tak krásně...
Ale zase jsem si užil krásné přírody na Oravě, lesů a hřibů.
Banditatom (Člen) 13.10.2013 10:59:22 Offline |
dnes 12h lubina papoil... kdyby někdo někam
Banditatom (Člen) 13.10.2013 18:57:57 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:dnes 12h lubina papoil... kdyby někdo někam
co prudíš, když maj všicí ještě pod kůží
já na to střízlivej nevlezu děsně se bojím :-d
andre.marek (Člen) 20.10.2013 17:21:15 Offline |
Taky jsem se provětral. Vyrazil jsem později - až kolem třetí, to už u nás taky svítilo a bylo celkem dobře.
Banditatom (Člen) 20.10.2013 18:24:49 Offline |
kocovinka...vystřízlivění (částečné) gril špízy, klobásky slivovička a jsem na tom stejně jak včera
taky sem vyjel a paráda:)
na chlastání sem se včera vysral, bo náladu neměl,a v 7 ráno sledovat motoGP chtěl sem, tak v jednu vyrazivší na skuteru, zjistil, že to počasí je dobré dosti i na motorkej, no tak jel sem
__________________________________________________________________________________
tomasNJ psal:taky sem vyjel a paráda:)
na chlastání sem se včera vysral, bo náladu neměl,a v 7 ráno sledovat motoGP chtěl sem, tak v jednu vyrazivší na skuteru, zjistil, že to počasí je dobré dosti i na motorkej, no tak jel sem
...a nepotkali jsme se tak 13:37 před Bílovcem, bo jsem tam předjel pilota Triumfu
Banditatom (Člen) 20.10.2013 20:07:34 Offline |
Mour psal:tomasNJ psal:taky sem vyjel a paráda:)
na chlastání sem se včera vysral, bo náladu neměl,a v 7 ráno sledovat motoGP chtěl sem, tak v jednu vyrazivší na skuteru, zjistil, že to počasí je dobré dosti i na motorkej, no tak jel sem...a nepotkali jsme se tak 13:37 před Bílovcem, bo jsem tam předjel pilota Triumfu
ty...
Mour psal:tomasNJ psal:taky sem vyjel a paráda:)
na chlastání sem se včera vysral, bo náladu neměl,a v 7 ráno sledovat motoGP chtěl sem, tak v jednu vyrazivší na skuteru, zjistil, že to počasí je dobré dosti i na motorkej, no tak jel sem...a nepotkali jsme se tak 13:37 před Bílovcem, bo jsem tam předjel pilota Triumfu
v tu dobu sem drandil skutra...
a nestává se, že by mě něgdo předjel
tomasNJ psal:Mour psal:tomasNJ psal:taky sem vyjel a paráda:)
v tu dobu sem drandil skutra...
a nestává se, že by mě něgdo předjel
..néé? ....tak teda mě se to stává někdy
andre.marek (Člen) 27.10.2013 17:55:16 Offline |
To jste stihli tolik???
My jenom kolem komína - ten Hradec nad Moravicí, Opava a přes Kružberk a Vítkov domů - dnes docela dost foukalo a nějak jsem z toho neměl ten požitek...
Ale jinak bylo krásně.
andre.marek (Člen) 27.10.2013 19:10:53 Offline |
Zdálo se mi to docela dost, ale ta na 3 zastávky asi dobré.
A foukalo tam?
Na ten Hradec a kolem Opavy to byla docela síla.