Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2010 07:04:35 Offline |
roštěnka dne ...
když se na ni tak dívám ,tak dnešní roštěnka dne ve mne vzbuzuje silnou touhu po něčem vlhkém ...mám tam ještě dvě plzničky ,tak si jednu dám , než pujdu po noční spát
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 02.08.2010 20:56:36 Offline |
Re: roštěnka dne ...
XJelen psal:škardík psal:Copa roštěnka, ale ten bike Bohužel v mým případě proběhne ještě hodně plzíňek, než zase zvlhnu z bajku
kolik ještě? dyk už je to vječnost
no právě
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
bóže todlencto nene, baba, kerá dyž si lehne by mohla strůhat řepu na žebrách, kyčlama vás tlačí do pupku a ři't je jen nalepenej kośek kože na dvůch kosťác, nemluvě vo cici, kerý sů jak lentilky pot kobercem, je k ničemu. Toto je babáč jag má byt:
http://www.gallery.flyer.cz/displayimag … amp;pos=18
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:bóže todlencto nene, baba, kerá dyž si lehne by mohla strůhat řepu na žebrách, kyčlama vás tlačí do pupku a ři't je jen nalepenej kośek kože na dvůch kosťác, nemluvě vo cici, kerý sů jak lentilky pot kobercem, je k ničemu. Toto je babáč jag má byt:
tož pěkné to je, enem na t strůhání má nástroj na jinej straně, něž je braná fotka. Ale jako Koldan máš štýl
Bandit 4EVER!!!
Monty Jack (Člen) 03.08.2010 15:58:40 Offline |
Koldan psal:bóže todlencto nene, baba, kerá dyž si lehne by mohla strůhat řepu na žebrách, kyčlama vás tlačí do pupku a ři't je jen nalepenej kośek kože na dvůch kosťác, nemluvě vo cici, kerý sů jak lentilky pot kobercem, je k ničemu. Toto je babáč jag má byt:
voni věděj vo čem mluvej Koldan a maj recht
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
nicola.foxx (Člen) 03.08.2010 16:26:24 Offline |
Stefankova
Jsou podstatne lepsi chévy třebas totok
http://www.sinfulcurves.com/Link/SP0/MB … 41619.html
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Stefankova
pán je znalec
na tohle jdou použít slova nejmenovaného kamaráda:
"Tý bych vylízal i špínu mezi prstama u nohou"
...a bude hůř!
Monty Jack (Člen) 03.08.2010 16:34:38 Offline |
no nevím ... při posuzování estetických kvalit jde Štefánkové k duhu, že nemá ten "kurví look" jež presentuje u těchhle novodobejch modelek
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
nicola.foxx (Člen) 03.08.2010 17:33:11 Offline |
Monty Jack psal:no nevím ... při posuzování estetických kvalit jde Štefánkové k duhu, že nemá ten "kurví look" jež presentuje u těchhle novodobejch modelek
Ale houno modelka. Kurwa je to a hraje v tech filmech pro ty dospjely
ta už ty kozy sbírá tedkonc u kolen, počkej až jí bude padesát.... ty kozy jsou prostě hnusný
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 03.08.2010 18:48:47 Offline |
Banditatom (Člen) 03.08.2010 18:53:06 Offline |
chudák zábradlí
todlencto už mi přijde privela, de vo celkový tvary, ne jen vo kozy, prostě pipiny u kerých nejni poznat, gde je pas a gde začíná řiť sů vo ničem
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hlemejzd999 (Člen) 03.08.2010 19:52:59 Offline |
Koldan psal:...prostě pipiny u kerých nejni poznat, gde je pas a gde začíná řiť sů vo ničem
klidně bych jí ho tam nakvedlal
nicola.foxx (Člen) 04.08.2010 00:31:47 Offline |
Filous psal:...a že uměj vařit ... tos zapoměls
U vobou si myslim, ze po par letech budou umet holky varit perfektni drzkovou
2 hlemejzd999 - ty wogo jestli je to u vás na baráku, tak máš moc pěkný zábradlí, ale aby se ti nenarušila statika, když na to pouštíš takovou zátěž
2 nikola.foxx - myslím, že držkovou bys mohl dostat od obou dvou hnedka ... ani čekat bys nemusel těch pár let
Bandit 4EVER!!!
nicola.foxx (Člen) 04.08.2010 10:18:30 Offline |
barynek psal:2 nikola.foxx - myslím, že držkovou bys mohl dostat od obou dvou hnedka ... ani čekat bys nemusel těch pár let
Zadna to na tebe nerozbali hned. To si holka pripravuje pudu a kdyz uz te ma zahackovanyho, tak zacne domaci teror a nasili
nicola.foxx (Člen) 04.08.2010 11:29:30 Offline |
škardík psal:Čoveče ještě necelý 4 měsíce
Ti to taky svine mohli sebrat na jare, kdyz uz jsi teda ten silnicni agresor
škardík psal:XJelen psal:škardík psal:Copa roštěnka, ale ten bike Bohužel v mým případě proběhne ještě hodně plzíňek, než zase zvlhnu z bajku
Čoveče ještě necelý 4 měsíce
pičo
zas na druhou stranu už jenom 4 měsíce
Strýcfajtr !!!
škardík psal:XJelen psal:škardík psal:Copa roštěnka, ale ten bike Bohužel v mým případě proběhne ještě hodně plzíňek, než zase zvlhnu z bajku
Čoveče ještě necelý 4 měsíce
takze budes aspon moct vobjizdet felicijej vobchodaky a shanet darky na vanoce
(no ale myslim, ze budme radi, ze to dopadlo tak, jak to dopadlo)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
hlemejzd999 psal:barynek psal:ta už ty kozy sbírá tedkonc u kolen, počkej až jí bude padesát.... ty kozy jsou prostě hnusný
myslíš jako takhle nějak ?
http://a.imageshack.us/img704/1486/48068885.jpg
http://a.imageshack.us/img696/82/33783251.jpg
Ty woe ta může z mostu kojit hastrmány
nicola.foxx psal:barynek psal:2 nikola.foxx - myslím, že držkovou bys mohl dostat od obou dvou hnedka ... ani čekat bys nemusel těch pár let
Zadna to na tebe nerozbali hned. To si holka pripravuje pudu a kdyz uz te ma zahackovanyho, tak zacne domaci teror a nasili
koukám, že z tebe mluví zkušenosti
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 04.08.2010 18:49:48 Offline |
XJelen psal:škardík psal:XJelen psal:
kolik ještě? dyk už je to vječnostČoveče ještě necelý 4 měsíce
pičo
zas na druhou stranu už jenom 4 měsíce
to jsem si říkal taky jen 3měsíce ale dej pokoj vleče se to jak smrad
To Barynek: pššt nebo ho doma stlučou
nicola.foxx (Člen) 05.08.2010 10:11:43 Offline |
Kdepak zkusenost. Cely mladi jsem koukal jak tata posloucha jako hodinky. Tak sem rekl NE a vychovu manzelek jsem nepodcenil. U prvni se to po par letech vymklo kontrole a udelal jsem nejaky zacatecnicky chyby, ale u druhy uz jsem nenechal nic nahode.
nicola.foxx psal:Kdepak zkusenost. Cely mladi jsem koukal jak tata posloucha jako hodinky. Tak sem rekl NE a vychovu manzelek jsem nepodcenil. U prvni se to po par letech vymklo kontrole a udelal jsem nejaky zacatecnicky chyby, ale u druhy uz jsem nenechal nic nahode.
A jak probíhá ta drezůra ?
MRDAT!!!
varianta 1. přivážeš jí na řetěz ke kuchynský lince a když se osvědčí tak jí povolíš řetěz až do ložnice. Po pár letech to vypadá že máš po celím bytě špagáty aby mohla uklidit a vyvenčit psa.
varianta 2. seš na ní milej ale ráznej, upřímnej a minimálně ob den jí decentně uspokojíš a ženská šlape jak hodinky. občas urveš nákou kytku a uvidíš jak ti dokáže naservírovat večeři.
my baby to máme jednoduchý dokážem si získat chlapa když: na veřejnosti sme upravené a slušně vychované dámy a v postely kurvy
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:varianta 1. přivážeš jí na řetěz ke kuchynský lince a když se osvědčí tak jí povolíš řetěz až do ložnice. Po pár letech to vypadá že máš po celím bytě špagáty aby mohla uklidit a vyvenčit psa.
varianta 2. seš na ní milej ale ráznej, upřímnej a minimálně ob den jí decentně uspokojíš a ženská šlape jak hodinky. občas urveš nákou kytku a uvidíš jak ti dokáže naservírovat večeři.
my baby to máme jednoduchý dokážem si získat chlapa když: na veřejnosti sme upravené a slušně vychované dámy a v postely kurvy
Život je boj-mašina je nej!!!
nicola.foxx (Člen) 06.08.2010 08:09:48 Offline |
Kožak psal:A jak probíhá ta drezůra ?
Kdyz to jde tak udernicky, ale prevazne nenapadne a opatrne
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2010 08:09:57 Offline |
Šárka psal:varianta 1. přivážeš jí na řetěz ke kuchynský lince a když se osvědčí tak jí povolíš řetěz až do ložnice. Po pár letech to vypadá že máš po celím bytě špagáty aby mohla uklidit a vyvenčit psa.
to by mohl být fungujicí model
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 06.08.2010 08:11:32 Offline |
TO SARKA: Teda jak ty jsi nekdy mohla bejt bez chlapa
Napsala jsi to moc hezky
to nicola.foxx: děkuji. no bez chlapa nikdy nejsme to si pamatuj určitě mluvim za všechny když řeknu že bud jich máme víc a nebo jednoho na lásku.
to kukii: ano budu doma přijede mi návštěva ale přijed vadit to nebude a strašně ráda tě uvidm a až popovídám tak se počůráš smíchy co všechno sem se dozvěděla. Myslim že Vy všichni
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:to nicola.foxx: děkuji. no bez chlapa nikdy nejsme to si pamatuj určitě mluvim za všechny když řeknu že bud jich máme víc a nebo jednoho na lásku.
to kukii: ano budu doma přijede mi návštěva ale přijed vadit to nebude a strašně ráda tě uvidm a až popovídám tak se počůráš smíchy co všechno sem se dozvěděla. Myslim že Vy všichni
ok, ozvu se telefonem, zatim to v práci vypadá, že tu budu i spát, tak nevim v kolik dorazim
Život je boj-mašina je nej!!!
nicola.foxx (Člen) 06.08.2010 09:35:47 Offline |
Husty U Sarky bude piss party
K.a.s.y.m. (Člen) 06.08.2010 09:55:39 Offline |
nicola.foxx psal:Husty U Sarky bude piss party
ty voe tobě to dneska jde
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx psal:Kdepak zkusenost. Cely mladi jsem koukal jak tata posloucha jako hodinky. Tak sem rekl NE a vychovu manzelek jsem nepodcenil. U prvni se to po par letech vymklo kontrole a udelal jsem nejaky zacatecnicky chyby, ale u druhy uz jsem nenechal nic nahode.
A ta třetí,ta bude zefšech nejlepší Stejný je to se stavbou baráků
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 06.08.2010 11:13:13 Offline |
Ty woe Vikecoj, zadna treti nebude
U ty druhy to vypada fsecko dobre, nic sem nezanedbal a tak sem spokojenej.
Akorat za poslednich 14 dni se 3x stalo, ze nebyla vecere a tak mi nahonem delal krkovici na sadle, tak jsem se ani nemusel rozcilovat
nicola.foxx psal:Ty woe Vikecoj, zadna treti nebude
Akorat za poslednich 14 dni se 3x stalo, ze nebyla vecere a tak mi nahonem delal krkovici na sadle, tak jsem se ani nemusel rozcilovat
Tak to se dá ta večeře fakt prominout,ale trochu zabrblat člověk musí,aby si nemyslely že je to tak správně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:nicola.foxx psal:Ty woe Vikecoj, zadna treti nebude
Akorat za poslednich 14 dni se 3x stalo, ze nebyla vecere a tak mi nahonem delal krkovici na sadle, tak jsem se ani nemusel rozcilovatTak to se dá ta večeře fakt prominout,ale trochu zabrblat člověk musí,aby si nemyslely že je to tak správně
tak to ja musim spolehnout na vycvik od ostatnich pac to nigdy za ten tejden nejak nestihnu
Bandit pičo
nicola.foxx (Člen) 06.08.2010 13:34:49 Offline |
Hele vcera se ji zadarilo
Udelala gulasek (normalne je fenomenalne luksusni) a ten krapitek presolila. Tak sem teda trochu zabrblal s tim, ze jako kdo to bude jist druhej den az se ulezi, ale ze je mi to nakonec jedno, protoze stejne vecir budu u hodnejch lidi z KLECAN(timto si nenapadne sbiram plusove body). No a pak sla varit neco mladymu, ALE spletla si gombiky na sporaku a milej gulas spalila a za staleho michani lila do hajzlu
nicola.foxx psal:Hele vcera se ji zadarilo
Udelala gulasek (normalne je fenomenalne luksusni) a ten krapitek presolila. Tak sem teda trochu zabrblal s tim, ze jako kdo to bude jist druhej den az se ulezi, ale ze je mi to nakonec jedno, protoze stejne vecir budu u hodnejch lidi z KLECAN(timto si nenapadne sbiram plusove body). No a pak sla varit neco mladymu, ALE spletla si gombiky na sporaku a milej gulas spalila a za staleho michani lila do hajzlu
inu idyla, že?
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 13.08.2012 09:06:54 Offline |
dneska se mi na ní hezky kouká ...
Stránky: 1