Nejsi přihlášen
Přilby Scorpion-hmotnost
sem koukal na ně a překvapila mě hmotnost 1650 g, ty krávo nejni to trochu privela, dyž dnes ž není problém sehnat přilbu vo půl kila lehčí?
http://www.mcf.cz/index.php?akce=detail … zi_id=1987
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Přilby Scorpion-hmotnost
vona hmotnost nejni fšechno..když budeš mít škopek lehčí ale blbě vyváženej, bude tě bolet za krkem víc než z helmy těžší leč vyvážený, což 'slim škorpík je..ani po 300km (v kuse, jen pauza na dotankování) sem z něj žádnej hlavo/krkabol neměl..a to mám postavičku jak dvakrát přeloženej vítr
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
hlemejzd999 (Člen) 31.07.2010 16:36:55 Offline |
stačí mít býčí šíji , jako já a nevadí ti ani 2kilová ..jen musíš mít k té šíji i odpovídající hmotnost,jinak to vypadá blbě
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
tomsth psal:vona hmotnost nejni fšechno..když budeš mít škopek lehčí ale blbě vyváženej, bude tě bolet za krkem víc než z helmy těžší leč vyvážený, což 'slim škorpík je..ani po 300km (v kuse, jen pauza na dotankování) sem z něj žádnej hlavo/krkabol neměl..a to mám postavičku jak dvakrát přeloženej vítr
nejde vo to, že bych měl strach, že ji neunesu, de voto co to udělá při pádu, setrvačnosti, větší váha atd. kdysi zme to tu už řešili s Jarkenem, kerej měl údajně nějakej prokázanej případ, kdy maníkovi těžká přilba při pádu zlomila vaz
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Tyjo koukam ze tu drbete skorpici. Ja ji mam ale koupil jsem ji od Firmy cam-am BRP co prodava v Praze-lahovicich ctyrkolky jako jejich vyrobek takze to ze je to skorpice jsem zjistil az dyl. Prez svoji hmotnost je to zatim to nej co jsem mel na hlave. Pohodlna a proste super blembak. Hlavne super system vetrani.
modra je dobra
já si ji koupil letos exo-1000 a max. spokojenost,zase jsou tam navíc brejle a systém dofukování,proto ta váha,má taky dobrej aerodynamický tvar,za ty peníze(5500kč) nic lepšího není
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2010 12:03:22 Offline |
DonPepon psal:já si ji koupil letos exo-1000 a max. spokojenost,zase jsou tam navíc brejle a systém dofukování,proto ta váha,má taky dobrej aerodynamický tvar,za ty peníze(5500kč) nic lepšího není
že ses v sobotu ozval,co??motorku jsem tam viděl,ale tebe nepoznám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tož já bych se ozval,ale bylo tam lidu,nikoho jsem s trikem neviděl,motorku jsem měl u toho paintballu,ani nebylo kde pořádně zaparkovat
K.a.s.y.m. (Člen) 02.08.2010 12:41:15 Offline |
DonPepon psal:tož já bych se ozval,ale bylo tam lidu,nikoho jsem s trikem neviděl,motorku jsem měl u toho paintballu,ani nebylo kde pořádně zaparkovat
ses blbě koukal..motal jsem se skoro pořád u podia.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2010 14:26:07 Offline |
K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:tož já bych se ozval,ale bylo tam lidu,nikoho jsem s trikem neviděl,motorku jsem měl u toho paintballu,ani nebylo kde pořádně zaparkovat
ste se tam nemohli najít ,jo ? to mě poser
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. psal:DonPepon psal:tož já bych se ozval,ale bylo tam lidu,nikoho jsem s trikem neviděl,motorku jsem měl u toho paintballu,ani nebylo kde pořádně zaparkovat
myslíš u pípy?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1