Nejsi přihlášen
Motocyl - Test výfukových koncovek
Zdar Bandiťáci,
Nějak jsem listoval v časopisech Motocykl a našel jsem tenhle test koncovek od řady výrobců. Koukal jsem, že v jednom tématu už tenhle test někdo rozebíral, ale nevím jestli se to k Vám dostalo ofocené.Naskenoval jsem těch pár stránek a tady máte odkaz na stažení.Koho to bude zajímat, nebo se rozhoduje jakou koncovku tak se na to koukněte.Třeba to někomu při rozhodování pomůže.Škoda, že nerozebrali Yoshimuru nebo Akrapa...
http://ulozto.cz/5474497/test-koncovek.rar
Bandit 650 4ever, nesmrtelný MOTO!!! :)
Re: Motocyl - Test výfukových koncovek
bbandit psal:Zdar Bandiťáci,
Nějak jsem listoval v časopisech Motocykl a našel jsem tenhle test koncovek od řady výrobců. Koukal jsem, že v jednom tématu už tenhle test někdo rozebíral, ale nevím jestli se to k Vám dostalo ofocené.Naskenoval jsem těch pár stránek a tady máte odkaz na stažení.Koho to bude zajímat, nebo se rozhoduje jakou koncovku tak se na to koukněte.Třeba to někomu při rozhodování pomůže.Škoda, že nerozebrali Yoshimuru nebo Akrapa...
Mam ten Leo Vince velka spokojenost
http://ulozto.cz/5474497/test-koncovek.rar
Skáču dobře,skáču rád
nety psal:VikecB12 psal:Je uplně jedno co kdo kde naměří,na suzuki patří jošimura a hotovo
moje řeč.. yoshimura ... AMEN
abyste se z tý vaší jošimury ne
kdybych měl love, tak by tam byla taky, tak klíííd
Bandit 4EVER!!!
jedině jošimura
XJelen psal:nety psal:VikecB12 psal:Je uplně jedno co kdo kde naměří,na suzuki patří jošimura a hotovo
drž jebkaři!
Tata měl na starým B6 akrapa,titan ovál a byl suprovej,krásný zpracování,krásnej zvuk,žádná váha
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Hlavne bych pak nedoporucoval SHARON lauf zpracovani made in home des bes, mel sem ho uprimne sem se fackoval ze sem ho nevratil. Za rozumny prachy urcite CREPTUS, kdyby nebyl joši za rozumnej peniz , tak Creptus jasna volba .
A co ten co vyhrál "Laser"
Ten ne?
NA vánoce bych tý mí chtěl dát taky nějakej dárek...Něco, co už má zvouček při nízkech ( ne jako serie ), ale zároveň aby mi to neurvalo uši :). Jo a neprosmařilo boční kufry.
Chtěl jsem zainvestovat do yoshiho, ten mi ale pripadá krátkej.Myslim na ty kufry.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
kdyz je rec o panu yoshimuourovi, a kdyz teda ma bejt jedinej na bandasce - jakej konkretne byste doporucili s ohledem na homolagace vs stk (B1259-09)??
se ptam, ponevadz na zalozni jebce mam Yoshiho RS-5, a posledne me na technicky peroval technik jak maly pero... a na to jsem nejak uz velkej
Billy psal:Hlavne bych pak nedoporucoval SHARON lauf zpracovani made in home des bes, mel sem ho uprimne sem se fackoval ze sem ho nevratil. Za rozumny prachy urcite CREPTUS, kdyby nebyl joši za rozumnej peniz , tak Creptus jasna volba .
...pot to s tym Sharonem se podepíšu, bo sem ho taky gdysy měl, ale fuck děs
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Rum-cajs psal:kdyz je rec o panu yoshimuourovi, a kdyz teda ma bejt jedinej na bandasce - jakej konkretne byste doporucili s ohledem na homolagace vs stk (B1259-09)??
se ptam, ponevadz na zalozni jebce mam Yoshiho RS-5, a posledne me na technicky peroval technik jak maly pero... a na to jsem nejak uz velkej
yoshi homologaci ani mozna nema pokud to bude USA verze tak uz vubec nema homolagaci cily Ecko. Ma sic ucpafku do hrdla laufu, ale v Rajchu muzes met mozna trabl, je zajimaj v prve rade dB a pak Ecko laufu. Ja to resim tak ze prehodim lauf na to rakousko za origo a mam klid. Jinak litam bez ucpavky tady v CR, na slovensko sem si radsi dal ucpavku jenom, ale nikdy nas nestaveli jako tlupu a trabl nebyl zatim v SK.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.08.2010 14:13:31 Offline |
Rum-cajs psal:kdyz je rec o panu yoshimuourovi, a kdyz teda ma bejt jedinej na bandasce - jakej konkretne byste doporucili s ohledem na homolagace vs stk (B1259-09)??
tak jezdi jinam...taky to tak dělám.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
jezdit jinam - o tom priste zadna
me spis slo o to, co dat na Bandasku, aby s tim nebyly harakiri... ten RS5 co jsem o nem psal mam na CBR (uz jsem to s tim koupil). Vymena za origo, jako ze ho ani nemam, je opruz, bo je pod sedlem...
Rum-cajs psal:jezdit jinam - o tom priste zadna
me spis slo o to, co dat na Bandasku, aby s tim nebyly harakiri... ten RS5 co jsem o nem psal mam na CBR (uz jsem to s tim koupil). Vymena za origo, jako ze ho ani nemam, je opruz, bo je pod sedlem...
U bandita je to ale otazka cca 5-7 minut a jak rika kelly aji s cigarem
jako jo, beru ze to je hned (mozna rychleji nez tady to vysmolim), ale ze by se mi to chtelo prendavat na kazdou cestu do okolnich rajchu ci na technickou, tak to nechtelo...a pri my lenosti se mi rysuje nekolik scenaru, jak by to dopadlo
Rum-cajs psal:jako jo, beru ze to je hned (mozna rychleji nez tady to vysmolim), ale ze by se mi to chtelo prendavat na kazdou cestu do okolnich rajchu ci na technickou, tak to nechtelo...a pri my lenosti se mi rysuje nekolik scenaru, jak by to dopadlo
to mam nejradsi ty liny lidi, jestli ses linej tak ve vsem tak potes koste
Billy> myslim, ze moje lenost ti klidne muze bejt u , navic uz vidim i pracovitejsi jedince, jak prehazujou vejfuk 5-6 x za sezonu
jsem si jeste uvedomil, ze moznej problem muze bejt konflikt ladak vs kufry - co jsem tak ve zminenym testu koukal, tak ty ladakovy koncovky jsou o vetsi nebo mensi kus vejs nez origo...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.08.2010 12:35:56 Offline |
Rum-cajs psal:Billy> myslim, ze moje lenost ti klidne muze bejt u , navic uz vidim i pracovitejsi jedince, jak prehazujou vejfuk 5-6 x za sezonu
jsem si jeste uvedomil, ze moznej problem muze bejt konflikt ladak vs kufry - co jsem tak ve zminenym testu koukal, tak ty ladakovy koncovky jsou o vetsi nebo mensi kus vejs nez origo...
a hlavně kratší tak by se ti mohlo stát jako Sujazuwakimu,že propálíš kufr
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Rum-cajs psal:Billy> myslim, ze moje lenost ti klidne muze bejt u , navic uz vidim i pracovitejsi jedince, jak prehazujou vejfuk 5-6 x za sezonu
jsem si jeste uvedomil, ze moznej problem muze bejt konflikt ladak vs kufry - co jsem tak ve zminenym testu koukal, tak ty ladakovy koncovky jsou o vetsi nebo mensi kus vejs nez origo...a hlavně kratší tak by se ti mohlo stát jako Sujazuwakimu,že propálíš kufr
To už máme vyřešený,nasadím dusítko vobráceně,takže kouká ven z laufu a končí zarás z kuframa Naštěstí to přes kufry není moc vidět,protože to vypadá otřesně Ale je to nejrychlejší a nejjednodužší řešení na nějakej vejlet tady u nás s kuframa
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
XJelen psal:nety psal:VikecB12 psal:Je uplně jedno co kdo kde naměří,na suzuki patří jošimura a hotovo
drž jebkaři!
to bylo k tématu sice teď pan akrap, ale yoshi.... forever už se mě po banditu stejská
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:XJelen psal:nety psal:
moje řeč.. yoshimura ... AMENdrž jebkaři!
to bylo k tématu sice teď pan akrap, ale yoshi.... forever už se mě po banditu stejská
ty wole z tebe by se jeden posral, zahod piáno a honem doval pro nějaký béčko, protože tohle se fakt nedá poslouchat
Bandit 4EVER!!!
nemate nekdo z Prahy a prilehlyho okoli B1250 (S, ale to je ted jedno ) K9 a na nem Leo Vince SBK Evo2 ?? Ze bych se dojel kouknout... zase na me prisel zachvat premejsleni o porizeni, a furt nevim jak pasuje s kuframa.
navic kufr napravo je muj... kdyby to byl aspon manzelky, do toho bych treba i tu diru vespod udelal, ale takhle bych rad kdyby to paslo dokupy...
Stránky: 1