Nejsi přihlášen
![]() |
pavel dolínek (Člen) 08.08.2010 20:22:42 Offline |
Re: Povodne Liberecko
jak se do lesa vola tak z lesa pakarna
"una storia italiana"
osiris psal:...teď na severu, jindy zas na jihu, nebo na východě nebo na západě, nic zvláštního
to jo, akorát mě hlava nebere, že čtyři dny prší a je kalamita, za totáče (když jsem byl děcko) chcalo měsíc a nic neplavalo
tim samosebou nemyslim, že by na to měli soudruzi vliv, i když poroučeli větru dešti do alelujá
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:osiris psal:...teď na severu, jindy zas na jihu, nebo na východě nebo na západě, nic zvláštního
to jo, akorát mě hlava nebere, že čtyři dny prší a je kalamita, za totáče (když jsem byl děcko) chcalo měsíc a nic neplavalo
tim samosebou nemyslim, že by na to měli soudruzi vliv, i když poroučeli větru dešti do alelujá
eslipa to nebude tim,že to soudruzi prostě nedávali do zpravodajství..
Tam frčely jen rozzářené tvářičky pionýrů a hrdí haviři co překračovali
normu na povodeň nebyla škatulka,tak se prostě nestala
...a bude hůř!
Mirek D psal:Njn, kdo bydlí na kopcu, tomu je hej. Plave mi tam pár známejch, není to veselý... .
...mejm příbuznejm to tam teď vzalo barák ...přesto znova opakuju, jednou je to tam, jindy je to zas jinde
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 09.08.2010 11:20:34 Offline |
máme tu taky vodu : http://www.youtube.com/watch?v=PhEW7ShgiBk - teda hodně málo (to je už druhý den po opadnutí vody) ,proti Liberecku a Frýdlantsku je to nic .....držim jim palce ,at se z toho nezcvoknou...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
pavel dolínek (Člen) 09.08.2010 13:01:48 Offline |
PALOUS psal:pavel dolínek psal:jak se do lesa vola tak z lesa pakarna
Vy ste f tom Dolínku fakt mimo
Má to bejt takhle ty jitrnice
/Jak se do lesa pakárna,tak se z lesa salám
dik za opravu,holt mi tu zijem jinak,chude ale cestne
"una storia italiana"
![]() |
Banditatom (Člen) 10.08.2010 21:07:56 Offline |
tady na severu už si pomalu ale jistě začínám na vodičku zvykat
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Meloun psal:Teď jsem se vrátil z Hrádku nad Nisou..byl jsem tam dobrovolně pomáhat..ano-vidíte dobře
..řeknu vám, pěknej humus..a dokonce jsem tam v bordelu našel basičku s lahváčema..trochu od bahna,ale bude dobrá..
a to tam jako chodi tak, ze co najdes, to si muzes nechat?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Meloun psal:Teď jsem se vrátil z Hrádku nad Nisou..byl jsem tam dobrovolně pomáhat..ano-vidíte dobře
..řeknu vám, pěknej humus..a dokonce jsem tam v bordelu našel basičku s lahváčema..trochu od bahna,ale bude dobrá..
Ty woe jak se jmenuje takovy to pravo jak se muze strilet kdyz te tam nekdo uvidi ze neco beres.....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Meloun psal:Teď jsem se vrátil z Hrádku nad Nisou..byl jsem tam dobrovolně pomáhat..ano-vidíte dobře
Ty woe jak se jmenuje takovy to pravo jak se muze strilet kdyz te tam nekdo uvidi ze neco beres.....
vrazda?
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Pičové..
Nakládali jsme tam hromady bordelů před barákama v kooperci s bagrem a ta basa byla vobalená bahnem a ten tukan,co jí vyhodil asi vůbec nechápe, že se ty sračky dovnitř dostat nemůžou.. Takže než abych to vyhodil to raději vylemtám..
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1