Nejsi přihlášen
killerrebel (Člen) 21.01.2013 15:28:19 Offline |
Re: Jak na výměnu gufer a oleje ve vidlicích ?
Tak to vypada že to rozdělám komplet a co všechno bych měl už rovnou vyměnit?? At je to v cajku at mam na dalších 30 tis. klid
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:Tak to vypada že to rozdělám komplet a co všechno bych měl už rovnou vyměnit?? At je to v cajku at mam na dalších 30 tis. klid
...nechci se tě dotknout, neřikám, že je to něco svjetobornýho, ale esi nevíš co a jak a nemáš třeba přípravek na naražení novýho gufera, tag se na to fakt vyser...je furt lepčí to někomu vodvíst a říct, "hele, nigdy sem to nedělal, udělej to ty" neš to rozmrdat a přivíst to mechanikoj s prosíkem f krabici
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 21.01.2013 15:36:18 Offline |
Filous psal:killerrebel psal:Tak to vypada že to rozdělám komplet a co všechno bych měl už rovnou vyměnit?? At je to v cajku at mam na dalších 30 tis. klid
...nechci se tě dotknout, neřikám, že je to něco svjetobornýho, ale esi nevíš co a jak a nemáš třeba přípravek na naražení novýho gufera, tag se na to fakt vyser...je furt lepčí to někomu vodvíst a říct, "hele, nigdy sem to nedělal, udělej to ty" neš to rozmrdat a přivíst to mechanikoj s prosíkem f krabici
za todle vraždím i když v jinném oboru
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
killerrebel (Člen) 21.01.2013 15:41:58 Offline |
Filous psal:killerrebel psal:Tak to vypada že to rozdělám komplet a co všechno bych měl už rovnou vyměnit?? At je to v cajku at mam na dalších 30 tis. klid
Ne v poho, taky zvažuji takovou možnost, nechci tam nic podělat ... jen v servisu většinou maj drahou praci jak cip., ale když nenajdu někoho kdo mi s tim pomuže nebo tak něco tak to někde odvezu ...
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:Filous psal:killerrebel psal:Tak to vypada že to rozdělám komplet a co všechno bych měl už rovnou vyměnit?? At je to v cajku at mam na dalších 30 tis. klid
Ne v poho, taky zvažuji takovou možnost, nechci tam nic podělat ... jen v servisu většinou maj drahou praci jak cip., ale když nenajdu někoho kdo mi s tim pomuže nebo tak něco tak to někde odvezu ...
...sice maj drahou práci, ale maj to hotový za míň než poloviční čas s porovnáním individua postiženýho kutilstvím domácím
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:killerrebel psal:Filous psal:
...nechci se tě dotknout, neřikám, že je to něco svjetobornýho, ale esi nevíš co a jak a nemáš třeba přípravek na naražení novýho gufera, tag se na to fakt vyser...je furt lepčí to někomu vodvíst a říct, "hele, nigdy sem to nedělal, udělej to ty" neš to rozmrdat a přivíst to mechanikoj s prosíkem f krabiciNe v poho, taky zvažuji takovou možnost, nechci tam nic podělat ... jen v servisu většinou maj drahou praci jak cip., ale když nenajdu někoho kdo mi s tim pomuže nebo tak něco tak to někde odvezu ...
...sice maj drahou práci, ale maj to hotový za míň než poloviční čas s porovnáním individua postiženýho kutilstvím domácím
... ...komplet to dělam dvje hoťky...bes cíga a bes kafe...tagže za práci chcu cca 600,- ...vim, sem vydřiduch
...zrovna tomuhle bych takovou váhu nepřikládal, ale umocnil bych to voláním o pomoc s povolením protáčejícího se průtokáče
osiris psal:Filous psal:killerrebel psal:Tak to vypada že to rozdělám komplet a co všechno bych měl už rovnou vyměnit?? At je to v cajku at mam na dalších 30 tis. klid
...zrovna tomuhle bych takovou váhu nepřikládal, ale umocnil bych to voláním o pomoc s povolením protáčejícíhose průtokáče
...no vim že to tam naženu i kulatinkou, ale asi ti nemusim psát, že uš sem viděl dost domrdanejch gufer, u kerejch se dotyčnej kutil děsně divil, že tečou víc neš ty původní, tagže sem zmínil ten přípravek, kerym to tam dostanu dvouma-třema rázama a bes rizika poškození ...průtokáč je další voříšek
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
...nechci se tě dotknout, neřikám, že je to něco svjetobornýho, ale esi nevíš co a jak a nemáš třeba přípravek na naražení novýho gufera, tag se na to fakt vyser...je furt lepčí to někomu vodvíst a říct, "hele, nigdy sem to nedělal, udělej to ty" neš to rozmrdat a přivíst to mechanikoj s prosíkem f krabici...zrovna tomuhle bych takovou váhu nepřikládal, ale umocnil bych to voláním o pomoc s povolením protáčejícíhose průtokáče
...no vim že to tam naženu i kulatinkou, ale asi ti nemusim psát, že uš sem viděl dost domrdanejch gufer, u kerejch se dotyčnej kutil děsně divil, že tečou víc neš ty původní, tagže sem zmínil ten přípravek, kerym to tam dostanu dvouma-třema rázama a bes rizika poškození ...průtokáč je další voříšek
...jasně, třeba když vidíš hovado jak se snaží narazit simerink šroubovákem, bouchajíc kladivem do rukojeti a vostrou částí šroubováku poskakujíc po gumě ...tyvole co já už toho spatřil když jsem něco vyďoub ven
hlemejzd999 (Člen) 21.01.2013 18:36:26 Offline |
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
...zrovna tomuhle bych takovou váhu nepřikládal, ale umocnil bych to voláním o pomoc s povolením protáčejícíhose průtokáče...no vim že to tam naženu i kulatinkou, ale asi ti nemusim psát, že uš sem viděl dost domrdanejch gufer, u kerejch se dotyčnej kutil děsně divil, že tečou víc neš ty původní, tagže sem zmínil ten přípravek, kerym to tam dostanu dvouma-třema rázama a bes rizika poškození ...průtokáč je další voříšek
...jasně, třeba když vidíš hovado jak se snaží narazit simerink šroubovákem, bouchajíc kladivem do rukojeti a vostrou částí šroubováku poskakujíc po gumě ...tyvole co já už toho spatřil když jsem něco vyďoub ven
hale zas z nej nedelejte vola ..ja sem to prvne delal taky podle návodu vod Kasyma , páč sem to nikdy nedelal ,ale udelal jsem to na poprvé, druhá vidle šla už sama a když jsem to dělal po druhý , tak to byla brnkačka ...a bez přípravku - jen sem je tam tukal imbusem ..jasně , že Filous je tam nebude tukat nejakym imbusem , když potřebuje chvátat a delat , ale my , co si k tomu votevřem pivo a dáme cígo , dlouze se na to zadíváme , poklepeme , potáhneme , zase nekolkrát vopatrně poklepeme , tak za hodku jednu vidli i s pročítánim návodu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
osiris psal:Filous psal:killerrebel psal:Tak to vypada že to rozdělám komplet a co všechno bych měl už rovnou vyměnit?? At je to v cajku at mam na dalších 30 tis. klid
...zrovna tomuhle bych takovou váhu nepřikládal, ale umocnil bych to voláním o pomoc s povolením protáčejícího se průtokáče
co je prutokac?
jen at sem v obraze
Second Class Citizen
1130 Café Racer
šnekoj: hele já nebyl vůbec konkrétní, kdežto všeobecnej
mrboj: to je průtokovej šroubek, s dírkama, máš ho třeba na brzdový hadici vod pumpy
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2013 19:17:19 Offline |
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
...zrovna tomuhle bych takovou váhu nepřikládal, ale umocnil bych to voláním o pomoc s povolením protáčejícíhose průtokáče...no vim že to tam naženu i kulatinkou, ale asi ti nemusim psát, že uš sem viděl dost domrdanejch gufer, u kerejch se dotyčnej kutil děsně divil, že tečou víc neš ty původní, tagže sem zmínil ten přípravek, kerym to tam dostanu dvouma-třema rázama a bes rizika poškození ...průtokáč je další voříšek
no zrovna dneska jsem vidle dělal...nový kluzný ložisko jsem tam naklepal přes starý abych si nový nedomrdal..gufero jsem tam naklepak kulatinkou se zakulacenejma rohama a prachovku jsem tam naklepal přes starou prachovku abych nový neublížil..neni to profesionální jako přes dva narážeče,ale dělám to pro sebe tak co
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 21.01.2013 19:19:22 Offline |
osiris psal:šnekoj: hele já nebyl vůbec konkrétní, kdežto všeobecnej
mrboj: to je průtokovej šroubek, s dírkama, máš ho třeba na brzdový hadici vod pumpy
já vim , ale jen sem chtel řict , že i takovej trotl sedici na spalku doma v chlivku s nářadim na hovno to taky vymění, i když ne za čas jako v servise ...
pak ho to třeba o to vic těší , když si to udělá sám , nebo třeba vymění volej , nebo desky a ma z tý motorky vetsi radost ...samozrejme nesmi to bejt zas uplnej drevak .
mr.BSE psal:osiris psal:mrboj: to je průtokovej šroubek, s dírkama, máš ho třeba na brzdový hadici vod pumpy
a ja sem ho (v hlave) hledal na vidlich
...však jo, to je dobře, žes ho tam hledal
šnek a kasym, to je pro vás: aby nedošlo k mejlce, to vůbec nebylo myšlený tím směrem, že to nejde s prstem v nose udělat bez narážecího futra, což jste mohli pochytit už z toho, že jsem to tak zmínil filousoj, ale to byla odpověď pro filouse, když jsme si spolu psali od domrdanejch guferech
K.a.s.y.m. (Člen) 21.01.2013 23:08:11 Offline |
však jo já to taky tak pochopil..taky jsem už viděl domrdaný gufera od šroubováku...když se u práce trošku přemešlí jde to udělat i po doma a bez dojebání..tak jsem to myslel zase já
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 24.05.2013 07:04:44 Offline |
palinko psal:vie mi niekto povedat kolko oleja ide to tych tlmicov? diky
hele myslim , ze to bylo asi 510 ml tak nejak podle manualu kdyz sem to delal na sestce N
hlemejzd999 (Člen) 24.05.2013 12:38:19 Offline |
corimec psal:palinko psal:vie mi niekto povedat kolko oleja ide to tych tlmicov? diky
16cm by mělo být od hladiny oleje na kraj trubky,někde jsem to vyčet a tak jsem to i udělal
budme presní ..taky zalezi jakej ma model , ale budeme se drzet zavedeneho onaceni v mm a tady tusim pisou 116 mm a ne 160 mm...tak ted nevim
...proste tam dej 510 ml oleje ...
hlemejzd999 psal:corimec psal:palinko psal:vie mi niekto povedat kolko oleja ide to tych tlmicov? diky
16cm by mělo být od hladiny oleje na kraj trubky,někde jsem to vyčet a tak jsem to i udělal
budme presní ..taky zalezi jakej ma model , ale budeme se drzet zavedeneho onaceni v mm a tady tusim pisou 116 mm a ne 160 mm...tak ted nevim
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … rk_oil.jpg
PS: Já to udělal tak, že jsem tlumiče normálně otočil a vylil a pak dolil 500 ml, jelikož plechofka s volejem má 1 litr a ne 1,02 l a potřebuji udělat 2 tlumiče
hlemejzd999 (Člen) 24.05.2013 13:16:44 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:corimec psal:16cm by mělo být od hladiny oleje na kraj trubky,někde jsem to vyčet a tak jsem to i udělal
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … rk_oil.jpg
PS: Já to udělal tak, že jsem tlumiče normálně otočil a vylil a pak dolil 500 ml, jelikož plechofka s volejem má 1 litr a ne 1,02 l a potřebuji udělat 2 tlumiče
to jsem mu nechtel rikat ... aby to mel pekný, tak 510
hlemejzd999 (Člen) 24.05.2013 17:04:04 Offline |
corimec psal:tak jsem si dal tu práci a našel to,aby jste si nemysleli,že jsem si to vycucal z prstu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 240205.jpg
tam nahoře se píše GSF 1200 , tak ted už tomu vubec nerozumim
Stránky: 1 2