Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 13.08.2011 11:33:25 Offline |
Re: morafská sekce
jennys psal:Banditatom psal:Mour psal:Na neděli bych to viděl taky, ale nevím kde se mi bude chtít jet
dáme někde kafe??? cestou...
Já pojedu tím směrem taky...
plechovkou s rodinkou
...dobře ti tak
To vikec: jj mi na dálném severu jsme cajk
To mour: oukej psst nech mě jeden vzorek na srovnání
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 13.08.2011 13:10:44 Offline |
MaraKM psal:Tak já asi tak do hodinky razím zřejmě směr Zlín (něco tam potřebuji) a pak se juknu pravděpodobně k trampovi jak rostou hříbky
na jihu je nuda to chce do hor
Banditatom psal:MaraKM psal:Tak já asi tak do hodinky razím zřejmě směr Zlín (něco tam potřebuji) a pak se juknu pravděpodobně k trampovi jak rostou hříbky
na jihu je nuda to chce do hor
No jo, ale ty chceš jezdit až zítra někam na kafe zítra po obědě se už zase pomalu valím směrem do štatu -- garáž už je v řešení, v týdnu se rozhodnee, takže bych popř pak měl být schopný jezdit i přes týden z Brůna až na kraj světa
Nic lidského mi není cizí
Banditatom (Člen) 14.08.2011 10:28:19 Offline |
Janna psal:Jede dnes někdo někam?
jj mi vyrážíme dáme někde sťuka?
Banditatom (Člen) 14.08.2011 11:34:25 Offline |
Janna psal:Banditatom psal:Janna psal:Jede dnes někdo někam?
jj mi vyrážíme dáme někde sťuka?
Kdy a kde? Snad to najdu
heleď edem tudmajc http://www.mapy.cz/#x=18.536790&y=4 … 22fast%22}
takže v 13h ve vsetíně na te shelce???
Banditatom (Člen) 14.08.2011 22:17:06 Offline |
jj solidně jsem se povozil fotečky dodám zítra se mě nějak dneska nece
Máte dlouhý vlákno všechna čest, můžete mi tedy poradit nějaký solidní svezení okolo Lechovic. Zejtra se tam asik budu motat. Je mi jasný, že Šumava to nebude, ale dyž už tam budu, tak před véčou v zatáčce u Bazalů bych spotřeboval nějaký kalorie
Pajk psal:Máte dlouhý vlákno všechna čest, můžete mi tedy poradit nějaký solidní svezení okolo Lechovic. Zejtra se tam asik budu motat. Je mi jasný, že Šumava to nebude, ale dyž už tam budu, tak před véčou v zatáčce u Bazalů bych spotřeboval nějaký kalorie
..je to tam na , nejezdi ....holt Šumava to není
Banditatom (Člen) 18.08.2011 17:57:37 Offline |
MaraKM psal:Tak já razím.... zkusím Brno - Tišnov - Bystřice - Ostrv n. Osl. - V. bíteš - Brno
Kdyby náááhodou tak 724 324 784 ale většinou čumím na mobil až zaparkuju mašinu zase doma
...kde je to brno???
Banditatom psal:MaraKM psal:Tak já razím.... zkusím Brno - Tišnov - Bystřice - Ostrv n. Osl. - V. bíteš - Brno
Kdyby náááhodou tak 724 324 784 ale většinou čumím na mobil až zaparkuju mašinu zase doma...kde je to brno???
Taky jsem ho hledal, když jsem ve Štěpánově nad Svratkou přejel odbočku aniž bych si toho všimnul a objevil se až ve Víru (nějak se mi nezdál směr kudy jedu a hledal kdeže to jsu a kudy zpět a přitom né tou samou cestou ) .... 152km a docela zajímavá projížďka....
Hele Tome, máte tam v Polsku něco na víkend v merku? Že bych se aj možná přidal
Banditatom (Člen) 18.08.2011 21:27:57 Offline |
MaraKM psal:Banditatom psal:MaraKM psal:Tak já razím.... zkusím Brno - Tišnov - Bystřice - Ostrv n. Osl. - V. bíteš - Brno
Kdyby náááhodou tak 724 324 784 ale většinou čumím na mobil až zaparkuju mašinu zase doma...kde je to brno???
Taky jsem ho hledal, když jsem ve Štěpánově nad Svratkou přejel odbočku aniž bych si toho všimnul a objevil se až ve Víru (nějak se mi nezdál směr kudy jedu a hledal kdeže to jsu a kudy zpět a přitom né tou samou cestou ) .... 152km a docela zajímavá projížďka....
Hele Tome, máte tam v Polsku něco na víkend v merku? Že bych se aj možná přidal
já ti dám polsko jj plán je nejspíš neděle jeseníky pač minulej víkend to nějak nevyšlo
Banditatom (Člen) 19.08.2011 16:38:48 Offline |
Janna psal:Já můžu celý víkend
...já můžu porád ozvu se
Kelly01 psal:Mour psal:Kelly01 psal:Zítra asi přespím na Soláni, nebude se v sobotu v okolí něco dít
Škoda žes nenapsal dřív, byl jsem, v Rožnově na koncert Třech sester a spali sme v kempu
A co záda
Jaká záda? ...nepleteš si parťáky?
Banditatom (Člen) 21.08.2011 09:33:29 Offline |
Kelly01 psal:Mour psal:Kelly01 psal:Zítra asi přespím na Soláni, nebude se v sobotu v okolí něco dít
Škoda žes nenapsal dřív, byl jsem, v Rožnově na koncert Třech sester a spali sme v kempu
A co záda
nosí kosmodisk a spí na dormeu
Dnes odjezd ve 12h s Nového Jičína z shellky smě opava tož kdyby se někomu chtělo
Banditatom (Člen) 21.08.2011 21:00:52 Offline |
Asi trpím samomluvou, ale co kdyby
Jedu se opět provětrat... z Medlánek to stáhnu asi na Rohlenku na oběd, páč se mi nechce nic vymýšlet a pak se uvidí, takže kdyby měl někdo zájem se přidat nebo má již něco vymyšleného a mohu se přidat, tak sem s tím... tel mám v profilu
Banditatom (Člen) 11.09.2011 17:09:19 Offline |
teď jsem přijel.. dám sprchu a jdu na ci fix ta guma před smrtí drží a drží
Banditatom psal:teď jsem přijel.. dám sprchu a jdu na ci fix ta guma před smrtí drží a drží
Já jsem na tom podobně když měla zadní nějakých 5500 tak jsem se bál, že už nevydrží a hle... už má skoro 7000 a pořád dobrý a o NEbezpečnosti se nedá mluvit
Banditatom (Člen) 15.09.2011 18:44:39 Offline |
Tak neděle má bejt pjekná co vyjedem někam???
Banditatom (Člen) 15.09.2011 21:29:48 Offline |
Ton@l psal:Banditatom psal:Tak neděle má bejt pjekná co vyjedem někam???
V sobotu te cekam v te Chropyni
čoveče asik to nedám... nějak nestíháme takže ač težce nechcu musím do arbeitnu tfujj sere mě to...
MaraKM psal:Ton@l psal:Banditatom psal:Tak neděle má bejt pjekná co vyjedem někam???
V sobotu te cekam v te Chropyni
Co je pěkného v Chropyni?! nebo se jedná o soukromé dostaveníčko?!?
Mam svatbu na 11hod. na zamecku, tak klidne prijed udelat bordel, par motorek uz tam bude
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:MaraKM psal:Ton@l psal:
V sobotu te cekam v te ChropyniCo je pěkného v Chropyni?! nebo se jedná o soukromé dostaveníčko?!?
Mam svatbu na 11hod. na zamecku, tak klidne prijed udelat bordel, par motorek uz tam bude
Do chomoutu jo... hmmm ... já chci jet s Hardysem konečně na vyjížďku, protože předchozí 4 mi vždy nevycházeli časově a tahle je letos poslední. Co mám zprávy od kamarádů, tak je to vždy zajímavá banda všehochuti jak strojů, tak lidí a pěkné poježděníčko, takže tak
Banditatom (Člen) 16.09.2011 17:50:11 Offline |
Ton@l psal:MaraKM psal:Ton@l psal:
V sobotu te cekam v te ChropyniCo je pěkného v Chropyni?! nebo se jedná o soukromé dostaveníčko?!?
tak já to nedám 100% dopoledne mám utrum...
Banditatom (Člen) 18.09.2011 10:12:58 Offline |
kdyby se tedajc někomu chtělo tak vyrážíme cca v v jednu směr bílovec, fulnek, jakubčovice podštát
Banditatom (Člen) 18.09.2011 10:53:08 Offline |
Mour psal:Já jedu ve 2 odpol. na chatu za mojim tatu , pomůžu tak 2 hoďky se dřevem a tak v 5 odpol. bych moch být na kafete u Hanky, co?
to bych taky mohl stihnout
v neděli dělaj jen kurvy a zedníci voe Tak netahej porád
Banditatom psal:Mour psal:Já jedu ve 2 odpol. na chatu za mojim tatu , pomůžu tak 2 hoďky se dřevem a tak v 5 odpol. bych moch být na kafete u Hanky, co?
v neděli dělaj jen kurvy a zedníci voe Tak netahej porád
..jo, jo... když já dělal včera na svojem ...tak cca v 5 odpol. ...pokud nestihnu píšu SMS
Banditatom (Člen) 18.09.2011 17:24:34 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:Já jedu ve 2 odpol. na chatu za mojim tatu , pomůžu tak 2 hoďky se dřevem a tak v 5 odpol. bych moch být na kafete u Hanky, co?
v neděli dělaj jen kurvy a zedníci voe Tak netahej porád..jo, jo... když já dělal včera na svojem ...tak cca v 5 odpol. ...pokud nestihnu píšu SMS
sorry kápo jsem to nějak čpatně časofje spočítal a paňmáma chtěla domů... ty neprojížděl jsi tak náhodou o půl páte kopřivnicoj?
Banditatom psal:sorry kápo jsem to nějak čpatně časofje spočítal a paňmáma chtěla domů... ty neprojížděl jsi tak náhodou o půl páte kopřivnicoj?
To víš že jo, bo tam máte objezd do Příbora ....jinak jak si spatřil velkého Moura tak měl votočit a mazat k Hance ... s Pšánem a Pažďochem, keří přijeli hned jak Pažďoch dosekal trávu, sme seděli do sedmičky ...a v tom tmavým plexi de prd vidět.
Banditatom (Člen) 18.09.2011 19:52:32 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:sorry kápo jsem to nějak čpatně časofje spočítal a paňmáma chtěla domů... ty neprojížděl jsi tak náhodou o půl páte kopřivnicoj?
To víš že jo, bo tam máte objezd do Příbora ....jinak jak si spatřil velkého Moura tak měl votočit a mazat k Hance ... s Pšánem a Pažďochem, keří přijeli hned jak Pažďoch dosekal trávu, sme seděli do sedmičky ...a v tom tmavým plexi de prd vidět.
škoda příště jj ty objížďky kolem příbora jsou good
andre.marek (Člen) 20.09.2011 19:25:18 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:sorry kápo jsem to nějak čpatně časofje spočítal a paňmáma chtěla domů... ty neprojížděl jsi tak náhodou o půl páte kopřivnicoj?
A nejeli jste vy náhodou před třetí hodinou na Vítkov?
andre.marek (Člen) 20.09.2011 19:26:44 Offline |
ten předchozí příspěvek měl být na Toma...
Banditatom (Člen) 21.09.2011 17:56:23 Offline |
andre.marek psal:Mour psal:Banditatom psal:sorry kápo jsem to nějak čpatně časofje spočítal a paňmáma chtěla domů... ty neprojížděl jsi tak náhodou o půl páte kopřivnicoj?
jj byli taky jsem na tebe mával hulákal dokonce u krajnice jsem zastavil a ty nic
andre.marek (Člen) 21.09.2011 20:49:29 Offline |
Banditatom psal:andre.marek psal:Mour psal:To víš že jo, bo tam máte objezd do Příbora ....jinak jak si spatřil velkého Moura tak měl votočit a mazat k Hance ... s Pšánem a Pažďochem, keří přijeli hned jak Pažďoch dosekal trávu, sme seděli do sedmičky ...a v tom tmavým plexi de prd vidět.
jj byli taky jsem na tebe mával hulákal dokonce u krajnice jsem zastavil a ty nic
Tak já jsem vás poznal, ale nějak mne nenapadlo se otáčet...
Kam jste pokračovali?
Banditatom (Člen) 21.09.2011 21:26:41 Offline |
andre.marek psal:Banditatom psal:andre.marek psal:
A nejeli jste vy náhodou před třetí hodinou na Vítkov?jj byli taky jsem na tebe mával hulákal dokonce u krajnice jsem zastavil a ty nic
Kam jste pokračovali?
no původně jen kousek směr fulnek ale nějak se to stočilo na vítkov podhradí směr hradec nad moravicí a pak bejlovoc
andre.marek (Člen) 21.09.2011 21:28:30 Offline |
Banditatom psal:andre.marek psal:Banditatom psal:
jj byli taky jsem na tebe mával hulákal dokonce u krajnice jsem zastavil a ty nicTak já jsem vás poznal, ale nějak mne nenapadlo se otáčet...
Kam jste pokračovali?no původně jen kousek směr fulnek ale nějak se to stočilo na vítkov podhradí směr hradec nad moravicí a pak bejlovoc
A už byl na Podhradí klid? My jsme tama projížděli kolem 2 hodiny a zrovna tam byly nějaké závody do vrchu, naštěstí byla zrovna pauza a závodníci sjížděli dolů, tak jsme mohli nahoru, ale těch lidí kolem a ten provoz
Banditatom (Člen) 21.09.2011 21:29:59 Offline |
andre.marek psal:Banditatom psal:andre.marek psal:
Kam jste pokračovali?no původně jen kousek směr fulnek ale nějak se to stočilo na vítkov podhradí směr hradec nad moravicí a pak bejlovoc
A už byl na Podhradí klid? My jsme tama projížděli kolem 2 hodiny a zrovna tam byly nějaké závody do vrchu, naštěstí byla zrovna pauza a závodníci sjížděli dolů, tak jsme mohli nahoru, ale těch lidí kolem a ten provoz
...byl klid jen těm divákům jsme udělali šou
Banditatom (Člen) 22.09.2011 11:41:09 Offline |
tak kdyby se někomu chtělo. Neděle cca ve 12h na benzínce pap oil v lubině ( jehlan) odjezd směr jeseníky.
andre.marek (Člen) 23.09.2011 07:42:38 Offline |
Banditatom psal:tak kdyby se někomu chtělo. Neděle cca ve 12h na benzínce pap oil v lubině ( jehlan) odjezd směr jeseníky.
Ahoj, bohužel v neděli už něco mám, tak snad jindy... Ale rád bych jel
Banditatom (Člen) 23.09.2011 10:59:45 Offline |
Mour psal:V neděli je hokej, vyrubem Kladno , ...ale v sobotu v podvečer bych zajel na kus řeči někam. ? ...ještě ale nevím jestli
dáme kávu?
Banditatom (Člen) 24.09.2011 13:36:53 Offline |
Ton@l psal:LukinB6 psal:Já asi v sobotu odpoledne bych z Brna vyjel kdyby někdo.
no ja jedu nekam
dostal jsi propustku
Banditatom (Člen) 24.09.2011 14:40:31 Offline |
Mour psal:Tak zatím nevím, která závislost zvítězí , jestli nebo B
...hlavně se rozmysli ryhle jinač budu mušet na procházku
Ton@l psal:Banditatom psal:Ton@l psal:
no ja jedu nekamdostal jsi propustku
ne vzal jsem ji sebou
Dneska nic?! nakonec mi to vyšlo tak, že už jsem v Brně, takže zajdu někam na jídlo a pak bych i vyjel pokud by někdo měl zájem... jinak se zavřu do garáže a budu vybalovat právě dovezené harampádí
Banditatom (Člen) 25.09.2011 19:40:13 Offline |
Mour psal:Banditatom: Tak jak ste se prošli? ...? ...já cca 20 "kolem pozemku", bo i "kolem komína" to je málo ...pak u kamoša v garage sem chtěl dat po kavě, ale nebyl doma ...tak sem valil na do chalupy.
z procházky nic nebylo jeli jsme se projet k vodě... taková romantika.
dneska nějakých 300km
Ondráš psal:MaraKM psal:Opět sám, asi 100km okolo Brna... Nepotkal jsem se s někým od tud v protisměru u Vranova? Potkal jsem S-ko tmavé barvy...
Osiris. V tuhle dobu tam bejvá.
...jj, přesně
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 psal:MaraKM psal:Opět sám, asi 100km okolo Brna... Nepotkal jsem se s někým od tud v protisměru u Vranova? Potkal jsem S-ko tmavé barvy...
Přes Vranov sem ten den jel. Po obědě nějak zhruba...
Tak kolem 14:00 to mohlo být si myslím... Jestli jsi potkal N-ko a řidič měl takovou tu "silničářskou" vestu od oxfordu, tak to jsem byl jistě já
Banditatom (Člen) 01.10.2011 12:53:02 Offline |
tak co chtělo by se zítra někomu
Banditatom (Člen) 02.10.2011 10:24:39 Offline |
jura psal:Pojedte na Harmanec,jedu taky!
chtěl jsem ale polovička nechce ale přes rajec se protáhnem
Banditatom (Člen) 02.10.2011 10:36:49 Offline |
jura psal:A kam jedete?
nevím čoveče od rajce někam dolů... takovou pohodičku kolem čáry
Janna Krásné fotky.My byli včera s Dresem na menší vyjížďce,domlouvali jsme to ráno,ale jelo se fajn.Směr Bílovec u Hanky(scuk) poté Jistebník-Stará Ves-Brušperk-Staříč-FM-Bílá-H. Bečvy-Rožnov p/R-Frenštát p/R-Kopřivnice-Závišice-Studénka a Dress do Ovy.Tak zatím s mějte a snad nám ještě bude chvíli přát počasíčko a mě bude poslouchat motorka.
killerovka (Člen) 04.10.2011 16:56:12 Offline |
Banditatom (Člen) 28.10.2011 00:12:20 Offline |
Tak pižouvé kdo by zítra dal někde kávu?