Nejsi přihlášen
Minijebka točí a chcípe
Omlouvám se předem za za.írání s takovou mrdkou, ale potřeboval bych poradit ohledně problémku s dětskou minikroskou (čína KXD 50ka). Sama od sebe na volnoběh vyžene otáčky (a chce ujet) a pak chcípne taky sama nebo po přidání plynu. Nejsem zrovna "mechanik od Forda", ale základní věci (plyn, karbec, svíčku) jsem nějak prošel a pročistil bez úspěchu a teď už nevím na co se ještě mrknout.
Různý minibikový fora jsem se taky snažil nejdřív pročíst, ale je to strašná ztráta času a odpověď jsem nenašel, tak to pouštím sem mezi mistry.
Tak co myslíte? Předem díky.
Re: Minijebka točí a chcípe
Typickej případ nepřitéká hochu , nepřitéká rychlá voda. Když podsávaj simeringy, tak to ve vysokejch jede, jak se snížej ,chcípne, ale samo to otáčky nezvýší. Laboratorní pokus: zavři benzín, a nech vycucnout karbec , než dojde, vyběhnou otáčky (doporučuju u 2t. před zimou). Za jízdy to samozřejmě neudělá.
jimacu psal:Typickej případ nepřitéká hochu , nepřitéká rychlá voda. Když podsávaj simeringy, tak to ve vysokejch jede, jak se snížej ,chcípne, ale samo to otáčky nezvýší. Laboratorní pokus: zavři benzín, a nech vycucnout karbec , než dojde, vyběhnou otáčky (doporučuju u 2t. před zimou). Za jízdy to samozřejmě neudělá.
Možná bych si měl poposednout, ale nepochopil jsem co tím mám dokázat. Ty otáčky vyletí hned po nastartování, ať je benzín puštěnej nebo zavřenej, a na plyn nešahám. No a po nějaký chvíli řvaní a snahy odjet chcípne sama, alternativně po přidání plynu. Myslím, že to nebude problém těch simeringů. Pořád bych to tipoval na systém přívodu paliva, karburátor, sytič, ale na konkrétní příčinu nemohu přijít. Potřeboval bych poradit postupnou vylučovací metodu, co zkoušet až se dopátrám chyby.
Banditatom (Člen) 01.08.2010 12:27:28 Offline |
DrIVER psal:jimacu psal:Typickej případ nepřitéká hochu , nepřitéká rychlá voda. Když podsávaj simeringy, tak to ve vysokejch jede, jak se snížej ,chcípne, ale samo to otáčky nezvýší. Laboratorní pokus: zavři benzín, a nech vycucnout karbec , než dojde, vyběhnou otáčky (doporučuju u 2t. před zimou). Za jízdy to samozřejmě neudělá.
Možná bych si měl poposednout, ale nepochopil jsem co tím mám dokázat. Ty otáčky vyletí hned po nastartování, ať je benzín puštěnej nebo zavřenej, a na plyn nešahám. No a po nějaký chvíli řvaní a snahy odjet chcípne sama, alternativně po přidání plynu. Myslím, že to nebude problém těch simeringů. Pořád bych to tipoval na systém přívodu paliva, karburátor, sytič, ale na konkrétní příčinu nemohu přijít. Potřeboval bych poradit postupnou vylučovací metodu, co zkoušet až se dopátrám chyby.
u činskejch potvor ty simeringy odcházej jak na běžícím páse.saje ti to falešný vzduch
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 01.08.2010 21:15:44 Offline |
nechce se mi to číst celý ,ale radu sem dám...chová se ti jako by tomu docházela štáva...takže zkus hadičku..kohout..sejtko v kohotu a potom taky ještě odvětrání nádrže...to tedy za předpokladu,že hlavní trysku a hladinu máš v pořádku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Chudá směs zvyšuje otáčky, když přidáš, tak ji ještě víc ochudíš. Simering na straně převodovky mixuje olej, a barví ho podle motoráku. Simering u zapalka ten prostor zasere. Může to úpřisávat i pod karbecem, prohnutá příruba...
Stránky: 1