Nejsi přihlášen
Už vrčí
Tak jsem ji vytáhnul naleštil, a zjistil jsem že mám nabíječku na gelovou baterku, tak jsem baterku natloukl, a na druhej, pokus první byl bez benzínu, ji navrčel.
Je nádherně tak se asik půjdu projet okolo komína
The father of the little princess of the dawn
Re: Už vrčí
Pákistánce sem měl nastartovanýho někdy v půlce října,nedával sem do benzínu žádnou sračku,nečistil jsem karburátory,dokonce i baterku sem zapomněl vyndat (spíš sa mi nechtělo),teď v sobotu sem hodil baterku na nabiječku,v neděli ji tam hodil,votočil na PRI a po pěti minutách vrknul startérem,naskočila na poprvé jak dyby jezdila každej den.A proč to sem píšu?Jen tak,aby ste záviděli a znali sílu Pákistánu vogové
jo a zistil sem,že je fuck pěkná a tací sráči jako Eremi, nebo ten mladej nečesanej pazůr s mašinou co má jen dva vály se možů jít zahrabat
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Chceš machrovat??? Bandit 98rok, najetych 45tis a přes zimu sem ani nevyndaval baterku, dokonce sem ju ani nenabijel, jenom sem ho jednou za měsíc vytáhl a zahřál motor. Doteď chytá na poprvé a bez problémů!!!
Nechci machrovat, jen si nemysli že máš jedinej motorku v dobrym stavu!!!
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
:))) to máte dobrý ... já u jebky to stejný ale kamoš mě donesl baterku v pěkným stavu ... loni si koupil do Jebky horneta novou baterku ale celou zimu ju někde nechal švihlou nebo ju měl v motorce snad 4-5 měsíců a divil se že se mu nerožli ani budíky! :(( Druhej den se pokouším baterku na nabíječce voživit a furt je mrtvolka - "drží" tak někde kolem 5 VOltů ale stejěn furt klesá když ju vodpojím z nabíječky ..... pak jestli není lepčí někomu baterku an zimu donest a nechat si ju třeba dobíjet .... mám doma tak 3 baterky a dycky je jednou za měsíc všem dobiju a sou furt připravený v pohotovosti! :))
to nawrc: tak ty machrovat nemožeš vogo,páč si jednů za měsíc startoval,seš vyřazenej z machrovacího kola
to FYJAD: ty ořešprute machrovat taky nemožeš,bo tobě tam chybí dva válce,tag je jasný,že ně to startuje dvakrát líp než tobě,máš padáka woe
to Vorel: seš věčí a silnější,tobě jen řeknu: vopravdicky nekecám vogu
to Osiris: škrt sem ťa ze seznamu potenciálních vagónků za mnů, ale co je horší i přede mnů
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1