Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 05.08.2016 17:44:13 Offline |
Re: morafská sekce
Mour psal:Hellou! Bude přes víkend otevřen BanditBáár, nebo taky někam pojede?
Bandit bar bude otevren so i ne jedu do prdele musim natirat nabytek na terasej
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Mour psal:Hellou! Bude přes víkend otevřen BanditBáár, nebo taky někam pojede?
Hele vis jak po- pa na panskym, so na svojim a v ne se jezdi .....zavolam pak. Jo?
Banditatom (Člen) 05.08.2016 18:44:12 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:Hellou! Bude přes víkend otevřen BanditBáár, nebo taky někam pojede?
Hele vis jak po- pa na panskym, so na svojim a v ne se jezdi .....zavolam pak. Jo?
Po-pa pro sebe sobotej brachoj do polandu pro podlahu v nedelej na svojem
andre.marek (Člen) 05.08.2016 20:47:51 Offline |
A já sobotu na svojem, neděle odjezd na dovolenou směr Rychlebské hory, město Javorník a v pondělí na vás budu myslet
Banditatom (Člen) 06.08.2016 19:21:00 Offline |
....osamely jezdce v kolik planujes navstevu BB ?
Banditatom (Člen) 27.09.2016 14:22:19 Offline |
Mour psal:Vlastně proč se zítra někam nejede?
Sef mi dal volno uz dnes proto s ondrou na nakupy a ted obedosvacina na bile pak to vidim sk. Zitra manzelka narozeniny a sousedoj kluk
Banditatom psal:Mour psal:Vlastně proč se zítra někam nejede?
Sef mi dal volno uz dnes proto s ondrou na nakupy a ted obedosvacina na bile pak to vidim sk. Zitra manzelka narozeniny a sousedoj kluk
...narozky má manželka a soused co Ty tam budeš dělat? ...no nic už sem si zvyk jezdit sám
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:Vlastně proč se zítra někam nejede?
...narozky má manželka a soused co Ty tam budeš dělat? ...no nic už sem si zvyk jezdit sám
V kolik a kam?
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 27.09.2016 18:22:53 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:Vlastně proč se zítra někam nejede?
Tomik to dneska protahl na nej neuveritelnych 250kmsvickova byla luxusni ale smrskla se me po ni bunda
K.a.s.y.m. (Člen) 27.09.2016 19:15:13 Offline |
Banditatom psal:Mour psal:Banditatom psal:
Sef mi dal volno uz dnes proto s ondrou na nakupy a ted obedosvacina na bile pak to vidim sk. Zitra manzelka narozeniny a sousedoj kluk...narozky má manželka a soused co Ty tam budeš dělat? ...no nic už sem si zvyk jezdit sám
Tomik to dneska protahl na nej neuveritelnych 250kmsvickova byla luxusni ale smrskla se me po ni bunda
Bude to chtit bundu s vetsim mnozstvim streče😂😂😂
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
andre.marek (Člen) 27.09.2016 19:19:44 Offline |
Nehcete někdo v sobotu odpoledne někam? Jsem zítra i v neděli v práci, v sobotu dopoledne bych pracoval a odpoledne někam vyrazil. Sraz tak kolem druhé? Pokud bude počasí...
Banditatom (Člen) 27.09.2016 19:36:19 Offline |
andre.marek psal:Nehcete někdo v sobotu odpoledne někam? Jsem zítra i v neděli v práci, v sobotu dopoledne bych pracoval a odpoledne někam vyrazil. Sraz tak kolem druhé? Pokud bude počasí...
Zeptam se vedeni ale asi joo
To kasym: to jo ale o nekolik velikosti
Banditatom (Člen) 27.09.2016 20:08:26 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:Zeptam se vedeni ale asi joo
...a terasu už máš? Já jestli není zbytečné se vůbec zkoušet ptát....
Mam! V pytlich na dilne
andre.marek (Člen) 27.09.2016 20:32:42 Offline |
Teď na to nebude mít čas...
Kukii psal:Mour psal:Banditatom psal:
Sef mi dal volno uz dnes proto s ondrou na nakupy a ted obedosvacina na bile pak to vidim sk. Zitra manzelka narozeniny a sousedoj kluk...narozky má manželka a soused co Ty tam budeš dělat? ...no nic už sem si zvyk jezdit sám
V kolik a kam?
Jestli nekam pojedete dej vedet. Ja zadny plan nemam a je me jedno v kolik
andre.marek psal:Nehcete někdo v sobotu odpoledne někam? Jsem zítra i v neděli v práci, v sobotu dopoledne bych pracoval a odpoledne někam vyrazil. Sraz tak kolem druhé? Pokud bude počasí...
...v sobotu mam s jezdenim smulu bo poustime draky a
Mour psal:Kukii psal:Mour psal:
...narozky má manželka a soused co Ty tam budeš dělat? ...no nic už sem si zvyk jezdit sámV kolik a kam?
Jestli nekam pojedete dej vedet. Ja zadny plan nemam a je me jedno v kolik
Tak nakonec pivni slavnosti
Banditatom (Člen) 28.09.2016 08:43:34 Offline |
Kukii psal:Mour psal:Kukii psal:
V kolik a kam?Jestli nekam pojedete dej vedet. Ja zadny plan nemam a je me jedno v kolik
Tak nakonec pivni slavnosti
To zas bude v aleji nabluto
Banditatom (Člen) 02.11.2016 10:00:45 Offline |
Partaci aj partacky co takhle udelat schuzu?
Banditatom psal:Partaci aj partacky co takhle udelat schuzu?
první vikend v prosinci jsme v Čechách, tak kdykoliv jindy by to šlo jo a parťáku v patek se stavim u vás pro tu novorozeneckou vložku, vyrid prosím paní...
Mour psal:Tom: .....jak je na tom ta restaurace u Vás? ....jinak mě to je úplně jedno kdy, akorát nemám čas 4.11, pak 19.11 a asi 16.12 a taky 17.12 ....
Hmm vánoční večírky :)
A v lednu detox :)))
ale di, Ty brepto ...
andre.marek (Člen) 02.11.2016 13:02:26 Offline |
Pokud bereme jen pátek nebo sobotu tak já můžu 11. a 12.11., pak až 30.12.
ostatní dny buď večírek nebo před službou, nebo služba...
Banditatom (Člen) 02.11.2016 13:49:27 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Partaci aj partacky co takhle udelat schuzu?
první vikend v prosinci jsme v Čechách, tak kdykoliv jindy by to šlo jo a parťáku v patek se stavim u vás pro tu novorozeneckou vložku, vyrid prosím paní...
Jestli pro ni pojedes solo tak to ti ji hodim tetasak jsme ti ji sposte slohli😆a jestli pojedete odpolednej i s tatou tak dam chladit
Kuci a devcata koukam ze s datumem bude pruser
Banditatom (Člen) 02.11.2016 13:54:46 Offline |
To mour: restaurace funguje novy majitel tomika kamarad tomik mozna spoluvlastnik
Tak co to udelat hen toho 11-12 jak ma pan doktor volno? To muze aj ten pan s velkym M a ostravaci pokud nebudou cekat u nory jsou na tom jak? Me je to burt ja uz zahajil prazdniny
Banditatom psal:To mour: restaurace funguje novy majitel tomika kamarad tomik mozna spoluvlastnik
Tak co to udelat hen toho 11-12 jak ma pan doktor volno? To muze aj ten pan s velkym M a ostravaci pokud nebudou cekat u nory jsou na tom jak? Me je to burt ja uz zahajil prazdniny
Pánbůh s náma a zlé pryč ...dyť si ji sám vypiješ
....ja až radči až po 15-tym, bo sem prázdniny nezačal a do koncernu nasypal 20-tis.
Banditatom (Člen) 02.11.2016 14:06:50 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:To mour: restaurace funguje novy majitel tomika kamarad tomik mozna spoluvlastnik
Tak co to udelat hen toho 11-12 jak ma pan doktor volno? To muze aj ten pan s velkym M a ostravaci pokud nebudou cekat u nory jsou na tom jak? Me je to burt ja uz zahajil prazdninyPánbůh s náma a zlé pryč ...dyť si ji sám vypiješ
....ja až radči až po 15-tym, bo sem prázdniny nezačal a do koncernu nasypal 20-tis.
To nee chcu at se me mozna investice brzy vrati asi zacinam abstinovat
15 nemuze pan doktor hold budes si muset pujcit od manzelky a nemas jezdit koncernem
Banditatom psal:Mour psal:Banditatom psal:To mour: restaurace funguje novy majitel tomika kamarad tomik mozna spoluvlastnik
Tak co to udelat hen toho 11-12 jak ma pan doktor volno? To muze aj ten pan s velkym M a ostravaci pokud nebudou cekat u nory jsou na tom jak? Me je to burt ja uz zahajil prazdninyPánbůh s náma a zlé pryč ...dyť si ji sám vypiješ
....ja až radči až po 15-tym, bo sem prázdniny nezačal a do koncernu nasypal 20-tis.To nee chcu at se me mozna investice brzy vrati asi zacinam abstinovat
15 nemuze pan doktor hold budes si muset pujcit od manzelky a nemas jezdit koncernem
...nevím.....uvidím co to ještě bude stát dnes navečer ...až uvidíš konstruktéra motoru Škoda, tak mu řekni: "Hele počkej kámo" a val pro tu pálku.....
Banditatom (Člen) 02.11.2016 14:27:43 Offline |
Jj 3valec 1.2 htp je skvost techniky neboj v nejhorsim te zalozim aby sis nemusel pujcovat od zeny
Banditatom (Člen) 02.11.2016 14:52:01 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Jj 3valec 1.2 htp je skvost techniky neboj v nejhorsim te zalozim aby sis nemusel pujcovat od zeny
... první 40 kW
....proto tomik pokukuje po auticku co ma 2x vice valcu a 3x vetsi objem
Banditatom psal:Mour psal:Banditatom psal:Jj 3valec 1.2 htp je skvost techniky neboj v nejhorsim te zalozim aby sis nemusel pujcovat od zeny
... první 40 kW
....proto tomik pokukuje po auticku co ma 2x vice valcu a 3x vetsi objem
...na mých 12 tis.km ročně po městě (max.80km/h) není žádný důvod a na brabánka mám 12-ctku ...kdyby ten motor nebyl s prý konstrukční chybou tak bohatě na ten můj účel stačí
Banditatom (Člen) 02.11.2016 16:18:10 Offline |
Partaku jsem mladej potrebuju met obrovskeho brabanka
Tak co partaci predbezne 12.11 u carodejnice? prali by jste si nejakou laskovinu? Treba kolinko zebirka a podobne
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:Partaci aj partacky co takhle udelat schuzu?
Jestli pro ni pojedes solo tak to ti ji hodim tetasak jsme ti ji sposte slohli😆a jestli pojedete odpolednej i s tatou tak dam chladit
Kuci a devcata koukam ze s datumem bude pruser
Pojedu na vikend na hory a Rendy bude pařit v Ove, takže můžeš dat chladit max. Birella jeste zavolám, bo přesně nevim, kdy budu vyzvedavat zelo k naložení
Banditatom psal:Partaku jsem mladej potrebuju met obrovskeho brabanka
Tak co partaci predbezne 12.11 u carodejnice? prali by jste si nejakou laskovinu? Treba kolinko zebirka a podobne
Může být, vyřídím Rendymu... Na noru je ještě brzy, zatim to má 30 čísel a půl kila
andre.marek (Člen) 02.11.2016 19:19:51 Offline |
12.11. ideální termín
Banditatom (Člen) 02.11.2016 20:06:33 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Kukii psal:
první vikend v prosinci jsme v Čechách, tak kdykoliv jindy by to šlo jo a parťáku v patek se stavim u vás pro tu novorozeneckou vložku, vyrid prosím paní...Jestli pro ni pojedes solo tak to ti ji hodim tetasak jsme ti ji sposte slohli😆a jestli pojedete odpolednej i s tatou tak dam chladit
Kuci a devcata koukam ze s datumem bude pruserPojedu na vikend na hory a Rendy bude pařit v Ove, takže můžeš dat chladit max. Birella jeste zavolám, bo přesně nevim, kdy budu vyzvedavat zelo k naložení
Tak ja ti teta dam aspon toho birela chladit kdyz teda nemozes
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:
Kuci a devcata koukam ze s datumem bude pruserPojedu na vikend na hory a Rendy bude pařit v Ove, takže můžeš dat chladit max. Birella jeste zavolám, bo přesně nevim, kdy budu vyzvedavat zelo k naložení
Tak ja ti teta dam aspon toho birela chladit kdyz teda nemozes
Kol 12-13 jsem u Vás
Banditatom (Člen) 03.11.2016 18:57:53 Offline |
Pojedu na vikend na hory a Rendy bude pařit v Ove, takže můžeš dat chladit max. Birella jeste zavolám, bo přesně nevim, kdy budu vyzvedavat zelo k naloženíTak ja ti teta dam aspon toho birela chladit kdyz teda nemozes
Kol 12-13 jsem u Vás
Budem s transparentem vyckavat prijezd velkomestanu
Tak ja ti teta dam aspon toho birela chladit kdyz teda nemozesKol 12-13 jsem u Vás
Budem s transparentem vyckavat prijezd velkomestanu
Velkomestan se senem a blatem na botach woe a očekávám BP transparent, když už teda
Kol 12-13 jsem u VásBudem s transparentem vyckavat prijezd velkomestanu
Velkomestan se senem a blatem na botach woe a očekávám BP transparent, když už teda
Hele radči zavolej, bo si Tě pozvou a pak nejsou doma
Banditatom (Člen) 04.11.2016 13:14:22 Offline |
Mour psal:Petr J. psal:Mour psal:Sorry sem cyp
...to přeci ale všichni víme....
....chachachachachacha ....dyť ani neviš co to znači
Otazka estli myslel cypa nebo cipa?
Banditatom (Člen) 04.11.2016 13:16:47 Offline |
Pratele kamradi soudruzky a soudruzy...
V sobotu 12:11 od 17h mame rezervovane ze dva stoly na obvyklem miste u carodejnice pokud by mel nekdo nejake specialni prani staci se ozvat
P.s: pro rodiny s detmy vytvorime odpoledni program u nas na zahrade nebo v blizkem okoli
Mour psal:Kukii psal:Banditatom psal:
Budem s transparentem vyckavat prijezd velkomestanuVelkomestan se senem a blatem na botach woe a očekávám BP transparent, když už teda
Hele radči zavolej, bo si Tě pozvou a pak nejsou doma
Byli doma a to jsem dorazila o hodinu dříve, jen pan domácí se topil ve vaně a žádné transparenty nebyly...
v sobotu dorazíme a pokud bude mládě moc zlobit, tak pripravte pekáč, bude misto husy...
Banditatom (Člen) 11.11.2016 17:29:56 Offline |
Partaci partacky kdyby byl zitra nekdo nedockavy a chtel uz zacit bez vedeni tak stul je na me ctene jmeno nebo staci jen rict motorkari
A ted s pravdou ven kdo tu byl minuly tyden?
Banditatom psal:Partaci partacky kdyby byl zitra nekdo nedockavy a chtel uz zacit bez vedeni tak stul je na me ctene jmeno nebo staci jen rict motorkari
A ted s pravdou ven kdo tu byl minuly tyden?
Já věděl, že to praskne, jó holt už sem starej, mozkový buňky odumíraj a zapamatovat si cestu je problém, takže nezbývá, než naštudovat ji praktickou zkouškou
Banditatom (Člen) 12.11.2016 11:15:32 Offline |
jennys psal:Banditatom psal:Partaci partacky kdyby byl zitra nekdo nedockavy a chtel uz zacit bez vedeni tak stul je na me ctene jmeno nebo staci jen rict motorkari
A ted s pravdou ven kdo tu byl minuly tyden?Já věděl, že to praskne, jó holt už sem starej, mozkový buňky odumíraj a zapamatovat si cestu je problém, takže nezbývá, než naštudovat ji praktickou zkouškou
Uprimne....cekal jsem kdy se prasknes
Banditatom (Člen) 12.11.2016 11:29:50 Offline |
jennys psal:Banditatom psal:Uprimne....cekal jsem kdy se prasknes
já to chtěl udělat hned ten den, ale pak sem šel zabíjet buňky ještě jinam a ráno bylo fakt těžké
Mels smolika on totiz popis sedel jenom na tebe
Banditatom psal:jennys psal:Banditatom psal:Uprimne....cekal jsem kdy se prasknes
já to chtěl udělat hned ten den, ale pak sem šel zabíjet buňky ještě jinam a ráno bylo fakt těžké
Mels smolika on totiz popis sedel jenom na tebe
Proč smolíka, vždyť je to sranda, né?
Banditatom (Člen) 13.11.2016 10:05:29 Offline |
Partaci a partacky doufam ze se vam u nas libilo
andre.marek (Člen) 13.11.2016 10:44:29 Offline |
Jako vždy
dávám to sem docela s předstihem...ale, tady u nás v NJ bude hrát místní bandita Gapa a jeho ánsambl ac blesk dc rivajvl(ac/cz)
je to 18. března 2017...tak banditi...co dát soustředění ??? a u té příležitosti dát nějaký drink?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:dávám to sem docela s předstihem...ale, tady u nás v NJ bude hrát místní bandita Gapa a jeho ánsambl ac blesk dc rivajvl(ac/cz)
je to 18. března 2017...tak banditi...co dát soustředění ??? a u té příležitosti dát nějaký drink?
My budem v porodnici... Ale Rendy by to dát mohl, pokud si najde hlídání mladého
Filous psal:...to uš by mohlo jít ject i bajkej, ni???
pokud bys to dal... tak s ubytkem nemáš žádný trabl Bro...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 25.11.2016 16:07:05 Offline |
Mour psal:huskyb12 psal:Filous psal:...to uš by mohlo jít ject i bajkej, ni???
V razovitem kraji v pulce brezna bajkem ju? Uz slavite patek, ni ? :)
...takhle bylo u nás koncem března:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … e_2013.jpg
Partaku jak to ze nemas odhazeny snih?
Banditatom (Člen) 25.11.2016 17:20:24 Offline |
Mour psal:Sel jsem na koledu a jak jsem se vratil tak toto
Za kolik dni ses vratil?
Banditatom (Člen) 25.11.2016 17:48:05 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Mour psal:Sel jsem na koledu a jak jsem se vratil tak toto
Za kolik dni ses vratil?
Tyden až dva bych typla
Taky bych to videl podobne naposled kdyz jsem byl smigrustovat dovezla si me lenka domu v kufru a dva dny jsem se lecil bojim se doby az mladej bude chosit smigrustovat
Za kolik dni ses vratil?Tyden až dva bych typla
Taky bych to videl podobne naposled kdyz jsem byl smigrustovat dovezla si me lenka domu v kufru a dva dny jsem se lecil bojim se doby az mladej bude chosit smigrustovat
Budes ho vozit v kufru a dva dny se bude léčit pro Čecháčky jde o koledování na velikonoce
Banditatom (Člen) 25.11.2016 20:43:55 Offline |
Tyden až dva bych typlaTaky bych to videl podobne naposled kdyz jsem byl smigrustovat dovezla si me lenka domu v kufru a dva dny jsem se lecil bojim se doby az mladej bude chosit smigrustovat
Budes ho vozit v kufru a dva dny se bude léčit pro Čecháčky jde o koledování na velikonoce
Nene prave ze mladej bude vozit tatinka
Taky bych to videl podobne naposled kdyz jsem byl smigrustovat dovezla si me lenka domu v kufru a dva dny jsem se lecil bojim se doby az mladej bude chosit smigrustovatBudes ho vozit v kufru a dva dny se bude léčit pro Čecháčky jde o koledování na velikonoce
Nene prave ze mladej bude vozit tatinka
Na tragaču možná
Banditatom (Člen) 12.01.2017 09:31:50 Offline |
Uz odkladam penizky na svacinku
andre.marek (Člen) 12.01.2017 13:06:06 Offline |
Mour psal:Hoj.
Pivo na základně v Nesseldorfu (část Friedrichsdorf) v pátek 21.1.2017 v 17:08 Co?
V pátek, nebo 21.???
Banditatom (Člen) 12.01.2017 13:09:23 Offline |
No me psal v patek takze asi 20.1.2017
Banditatom (Člen) 12.01.2017 16:37:31 Offline |
Mour psal:Jasne ze 20.1.2017
.....fucking blbe citelny kalendar
....sbirka na mourovi brejle
Mour psal:Hoj.
Pivo na základně v Nesseldorfu (část Friedrichsdorf) v pátek 21.1.2017 v 17:08 Co?
..jsem chabý na duchu a takový lingvista jako Mour (vládne němčínou,anglinou,polštinou,slovenštinou,ruštinou a češtinou) už vůbec nejsem,tak bych to ,pro strýčka příhodu,prosil přeložit..
..děkuji uctivě..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Mour psal:Hoj.
Pivo na základně v Nesseldorfu (část Friedrichsdorf) v pátek 21.1.2017 v 17:08 Co?..jsem chabý na duchu a takový lingvista jako Mour (vládne němčínou,anglinou,polštinou,slovenštinou,ruštinou a češtinou) už vůbec nejsem,tak bych to ,pro strýčka příhodu,prosil přeložit..
..děkuji uctivě..
.... pizerie na rozhrani Koprivnice a Stramberku
Banditatom (Člen) 12.01.2017 19:08:06 Offline |
Pšán psal:Mour psal:Hoj.
Pivo na základně v Nesseldorfu (část Friedrichsdorf) v pátek 21.1.2017 v 17:08 Co?..jsem chabý na duchu a takový lingvista jako Mour (vládne němčínou,anglinou,polštinou,slovenštinou,ruštinou a češtinou) už vůbec nejsem,tak bych to ,pro strýčka příhodu,prosil přeložit..
..děkuji uctivě..
Uz si tu byl partaku ale nejak jeste nebyla cesta
Banditatom (Člen) 20.01.2017 15:25:23 Offline |
Kukii psal:Jaká bude účast?
Hojna
Banditatom (Člen) 21.01.2017 13:06:20 Offline |
Mour psal:Toz fajna potávacka to byla ....takova rodinná
Aj ziva hudba byla