Nejsi přihlášen
skurvenej čokl
kurwa už mě jebne .podemnou jeden čokl nedemnou druhej fšichni f práci a ty svině tady vod rána vod šesti řvou .sám sobě sem ted slíbil že jak je venku uvidim a pojedu autem je po nich
takhle nasranej sem už dlouho nebyl
...nikdo nevojebe Ježíše...
Re: skurvenej čokl
Borák psal:kurwa už mě jebne .podemnou jeden čokl nedemnou druhej fšichni f práci a ty svině tady vod rána vod šesti řvou .sám sobě sem ted slíbil že jak je venku uvidim a pojedu autem je po nich
panáčkovi se nepostavil a má z toho nervíky?
Borák psal:kurwa už mě jebne .podemnou jeden čokl nedemnou druhej fšichni f práci a ty svině tady vod rána vod šesti řvou .sám sobě sem ted slíbil že jak je venku uvidim a pojedu autem je po nich
co máš co dělat v šest ještě v posteli? to už máš bejt na přípravě snídaní ne? pozametat terásku otřít stolky a židle atd.
jenom abych tě trošku nabudil
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 30.07.2010 08:42:12 Offline |
to chce klíííd....rozpálenou troubu a česnek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 30.07.2010 09:00:45 Offline |
Uz te vidim jak je potka venku a ptas se panicky kde ma ten pejsek tlamicku abys ho mohl kopnout do prdele
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
špekuluju že nahraju nějakej štěkot na kazetu udělám smyčku a až pujdu f sobotu ráno s holkama do práce tak to pustim vokulím to a zamknu za sebou dveře
voba sousedi jezděj s kamionem tak at si tu sobotu doma taky trocha užijou
...nikdo nevojebe Ježíše...
Jo chlape, soucítím s tebou, my máme nad náma sousedy, co i když jsou doma, zavřou psa do chodby a nechají štěkat třeba hodinu nebo dokud na ně někdo nezazvoní
A když zazvoníš, dělaj, že nejsou doma, naštěstí aspoň psa utiší..
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
nicola.foxx (Člen) 30.07.2010 09:46:26 Offline |
Zlaty bydleni ve vlastnim baraku. Tam me vobcas akorat serou vo viku s cirkularkama ale nikdo nademnou a nikdo podemnou
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Slzáček do škvíry pod dveře... Tak to řešila moje babča, když se nedalo dohodnout se sousedama.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Banditatom (Člen) 30.07.2010 10:52:00 Offline |
paničky nakopat psy na maso na patře mám dva čoklisty a dej pokoj zabít zabít
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
najdi si normální práci gde se pracuje vot rána
Jebat motorky :-)
Borák psal:špekuluju že nahraju nějakej štěkot na kazetu udělám smyčku a až pujdu f sobotu ráno s holkama do práce tak to pustim vokulím to a zamknu za sebou dveře
to je vyloženě dobrej nápadještě dobrou aparatůru a nemá chybu
blbej můžeš bejt,ale musíš si umět poradit
psiska za to nemužou, sou chudáci. Nechápu magora co jezdí tirákem, bydlí v partaji a na hlídání paničky si pořídí ričbeka, dogu, setra, bígla nebo podobný,
co rádi běhaj. Pak je venčí večír vokolo baráku a nejlíp na dětskym pískovišti.
Bych jim tam chrstnul pod dveře něco ať ty chudáky venčej častejc.
WenzelB6 psal:psiska za to nemužou, sou chudáci. Nechápu magora co jezdí tirákem, bydlí v partaji a na hlídání paničky si pořídí ričbeka, dogu, setra, bígla nebo podobný,
co rádi běhaj. Pak je venčí večír vokolo baráku a nejlíp na dětskym pískovišti.
podepisuju v plnym rozsahu
Strýcfajtr !!!
pavel dolínek (Člen) 30.07.2010 19:28:07 Offline |
Borák psal:špekuluju že nahraju nějakej štěkot na kazetu udělám smyčku a až pujdu f sobotu ráno s holkama do práce tak to pustim vokulím to a zamknu za sebou dveře
sousedi jezdej kamionem ju,to jeste nevedej jakou kukacku maji souseda,chudaci musej mit parohy kdyz maj vedle sebe takovyho pohlavniho loudila a ukecavace
"una storia italiana"
to WenzelB6: že by dogy běhali? ten muj je línej jak veš. ale co se týče chození... dokáže i 15km ale to mě potom proklíná
Boráku to máš v klidu chceš zabít sousedovi psi já minulej tejden málem zabila toho svýho po zjištění že co sem byla pryč tak zdevastoval byt hlavně teda spíš model banďoura šnůry od počítače myš sem do ted nenašla a vlez mi do koše na prádlo takže vysraný skore je: 1 sportovní podprsenka, 5 kalhotek, 2 ponožky zabít je ho málo
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2010 08:00:29 Offline |
Šárka psal:to WenzelB6: že by dogy běhali? ten muj je línej jak veš. ale co se týče chození... dokáže i 15km ale to mě potom proklíná
Boráku to máš v klidu chceš zabít sousedovi psi já minulej tejden málem zabila toho svýho po zjištění že co sem byla pryč tak zdevastoval byt hlavně teda spíš model banďoura šnůry od počítače myš sem do ted nenašla a vlez mi do koše na prádlo takže vysraný skore je: 1 sportovní podprsenka, 5 kalhotek, 2 ponožky zabít je ho málo
tak až budeš dělat hostinu tak zavolej...je mladej bude z něj dobrý masíčko
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No, tak to znám moc dobře, sousedi mají taky takovou malou "krysu" a nechají ji vždy od večera až do rána samotnou na ten pes řve třeba 12h v kuse. Je to fakt na mrtvici. Vůbec se Ti nedivím!
Škoda ve svém stavu nemohu zazvonit na sousedy po druhé straně, ti mají sice mejdan taky celou noc, ale ale apoň dostatek omamných látek na uklidnění
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Dado psal:ahoj Radko, co to čtu, je ten stav ten co si myslím?
Ahojda, no jestli myslíš ten co já, tak je ale to už tu je v jiné diskuzi
Jinak jsem si na Tebe tuhle vzpomněla, když jsem kroužila po "Větráku" v Chrudimi. Ještě 2 týdny jsem v Pardubkách, ale na moto už se nevejdu
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Dado psal:Ty jo tak velká gratulace, už máš dupačky od Dukaty?
děkuju moc dupačky zatím od Ducati nemám, ale co není, může být doženu!
Stránky: 1